Yaprak Dökümü - Kanal D

Aaaa kizlar, eminim senaristler cok heycanli seyler düsünmüslerdir bizim icin, hem ailede kiz bitmediki daha ayse var, tekin ailesini daha cok cile bekliyor, simdiden bitemez degilmi : ))
aynen ayse daha 30 yasina gelecek..final bölümü 20 sene sonra olacak..bizde daha 20 sene bu diziye takilip kalcaz...kabus gibiakannehirlaelaelaelaelae

su sümsük sevkete dahada gicik oldum...menekse ile halil dizisine yeni bakiyorum..her gün öyleden sonra basliyo..o dizide tam bir kiroo sanki dagin basinda yasmis.,-tatlicadiarzu-..nediye bu herifi oyuncu yapmislar anlamiyorum..akannehir

su sümsük sevkete dahada gicik oldum...menekse ile halil dizisine yeni bakiyorum..her gün öyleden sonra basliyo..o dizide tam bir kiroo sanki dagin basinda yasmis.,-tatlicadiarzu-..nediye bu herifi oyuncu yapmislar anlamiyorum..akannehir

canım sana katılıyorum katlanamıyorum şevkete

bitsin diyoz ama izlemeye devam =) napalım çarşamba alışkanlık olmuş eskisi gibi heyecanla beklenmiyo akşam yemeğinde haberler biterken az sora yaprak dökümünü izleyebilirsiniz diyince hatırladım pc başında açık öle izleyesim yok ama merakta ediyorum =)))

ferhunde ya sanane ya ne karışıyorsun ya ...
hey allahım yarabbim Aliye gerçi çok gıcığım yapışık şey ..pis sakallı kaytan bıyıklı ama ..bi uslu dur kızım ya...

Reklamlardan sonra birşey olmadı ferhundeyle ali bakıştılar bitti birşey konuşmadılar

ferhunde ya sanane ya ne karışıyorsun ya ...
hey allahım yarabbim Aliye gerçi çok gıcığım yapışık şey ..pis sakallı kaytan bıyıklı ama ..bi uslu dur kızım ya...

Kız ne yapışığı

Napsın adamcağız sevgisinin peşinden gidiyo

Günah günah öyle deme adama

Nejla bugün de fıstık gibiydi valla

romanda a.rıza bey felç oluyor.leylanın yanında kalıyorlar.leylanın kocası evli ünlü bir avukat.
leylayla oğuz hiç bir zaman evlenemeyeckler.ali neclayla ilişki yaşayınca ailesinden utanacak herzamanki gibi......................bu dizi bitmezz püffffff

kızlar duymuşsunuzdur belki ama bu lanet dizi 1 yıl daha uzuyormuş.olcak iş değil

Aaaaaaaaaaaa heycan olacak demistim bakin TAHSIN FIKRETI ALDATIYOR!!!!

Eeee adamin aklina sokdular, zaten kötü biliyor herkes, batti balik yan gider dedi hmmmm

Aksiyon var bir yil daha : D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…