Yaprak Dökümü - Kanal D

ayrıca neclaya çok çok uyuz oluyorum
iyice soğuk nevale oldu
ne oldum delisi oldu

he birde kızlar gözümüz aydın
ferhunde bu bölümde Ali Sarperle tanışıyor ve konuşuyor
vallahi gözünüz açık gitmezsiniz artık ferhunde bi bu adama bulaşmadı diye kaydirigubbakcemile3

bu sezen bitmezsee bende yaprak dökümü biter.ne ya bu böylee.biz seyircişleri kullanıyorlar.tadıı geçeli çokk oldu.damagımızda kalması lazımdı ama,yönetimm göördü reytingi bırakırmı tabi.
bu sezon bitmezzsee ben diziyi izlemiyorum.listenin başına yazıyorum kendimi.:)

1.gülçin :))

Artık bitiyor diye izliyorduk. Ben de bugün okudum gelecek sezon da devam edeceğini:bbo:
Zaten konuyu uzatmak için iyice saçmalamaya başladılar.
Gelecek sezon seyirci bulabileceklerini sanmıyorum.
İki yılda tadında bırakmalıydılar. Brezilya dizilerine döndü.
Seneye bir gün daha çekemem artıkalsanaalsanasmile

ahahahah yok artık ya, gerçekten dizi sürrealist bir hal alıyor artık bir sene daha ne yaparlar bilmiyorum.Mesela Ferhunda intikam almaya devam etmek için, kendini klonlatsın ve Tekin ailesinin kabusu olmaya devam etsin.Mesela nereye giderlerse gitsinler Ferhundenin kopyaları onları takip etsin bakkal Ferhunde, tüpçü Ferhunde ahahaha:roflol::roflol:

Valla ben bu sezon bitirecekler diye izledim. Sneye izlemeyeceğimin garantisini veririm... Bayıldım artık çünkü.. Ferhunde son bölümde Neclanın yeni sevgilisi ile tanışıyor falan.. Ne komik, Leyla'nın nişanlısına yaptığını şimdi buna yapacak. Gerçekleri anlatacak belki... Yani klonlama meselesi doğru olacak galiba.. akannehir

Aaaa kizlar, eminim senaristler cok heycanli seyler düsünmüslerdir bizim icin, hem ailede kiz bitmediki daha ayse var, tekin ailesini daha cok cile bekliyor, simdiden bitemez degilmi : ))

Aaaa kizlar, eminim senaristler cok heycanli seyler düsünmüslerdir bizim icin, hem ailede kiz bitmediki daha ayse var, tekin ailesini daha cok cile bekliyor, simdiden bitemez degilmi : ))

haklısın daha ayşe büyüyecek, büyüdükten sonra o da yalanlara başlayacak başını belalara sokacak.bu kez tüm aile ayşenin yaptıklarını ali rıza amcadandelikafadulden saklamaya çalışacak, yine en son olayları ali rıza amca öğrenecek esicek gürliycek ama herkes bildiğini okuycak.daha torunları umut var sırada onunda büyüdüğünü görürüz inşallah şöyle sünnetiydi askerliğiyli falan derken biz yaşlanırız diziyi çocuklarımız takip eder delikafadulden

:roflol: :roflol: :roflol:
ay çok güldüm yaaa

ana yılan hikayesine döndü vallaben izlemiyorum artık ööğğğkk geldi artık yaalsanaalsanasmile

hani ocak ayinda filnal olacakti
bakiyorlar retingler iyi bitirmiyorlar diziyi
cok uzadi tadini kacirdilar,
tepkileri dikkate alirlarda bir an önce final olur

necla ile alinin haberi gazetede çıkınca ferhunde ordan öğrenip adamı buluyor sanırım..
aman doymuyor bu kadında kötülüğe..
neclada uyuz salak ..
anası ondan uyuz..
babada top gibi bir oraya bir buraya savruluyor..
leyla desen leylalara dalmış gitmiş..
ooooo birde diziyi uzatıyolarmış ofki of bitsin diye gözüne bakıyoruz ya

ayşe dediniz de aklıma geldi
benim öyle boş boğaz kardeşim olsa valla basardım köteği:mymeka:
çocuk mu laf ebesi mi belli değil:mymeka:

fikretin yerinde olsam neclanın yanına gideceme leylanın yanına giderim daha iyi
neclanın laf sokmalarından iyidiralsanaalsanasmile

fikretin yerinde olsam neclanın yanına gideceme leylanın yanına giderim daha iyi
neclanın laf sokmalarından iyidiralsanaalsanasmile

haklısın valla necla çok değişti para bozdu onu kibirli buz gibi kız gıcık anlıycanızyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…