Yaprak Dökümü - Kanal D

ee seneye uzatacaklar nolcak. bu seferde ayşenin sevgililerinimi izlicez yada ayşe önce oğuzla sonra ali sarperlemi birlikte olacak. en sonda tahsinle evlenir. hımm böyle olacak galiba

neeee 1 yıl dahamı sanırım ali rıza filan bu dizide yaşlanıp ölecek,zaten her sene aynı şey yok sonbaharımız yok aralıkta bitiyo ama tabi bu kadar reyting alıyo niye bitirsinlerki adamlar zengin oldular,bu arada herşeyin altından ferhundenin çıkmasından ve fikretin dikbaşlılığından fenalık geldi

yeni fragmani az önce izledim tahsin bu sefer gercekten aldatiyor fikreti vay be hic beklemezdim ondan, uyuz sevket herseyi evde olup biteni leyla´ya yumurtluyor
mizmiz leyla herzamanki gibi neclayi kiskaniyor ......
bitmez bu dizi ya of

1 yıl dahamıııı...
kabus gibi yahu..
inşallah uzamaz biter

bu arada ali sarper denen herife gıcık olan bi tek ben değilmişim onu anladım.
hiç mi hiç yakışmıyorlar...

nerde o asil duruşlu cem
nerde bıdıcık ali sarper peeehhhh....

aaaaaaaaaaaaaaaaa şoktayım tahsin gerçekten o bahar denilen kadınla yatıyor
eyvahlar olsun zorla soktular adamın aklına işte....

you tube de canim ben ekleyemedim daha önce hic yapmadimda 147. bölüm yaz 3 sayfada daha bir saat önce koymuslar canim

you tube de canim ben ekleyemedim daha önce hic yapmadimda 147. bölüm yaz 3 sayfada daha bir saat önce koymuslar canim

teşekkürler canım şimdi izledim ... tepem attı gece vakti şu tahsine , neclaya , ferhundeye hangisini sayayım bilmiyorumbilmiyorumkismile

kızlar hakikaten inanamadım tahsin yatmış kadınla
yeni sezona uzatabilmek için konu çıkarıyolar desenize gitti fikretin evliliği

Tahsin baharla işi pişirmiş fikret kesin döner bu sefer baba evine
Ferhunde hain planlar peşinde koşuyor yine nejlanın işi zor bu sefer birde utanmdan abla ben aşık oldum diyor hangi ara aşık oldu acaba kötükedihüso

hele kadına ne demeli...bide namuslu ayaklarına yattı yaa...alçaklar...fikratte o kadar inatın sonucu adamın aklına soktu işte...sanki kime güvenipte evine gitmiyosa...

şu leyla biri sustursun.
her 2 bölümde aynı şeyi tekrarlıyor. necla hanımı herkes affetti.yeter benim itilip kakılıdığım. fragmanı izledim.
neclayıda sevmem ama o gene biraz çeki düzen verdi
bu leyla ne ya. baba evine döndü. affet beni dedi gitti evli oğuzdan hamile kaldı.utanamz

21

Tahsin pisliğin tekiymiş, bunun başka açıklaması olamaz ya..2 gün kadın gitti, morali bozuldu diye yatması mı lazımmış?? Adamın aklına zorla soktular diyorsunuz ya şaşırıyorum kızlar, adamın aklında zaten varmış anca ortaya çıkmış, tuuuu yazıklar olsun sana Taso sempatiksalakcinniklava:

sonunda cevriye cadisi birden fikret bir tarafdan adami zorlan yoldan cikardilar...su fikret ne kadar gicik ya..mahkeme duvari gibi surat...birde o inatlan daha cok sey kaybeder o...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…