Yaprak Dökümü - Kanal D

ferhunde maydonoz olmazsa olmaz her ise..bu seferde nejlaylan ugrasacak gibi...kadin hasta yaa...su kadina iyi bir pisikoloji-teraphi gerekiyo..yada bakirköye göndermek lazim acilen...deli ferhunde..aslinda lakabina deli ferhunde demek lazim..laelaelaelaelae

evet ya bu ne ...şimdiden merak ediyorum leyla mithatla ne konuştu acaba

inşallahh necla beş parasız ortada kalır...havası söner birgüzelde..:Saruboceq:

offffffffffff offffffffffffffffffffffffffffff yaa bu nedir böyle yaa ferhunde aliyle tanışıyor.necla daha cem öleli 3 ay olmadan aşık oluyor.cemin ennise az bile yapıyorrrrrrrrr.hayriye utanmazı teneke suratlısıda fikreti bebeyle kovmaktan beter ediyor.her kim fikretin yerinde olsak aynı tepkiyi veriri evi terkederdik.zaten fikrete hiç zaman ayırmıyıyordu tahsin böyle olacağı belliydiiiii.dizi haziranda bitcekmiş.kesinmiş...

ya ben çok seviyordum bitmesin

aaaaaaaaamm haziran mıı ,
o zamana kadar depresyona girmezsek iyidirakannehir

ferhunde nin haklamadığı bi ali kalmıştı kaydirigubbakcemile3

aman bu leylada ne azgın ya daha kocasının kırkını çıkarmadan aşka başladı :hulya:

o necla aşiftesını gebertesım gelıyor al karsına tokat delısı et don poktun bugun koktun lennnn annesı gıle nasıl bakıyor her seferde yan yan bır resmıyet bır hava bır cıddıyet bır vurdumduymazlıkkk para sen nelere kadirsin babası gıle resmen parazıt gıbı bakıyor kız

bırde tahsının tepkılerı tam bır okuzluk ornegı dızıyı ızlerken bıllet sınır olsun soylensın dıye okuzlestırıyorlar ama bukadarıda pes anasının ortalıgı karıstırdıgını kendıde bılıyor hala anasına laf soylemıyor

Haziran ayında biteceği açıklanan Ay Yapım’ın Reşat Nuri Güntekin’in aynı adlı eserinden Kanal D için çektiği “Yaprak Dökümü” dizisi bu sezon sonu da final yapamıyor.

Milliyet'te yer alan habere göre; Ekrandaki 4. yılında ilgiyle izlenen ve reytinglerde milli maçları bile geride bırakan dizinin önümüzdeki sezonda da devam ettirilmesi planlanıyor. Başrollerini usta oyuncular Halil Ergün ile Güven Hokna’nın yanı sıra Bennu Yıldırımlar, Fahriye Evcen, Gökçe Bahadır ve Deniz Çakır’ın paylaştığı dizinin reyting başarısı bu kararda etkili oldu. Yaşadıkları büyük dramlar sonucu dağılan beş çocuklu bir ailenin öyküsünü konu alan dizi, ekran macerasına yeni sezonda aynı kadro ile devam edecek.

inanmiyorum =)

Bari konulari canlandirsinlar... 4-5dakika boyunca sevketin bahcede oturup dusunmesi ve bizimde bunu huzunlu cok yavas bir müzikle seyretmemiz bana sacma geliyor.. artik fragman izlemek ve youtube de son kisima bakmak yetiyor bence cunku olan biten bisey yok dizide artik.

ayni saatde yayinlanan canim ailem daha cok hakediyor o reytingleri artik.. en azindan bi eglence bi canlilik var o dizide.. hala reytinglerin yüksek olduguna inanamiyorum

yok artik...bu gidislen bu diziyi bende birakacagim galiba..zaten habire reklam arasi veriyorlar insan sinir krizine giriyo...sempatiksalakcinni

ÖLMEK İSTİYORUM akannehir akannehir

ya millet artık lanet olsun bırakmıyim nasılsa bitecek diye zorla izliyor ne reytingi ooooffff baydınız yaaaaa Allah aşkına bitirin de kurtulalım!!! kafamçokkarıştı

bu senaristleri boğabilirmiyim ha bide yönetmeni,yapımcıyı biz hakikaten nasılsa bitiyo diye izliyoruz bunlar raiting diyo yaakannehir bitirin artık ya şu saçmalığı

orumları fazla okumadım ama hayriye hanıma yuh diyorum..
biz buraya zor sığıyoruz diyor ya..
kızına diyor ya..
al çocuğunu git diyor ya..sırf necla hepsini birden kapıya koymasın diye...yuh senin anneliğine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…