Yaprak Dökümü - Kanal D

bilmiyorumkismile

kafamçokkarıştı napptııın tahsiiinn.... kadın da çok mazlum ayağı yapıyordu uyanık çıktı....

aferim ferhundeye yine çıktı ringe... ortalık zaten karışık biraz da o karıştırsın ohhh.:))

ayy uzasın uzasın yaaaa..
bırakın 10-15 sene devam etsin..
yakında bunların bebeleri ni olur..
onlarda anaları falan gibi olur..

tahsin iyiki bikaç gün fikretsiz kaldı hemen sacideye yapıştı alsanaalsanasmile

necla da ev luna parka döndü dedi...o an o kızı dövesim geldi...saygısız
cemin sayesinde necla o duruma geldigini unuttu tamamen..eski günlerini unutup ne oldum delisi oldu...umarim eski günlerine geri döner.alsanaalsanasmile..cemin anneside hakli..kadincagiz sabirli bile davraniyo

ayy uzasın uzasın yaaaa..
bırakın 10-15 sene devam etsin..
yakında bunların bebeleri ni olur..
onlarda anaları falan gibi olur..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

necla da ev luna parka döndü dedi...o an o kızı dövesim geldi...saygısız
cemin sayesinde necla o duruma geldigini unuttu tamamen..eski günlerini unutup ne oldum delisi oldu...umarim eski günlerine geri döner...cemin anneside hakli..kadincagiz sabirli bile davraniyo

ay fenalık geldi bu diziden
Leyla almış ağzına bi sakız Niye Nejla affediliyo da itilip kakılan ben oluyorum muş
Nejla yaptı bir hata toparlandı kalktı ayağa
sen 10 hata yaptın hala kalkamadın ayağa ondan olabilir mi acaba Leyla Hanım
aman izlemiyorum artık
moku çıktı sömürüyorlar insanı ya
bir sezon daha uzayacakmış birde[/QUOTEharfiyen katılıyorum .bende yazmıtım aynısını

Nejla zaten kocası cemi sevmiyordu ki sadece ilgisi beğenisi vardı.

Hatta mezarı başında ağlarken fikrete vicdan azabı çektiğini söylemişti bir bölümünde.

Hakettiği sevgiyi ceme veremediğinden bahsediyordu .

Ali ye aşık oldu nejla evet çünkü kendince bir boşluktaydı ,sevgiye ihtiyacı vardı.

Ama yemekte restorana ayrı ayrı girmeleri bence saçmaydı bütün ilgileri kendi üstlerine çektiler.Dürüst olmaları gerekirdi.

Şimdi kayınvalidesi iyice şüpheleniyor hatta emin bile diyebilirim aralarında birşey olduğundan.

Nejlanın kötü yola düşeceğini sanmam zaten romandakinin aynısı uyarlanmayacak birtakım değişiklikler yapacaklarını söylemişlerdi .

bu bölüm ne böyle tu tahsin boyun devrilsin geçen bölüm izleyemedim inş tekrarı verirler

tahsine bak bea bide sabah uyandığında kalkıp yanındakine bakıo kesin sarhoştum falan der ama fikret affetmez artık neclanın evinde de zor sığarlar necla havalanmış iyice uyuz şey ferthundenn gidip konuştuğu pek iyi oldu cemi ne çabuk unuttu uyuz

kızlar ya neclanın kötü yola düşmesini bekelrken fikret düşermiş ne gülerim ozaman sempatiksalakcinni

belki is pisirmemislerdir. :ecrin_bebek:
dikkat ederseniz ikisininde uzerinde alsanaalsanasmile aksamdan kalma kiyafetler vardi.
yani o halleriyle uyandilar
kadinin uzeri pek giyinik sayilmaz ama:)))

belki is pisirmemislerdir. :ecrin_bebek:
dikkat ederseniz ikisininde uzerinde alsanaalsanasmile aksamdan kalma kiyafetler vardi.
yani o halleriyle uyandilar
kadinin uzeri pek giyinik sayilmaz ama:)))

İş pişirmemiş bile olsalar sonuçta öpüştüler ama bu bile bir aldatmadır...

Aynı yatağı paylaştılar sabaha kadar :nazar:

X