Yaprak Dökümü - Kanal D

kim yeni geldi??
levent'in hastanede gözleri doldu ya, o kadar sinir oldum ki aşık oldu ferhunde'ye diye. sanki bananeyse.:dilcikar: fragmanı bende görmedim.

yeliz sar diye biri girecekmis önümüzdeki günlerde onu dedim
leventin aglamasi benide sasirtti asik oldu ama bende bu yeni girecek kiz icin dedim
belki levenle bir ilgisi olur ferhundenin isini bozar diye

ay yeni sevketin eski sevketle uzaktan yakindan alakasi yok, neye dayanarak sectiler acaba cok merak ediyorum... bari azicik benzeyen birini alsaydilar

yeliz sar diye biri girecekmis önümüzdeki günlerde onu dedim
leventin aglamasi benide sasirtti asik oldu ama bende bu yeni girecek kiz icin dedim
belki levenle bir ilgisi olur ferhundenin isini bozar diye

inşaallahhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar haftaya carsamba yılbası oldugu ıçın yok ya keske olsaydı daha guzel gecerdi

aa ben bunu düşünemedim tüh yaa:kızgın:

ay yeni sevketin eski sevketle uzaktan yakindan alakasi yok, neye dayanarak sectiler acaba cok merak ediyorum... bari azicik benzeyen birini alsaydilar

yeni gelen şevketi gösterdi mi? ben görmedim kacırdımmı acaba?
eve geldi.arkadan gösterdi sadece diye biliyorum. öyle dimi....merak ettim şimdi. haftaya yeni yıla denk gelmesi kötü oldu.şevketin rolü bayaa oturmuştu. biraz zor alışıcam gibi...ya insan ne çok kaptırıyo kendini. sonçta dizi gerçek sanıyoruz bazen...... levente gıcık oldum iiice ne o ağlamalar.... okadar karısık seyler oluyor hala ferhundeyi bırakmadı ya.....aslımı yaptırdı acaba ferhundeye bunları....eğer öyleyse leventten yandı doğrusu.....leyla için çok sevindim. gözlerim yaşardı. kendimi tutamadım. ilk defa önemli olduğunu hissetti. benim için gelmiş diye neclaya bi sarılışı vardı.ama çocuga abisi için yalan söylamak zorunda kaldı. şimdi istanbula gelip gerçeği öğrenince inş cocuğun güveni sarsılmaz leyla ya karşı.....oğuz yine neler karıştıruyor anlamadım. o adamla niçin buluştu ki....fikretin k.validesi yine çok hoştu bu hafta . genç kız gibi heyecanlanıyo ya bi kart için...fragmnı bende görmedim bu hafta... bakalım önümüzdeki günlerde ne olucak....:enbuyukkk:

yeni sevketi göstermediler ama arkadan saci göründü sadece, sacina bakilirsa eski sevkete hic benzemiyo buda izleyiciyi bayagi etkiler

evet arkadaşlar yılbaşı nedeniyle dizi yayın akışlarında yeralmıyor. bu arada yeni şevket menekşe ile halil dizisindeki hasan küçükçetin(mustafa rolündeki) oynayacak.

Böyle dizi oyuncuları değişince çok gıcık oluyorum ya... İnsanın şevkini kırıyorlar. Yeni gelen Şevkete alışamam ben şimdi. Önceki dizide manyaktı çünkü.

bayramda çarşambaya denk gelmişti yılbaşıda öyle olacak sanırım tesadüfün böylesi yani yeni şevketi en görmedim daha ama oyuncular degısınce bende sinir oluyorum zaten onun yerini kimse dolduramaz bence

arkadaşlar kanal d de haftaiçi her akşam 20 de arka sokaklar, 22 de aşkı memnu varmış. öyle reklam edip duruyor kanal d. peki yaprak dökümü falan ne zaman olacak o zaman CADIARZU :uhm:

arkadaşlar kanal d de haftaiçi her akşam 20 de arka sokaklar, 22 de aşkı memnu varmış. öyle reklam edip duruyor kanal d. peki yaprak dökümü falan ne zaman olacak o zaman CADIARZU :uhm:

krizden dolayı ocak ayı boyunca sadece dizi tekrarları varmışsenağlamasenağlama
hem de yabancı damat,gümüş gibi eski dizilerrsenağlamasenağlama

yaaa offf ama yaa hiç sevmedim bu kriz işini ben yaa
neyse en azından dudaktan kalbe devam .. ona şükür

X