Yaprak Dökümü - Kanal D

Çalışma sistemine ayak uyduramadığı ve sık sık problem çıkardığı belirtilen Caner Kurtaran’ın yerine,geçen yıl Kanal D’de “Menekşe ile Halil“ dizisinde Sedef Avcı’nın eşi Mustafa karakterini canlandıran Hasan Küçükçetin rol alacakmış arkadaşlar......yeni şewket o yani..

vatana millete hayirli olsun :1closedeyes: en basta hayriye hanima ve ali riza beye..

şeveket mülayim,kendi halinde masum biri ama mustafa öylemii yahuu ne lakaysa anlamadım gitti.başka adammı yoktuu kala kala mustafaya mı kaldı bu rol:)

nehir hanim su an show tv de.. derya baykal'da.. yeni sevketimize alismaya calisiyoruz dedi :)))

Son düzenleme:
açtım bende show tv yi
yaf böyle tutmuş dizilerde karakteri oynayan oyuncu değiştimi gıcık oluyorum. aynı havayı veremiyor yeni oyuncu.

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Yaprak Dökümü’nde Şevket karakterini canlandıran ve geçen yıl uyuşturucu kullandığı için iki kez gözaltına alınan Caner Kurtaran, geçen hafta disiplinsiz tavırları nedeniyle kadrodan çıkarılmıştı.

Çalışma sistemine ayak uyduramadığı ve sık sık problem çıkardığı belirtilen Kurtaran’ın yerine, dizinin yeni bölümlerinde oyuncu Hasan Küçükçetin rol alacak. Geçen yıl yine Kanal D’de ekrana gelen ve senaryosunu Elif Şafak’ın kaleme aldığı “Menekşe ile Halil“ dizisinde Sedef Avcı’nın eşi Mustafa karakterini canlandıran Küçükçetin, haziran ayında final yapacak “Yaprak Dökümü”nün yeni Şevket’i olarak kamera karşısına geçti.

Yapilacak seymi bu finale surda birkac ay kalmis. Insanlar artik diziyi o kadar benimsemislerdi ki, onlari gercek aile gibi görür olmuslardi. Simdi oyuncu degisikligi ile suni bir aile oldugunu insalara hatirlatarak dizinin tadini-tuzunu kacirdilar. Birazcik daha katlansalardi, bu diziyi sevdiren basindan sonuna dizide rol alan oyunculardi. Onlarin gercek gibi cok güzel rol yapmalari insanlari bu diziye bagladi. Senaristler istedigi kadar güzel senorya yazsinlar, is yine oyuncularda biter. Yazik ettiler dizeye...Bir zamanlar "Cocuklar Duymasin" diye bir dizi vardi..Pinar Altug anne rolünde idi. Sonra diziden atilip yerine baskasi gecince dizi hic tutulmamisti.Ve sonunda dizi yayin hayatina veda etti.

sevketle bu adam hiç benziyormu sevketi benimsemiştik rolüyle bütünleştirmiştik .tam alıştırıp başkasını getiriyorlar sinir oluyorum .sevketi kazanmaya çalışsalarmışya bir tekmede onlar vuracaklarına

arkadaslar olup bitenleri bilemeyiz ki.. kim hakli kim haksiz bilemeyiz, o yüzden bence biraz daha dayansalarmis demek yanlis olur.

Sonucta ortam gergin olunca diger oyuncularada yansiyor bu.. ekip calismasini etkiliyor. Sevket mi hakli yoksa yapimcilar mi bilemeyiz.
Yapimcilar biraz daha dayansaydi diyorsunuz ama ayni zamanda sevkette biraz daha dayansaydi diyebilirdik. Bilemiyoruz ki malesef

Napalim, böylesi daha hayirli imis demek..

arkadaşlar önce bi izliyelim yakışıp yakışmadıgına o zaman karar veririz o yüzden ben yorumsuzum önce izlemeliyim

Muahahaha, yav bu bizim piskopat Mustafa degil mi :roflol: :roflol:
Menekse ile Halil dizisinde ne kadar karakter olarak kötü olursa olsun hayrandim bu adamin oyunculuguna.. :icecream:
Hatta gecenlerde kendi kendime soruyordum acaba niye dizilerde oynamiyor diye..
Sevket´in yerini doldurabilir mi,seyirci onu Sevket olarak benimser mi bilemem ama bu adamin oyunculugu mükemmel,hakkini vermek lazim..:lepi:

sonunda ayşede patladı napsın kız en cok o etkilendi

leylayla o kaytan bıyıklı inş mutlu sonla biter leylanında yüzü gülsün artık

bence furhundenin peşindeki şevket deyil aslını babası yaptırıyor.

leyla ile nazmi iyi yakistilar bence:1hug:
bende asli yla babasindan süpheleniyorum ama taksi dükkanininin sahibi sevkete ulasamiyoruz diyince biraz süphe olustu görecez
ayrica haftayaki bölüm fragmani da heyecanli bu sefer Fikret patliyor
artik dogurmazsam izlerim:dance:

Son düzenleme:
bu adamın şevketle tip olarak ne alakası var yahu. ben de sandım ki şevketi yine ferhundeye saldırdı diye hapse atacaklar. oyuncu değişikliği sevmem ama tekrar hapse girip bunalım olacağımıza bu daha iyidir. şevketsiz sahneler çok yapay durmuştu, devamlı odasında, telefonunu leyla açıyor, mahkeme celbini masada unutuyor falan. ama leylaya çok sevindim yine.

evet sana katılıyorum.oyuncu değişikliğini bende hiç sevmem aslında bir yolunu bulup eski şevketle devam etmeliydiler ama madem bu olmadı,bunalım tekrarındansa oyuncu değişikliği yapılsın.hoş bu dizide bunalım hiç bitmez ama.......
adı üstünde yaprak dökümü,

canım şevket i kazanmaya çalıştılar şevket bir müddet yine dizide yoktu hatırlarsanız uyuşturucu kullanmaktan savcılığa sevkedildikten sonra hastanede tedavi olurken yoktu dizide zaten döndükten sonra yine yine kaldığı yerden başlattılar insanlar kendi geleceklerini kendileri çizer şevketde bu şekilde davranarak geleceğini de karartmış oldu yaprak dökümü gibi bomba bir dizide önemli bir karekter kapmış ama bunu değerlendiremedi oysaki caner i ben yaprak dökümünden önce hiç tanımazdım üstelikde orta halli bir ailenin zor şartlarda büyümüş bir oğluymuş uyuşturucu kullanmakla hayatını karartı ve hala karartmaya devam ediyor ayrıca yerine gelen oyuncu için erken karar vermeyelim belki iyi bir oyuncudur ve çok benimseyeceğiz...

kızlar ben bi yerini kaçırdım.nazmiye msj atıyordu leyla işe girdim diye.nazminin telefonunu mu almış yoksa nazmi onu mu aradı nasıl oldu.nazmi den ümidi kesimişti ya leyla bu başlangıç nasıl oldu söylerseniz sevinirim...

aaaa şoka girdim bn
demkki mustafa gelioo halil ile menkşenn mustafasıı
diznn sonuna yetiştim düün
yeni bölüm fragmanını izlediim
sadece
ama şevkete iice azıttıydı ii olmuş bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…