Yaprak Dökümü - Kanal D

tahsinde bi tuhaf yani fikretle evlenince 1 sene kardeş kardeş yattılar hatta aynı yatakta bile yatmadılar gidip o zaman aldatmadı şimdi tam karı koca olmuşken aldattı oda bi ilginç.

ben bu hafta fragmanda gördüklerime sinir olup izlemedim. ama merak da ediyorum. fikret anladımı aldattığını nasıl bitti?

sesini duymadı sanki eve gelecek misin diye soruyordu taksin çok kötü oldu ama kafamçokkarıştı

ben tahsınle fıkretın olayında en basından bu yana tahsını sucluyorum
pıskın herıf bır de haklıymıs gıbı uste cıkmaya calısmalar, cocugumu getır demeler, tavır degıstırıp kayınpederıne aglamalar
sımdı de zıkkımlanıp eve gıtmemeler
allahalla
evdekı 3 tane cocugunun gunahı nee
annelerı oldugunde bıle yapmamıssın bunu
gozden cıkarabılecegın davranıslar sergılıyorsun bır de gıttı dıye ajıtasyon yapıyorsun
dıngıl herıfe hepsı mustehak
cıldırdım dun aksam resmen
baktı kocam sınırlenmısım eger tahsını savunacak tek kelıme etse paparayı o yıyecektı nerdeyse

Doğru katılıyorum.. Bir de elin kadınına artık düzelmez bitti demesi. Yani ışık yakıyor.. Neden bitiyormuş Fİkret biraz ara verelim düşünelim dedi.. Kolay mı öyle düzelmez artık demek. ben de hiç yakıştıramadım. Kadının halleri de tam bu adam kaçmaz tavırlarıydı. Senin sarhoş olmuş adamla gece vakti yalnız bir yerde ne işin var. Resmen ağına düşürdü Tahsin salağını...

haftayı iple çekiyorum necla için zor günler geliyor
alirızalarda artık leylaya gider

Yeni bölümün fragmanını izledim şimdi...Çok heyecanlı hihoyyyt

Hemen çarşamba olsun ya -tatlicadiarzu-

Fikret o kadının evine neden gidiyor acaba yüzleşmeye gidiyor sanırım tahsin söyledi aldattığını ki ben neden döndüm o zaman felan diyor fikret.

Kadın da baya baya abayı yakmış hani tahsine süprizzzzz

Nejlayı da annesi çocuk gibi iteleyip kakalıyor süprizzzzz hiç sevmiyom zaten annelerini.

Koskoca kadın canım .Hem de iftira atıyor dinlemeden etmeden kızın üstüne varıyor yasakkelime

Nejla ali sarpere sarılıyordu aşk canlanıyor aşk sositososito

Nejla dürüst olup geçmişini anlatması lazım aliye yoksa ferhundenin dediği gibi olur korkarım ki...

Çünkü leylayla o doktorun arası da leyla geçmişini gizlediği için bozulmuştu.

Gına geldi yaprak dökümünden bişeyin de tadında bırakım ya
1 aydır izlemiyorum valla
bi son bölümünü izlicem :eek:lmaz:
uzmatmanın anlamı yok
hep aynı hep ayno
konu kalmıyo sar başa

Gına geldi yaprak dökümünden bişeyin de tadında bırakım ya
1 aydır izlemiyorum valla
bi son bölümünü izlicem :eek:lmaz:
uzmatmanın anlamı yok
hep aynı hep ayno
konu kalmıyo sar başa

neyse ki bitiyor zemuszemusoyuncular başka projlere el attı
nejla ay yapımla imza attı şakkıdı
ÇALIKUŞU FERİDE olarak gelecek ekranlara sengözlerimebaksanab

olur mu yaa yoğun istek üzerine 1 sezon daha uzatıldı diye haber çıkmıştı,hatta eşim beni aradı"sana çok kötü bi haberim var"dedi kötü bi ses tonuyla o kadar korktum ki "neymiş"dedim..Yaprak dökümü uzatılmış ühühühüh"deyince bir koptum ki anlatamam,sırnaşık şeysevmez de kendisi...benim zorumla izliyo:) bu arada dün akşam son sahne nasıl bitti???

Çalıkuşu diye bir dizi mi çıkıyomuş hangi kanalda oynucakmış peki

şunları peşin peşin söyle de merakdan çatlamı kız adamı :mymeka:

E hani bir yıl daha uzuyordu yaprak dökümü inanmıcam bidaha size :dilcikar:

Çalıkuşu diye bir dizi mi çıkıyomuş hangi kanalda oynucakmış peki

şunları peşin peşin söyle de merakdan çatlamı kız adamı :mymeka:

E hani bir yıl daha uzuyordu yaprak dökümü inanmıcam bidaha size :dilcikar:
ben uzatıyorlar demedim :dilcikar::dilcikar:
anlaşmayı yeni yapmış nejla gizlilik sürüyor :1ninca:
olur mu yaa yoğun istek üzerine 1 sezon daha uzatıldı diye haber çıkmıştı,hatta eşim beni aradı"sana çok kötü bi haberim var"dedi kötü bi ses tonuyla o kadar korktum ki "neymiş"dedim..Yaprak dökümü uzatılmış ühühühüh"deyince bir koptum ki anlatamam,sırnaşık şeysevmez de kendisi...benim zorumla izliyo:) bu arada dün akşam son sahne nasıl bitti???
tahsin uçkur peşindeydi sabah bir uyandı :1shok::1shok:
yatakta başka kadınla fikret eve döndü tf açtı tahsine eve gel kahvaltı et dedi o sırada şarkıcı bayannnnn günaydın dedi tahsine fikret duymadı ama :1closedeyes:
zahmet oldu yani bitsin tabi
ömrüm bitti bu dizi bitmedi ya

az kaldı sık dişini :roflol::roflol:

X