Yaprak Dökümü - Kanal D

fikret de ne dengesiz bir kadın yahu. bir gün önce cocuğunu alıp otelde kalmaktan bahsediyordu ertesi gün ( belki de aynı günün akşamı ) kocasına döndü...

demek necla çalıkuşu olacak?
o kadar severim ki çalıkuşunu
tabii ki aydan şenerlisini
necla hemen bu diznin ardından oynamasaydı belki hoşuma gidebilirdi ama izleyeceğimi sanmıyorum
aydan şenerin üstüne çalıkuşu tanımam arkadaş

ve bir oyuncunun durmadan ekranlarda görünüp durmasından da hiç hoşlanmam ayrıca
bıktırıyorlar insanı

fikret fazla trip yaptı adam yok böyle dedikce adamı sonunda soktular kadının koynuna

ama dikkatimi ceken ikiside cıplak deildi sadece öpüştülermiykiaklinialirimsmile

ya iyice saçmaladılar uzatıcaz diye durun bakalım daha neler çıkacak..

ali rızanın tepesine yıldırım düşer, hayriye kötü yola düşer, fikretin çocuğunu organ mafyası kaçırır... vs.

bir ailenin başına daha ne gelebilir yaa...

puhahaha yoruuna bayıldım hurrem

çok abarttılar bazı şeyleri gerçekten de uzata uzata

öpüştükten sonra sızdılarmı kii?belki öyle olmuştur.çünkü kadının saçı başı aynıydı.hoş o kadınla öpüşmesi değil beraber içmesi bile aldatmadır bana göre...

çok heyecanlı bir bölüm olacak belli. necla resmen kovuyor ailesini... ohh olsun hayriye hanıma.. dili pabuç gibi...

tahsin inşallah yanlış yola düşmez yazık yaa... toparlasın durumu.

ferhundeye de aferim ayartsın aliyi

yaşasın kötülük sempatiksalakcinni

birde sarkici kadin...sen özel oldugun icin oldu dün gece yasananlar...yani her özel buldugu evli adamlari bastan cikarirsa bravo yani...tahsinin arkadasi biraz yakisikli olsaydi onuda kacirmazdi..aglaya sizlaya güya namuslu ayaklari yapti siyrildi o adamdan..bastan beri aslinda gözü tahsindeydi..arabasina binip masumca aglamalar..ofisine gelip orda basbasa kalip sohbet etmeler..konusacaklari varsa telefondada konusurlardi..ne isin var elin adaminin arabasinda..veya ofisinde..

Son düzenleme:
sacide neden sanki çok büyük şeyler yaşanmış gibi konuşuyor ki?
sabah kalktıklarında ikisi de giyinikti tamam yanlıştı öpüşmeleri bile ama sanki tahsinin çok sarhoş olup birşey hatırlamamasından faydalanmak istiyor gibi
fikrete de yalan yanlış şeyler söyleyebilir,nasıl olsa tahsin hatırlamıyor

bayıldım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 senaryoyu sen yazsana hurrem

Yeni bölümde bir çok kişi gerçekleri görecek demek ki...
Taraf olmak gerekirse ben Leyla'dan yanayım. Ona haksızlık yapıldığı kanaatindeyim.
O kız hepsinden daha sağduyulu...

Yeni bölümde bir çok kişi gerçekleri görecek demek ki...
Taraf olmak gerekirse ben Leyla'dan yanayım. Ona haksızlık yapıldığı kanaatindeyim.
O kız hepsinden daha sağduyulu...
bencede leyla neclanin yaninda cok daha iyi biri..neclanin yüzünden piskoloji tedavi falan gördü..onlar unutuldu simdi

necla tam bir zengin avcısı gıcık oluyorum cemin arkasından hemen aşık oldu
zaten cemi sevdiğide söylenemezdi

Dayanamadım bu bölümü izledim.1 aydır izlemiyordum pek bir şey kaçırmamışım yani, bir tek Necla'nın evi farklı geldi? Salonu daha değişik değil miydi onun?
Mithat nereye gidiyor bu arada? Almanyaya mı?
Tahsine şaşırmadım çünkü resmen kadınlar adamı kadının kucağına ittiler...

evet Necla'nın evi değişmiş,bikaç bölümdür farklı evde..
hani 'binbir gece' dizisi vardı ya, ordaki bennu ve kerem'in eviydi o öncedena.s

evet Necla'nın evi değişmiş,bikaç bölümdür farklı evde..
hani 'binbir gece' dizisi vardı ya, ordaki bennu ve kerem'in eviydi o öncedena.s

kızlar ev aynı ev ama salon mobilyaları değişmiş sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…