Yaprak Dökümü - Kanal D

sende haklisin..bir iki sinir bozukluguna..tatsizliga yenik düsüp hemen birilerinin koynuna girmemeliydi tahsin pisligi...oda az sinsi deyilmis hani...ayrica kim olsa yanlis anlar.tahsin bastan herseyi aninda anlatacakti fikrete...herseyi sakladi...bu dizidekilerin hepsi anormal..kafalarinda varsempatiksalakcinni

Dün aksamdan beri okadari cok tekin ailesini ve cevresini düsünmüsümki rüyalarima girdiler akannehir

Simdiiiiii dünden beri sürekli aklima takilanlar..

1. Neclanin kocasi öleli iki´mi üc ay mi oldu. Nerde o büyük sevgisi? Sarper cirkinin cem´le uzaktan yakindan alakasi yok, nasil öyle bir adama asik olabilirki? "Bunlar icin kendimi savunmuyacagim" dedi birde dün utanmaz, neyle savunacakki sanki?!!

2. Ne güzel ablasinin karsisina gecti ve birer birer anlatti olup bitenleri. Ya Fikret suratsizi, neden hic akil fikir vermiyor kardesine?? Kiz zamaninda enistesiyle yatmis kalkmis bir insan, desene kizim aklini basina topla, kocan öldügü icin bir bosluga düsmüssündür, sana ilgi gösteren ilk adama kanma diye?? Ya agzini bile acmadi bu ne bicim abla klava:

3. Cem´in annesinin yerine kendimi koyuyorum ve kadin harbice asil bir insan, onun yerinde olsam coktan neclanin bogazina yapismistim kötükedihüso

4. Bahar- Sadide hanim hani cok namusluydu, zirlayip duruyordu yok calismam lazim diye? Evli adamin koynuna girdi ilk firsatta??

5. .....offf neyse, icim daraldi akannehir

tahsinden beklemezdim hayal kırıklığı yaşadım bana ne oluyorsa kafamçokkarıştı

Anammm kiimle yattı tahsinnnnnnn:1shok:
nerde,ne zmana noluor lannnn :1shok:
ben sonunu izleyemedimde

tahsin salagi bence sarhosken akli basinda deyilken o kadinla beraber oldu..sabah uyandigindada ben ne yaptim diye soke olduakannehir

ay fenalık geldi bu diziden
Leyla almış ağzına bi sakız Niye Nejla affediliyo da itilip kakılan ben oluyorum muş
Nejla yaptı bir hata toparlandı kalktı ayağa
sen 10 hata yaptın hala kalkamadın ayağa ondan olabilir mi acaba Leyla Hanım
aman izlemiyorum artık
moku çıktı sömürüyorlar insanı ya
bir sezon daha uzayacakmış birde

amanııınnnnn vay tahsine bakın heleohaoldumsmile olacağı buydu sonunda

aaa gerçekten çok şaşırdım tahsine..
ee fikretede çok kızmıştım dün ya baban anlattı işde adamda yalvarıp duruyor yapmadım diye daha ben gelmiycem diyor..suyunu çıkardı inadın olan yine kendine oldu..
al buyur işde adamda gitmiş yatmış kadınla o kadınıda kınadım çocuğunu düşünüp çalışan kadın karısını düşünüp efkarlanan bir adamı kucağına almış o ne alllaaa....
necla parayı gördü şımardı ne ailesi kimseyi tanımaz bundan sonra oo..
leyla desen hala aynı geyikte takılmış..
cevriye ah o cevriye işleri asıl bu hale getirende o yani..
amannnnn ya bir sen daha nasıl dayanılır bu diziye tadında bitirselerdi yaa..

ay yazmayayım diyorum ama bu ferhunde nasıl şak diye herkese ulaşıyor.kadın mit ajanı gibi.kaydirigubbakcemile3

ben tahsının arkadaşının kadına asıldıgını ve kadınında tahsınden yardım ıstedıgın ı bılıyorum.
tahsın gercekten yatmışmı kadınla bunuda sızden duydu m.

Gerçekten 1 yıl dahamı uzıcakmış? Uzamasın ya yeter ya şaka dimi bilmiyorumkismile

alkisalkisalkis katılıyorum
senaryo saçmalaştıkça soru işaretleri çoğalıyor.
romanın dışına çoktan beri çıkıldı senaryo otobandan çıktı taa ormana daldılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…