• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yapmaz dememek lazımmış. Aldatıldım. Yardım edin nolur

Affetseniz bile kesinlikle unutamayacaksınız ve güven bitecek . Güvenin olmadığı yerde sevgi de bi işe yaramıyor maalesef ,sürekli acabalar olacak ,hayat size zehir olacak .evlenmeden önce hep sevgi ilk sıradaydı benim için ama evlendikten sonra güvenin daha önemli olduğunu anladım .

Merhaba hanımlar. 10 aydır resmi 3 aydır da fiili olarak evliyim. Eşim benden 10 yaşa yakın büyük ve biz 3 yıllık bir birliktelik sonrasında evlendik. Çok severek evlendik. Ya da ben öyle sanmışım. Dün kitap okurken birden içimden esimin evrak çantasına bakmak geldi. Gittim açtım. İçinden telefon buldum. Zaten o an anladım bir şeylerin ters gittiğini. Bir sürü kadınla yazismalar vardı. Bir sürü arama vardı. Hatta kadınlar buna çıplak resmini atmış. Eşim de bizim evimizde çekilen resimleri atmış. Hepsi açık. Konuşmalar çok müstehcen. Yetmedi bana bu telefonda facebook Uygulaması var ona girdim. Ne göreyim. Orda da bir hesap açılmış sahte. Yaklaşık 2013 yılından beri çeşitli kadınlarla konuşmalar var. Bu yakladığim kadınların bazıları ile biz evlendikten sonra konuşmaya başlamış. Buluşma olmadı diyor. Dışarda kalmadı hiç. Küçük bir ilçede yaşıyoruz. Buluşma imkanı yok evet. Hatta kadınların çoğu yurt dışında yaşayan tipler. Numaralarını arkadaşlık sitelerinden bulmuş.
Şimdi size sorayım. Ben daha 3 aylık evliyim. Eşimle aynı kamuda aynı ilçede çalışıyoruz. Babamın gönülsüzce evet dediği bir evlilikti bu. Ama bütün ailem çok seviyordu eşimi.
Ben ne yapacağım. Ağlıyor saatlerdir. Asla buluşmadım. Bir daha olmayacak diye. Seni çok mutlu edecem falan diyor ama benim en sevdiğim en güvendiğim ve asla aldatmaz dediğim adam yaptı bunları bana. Biz düğün için esya ev bakarken, gelinlik bakarken benim olmadığım zamanlarda hep aramış kadınları. Konuşmuş. Oysa ben beni çok sevdiğini düşünüyordum. Arkadaşım avukat. Hemen açarım davayı. Telefonda dedil olur. Tek celsede boşanırsın diyor. Ben yüzüne defalarca söyledim esimin. Benim asla affetmeyeceğim şey beni aldatman dedim daha önce. O da olur mu hiç falan diyordu. Niye yapayım diyordu. Ama yapmış. başka kadınlarla konuşuyordun madem neden benimle evlendin diyorum. Seni çok seviyorum diyor sürekli. Allah şahit bu zamana kadar yani öğrendiğim güne kadar da hep bu adam beni çok seviyor dedim. Hiç hissetmedim aldatıldığımı.
Bir şey daha var. Eşim bu telefonu yakın bir arkadaşı ile almış. Birlikte yazmışlar bazı kadınlara. Bu adam evli ve 4 çocuğu var. O kadına daha çok yazık. Eşimde o adamda çok sevilen, herkesin ben bu adama kefilim dedikleri insanlar.
Benim dünyam başıma yıkıldı ben sağlıklı karar veremiyorum. Yardım edin bana.

Ben affedemezdim.

Bu konu bu forumda ne kadar aciz kadınlar olduğunu görmemi sağladı
Konu sahibi de dava açtım diyor ama bence açmadı açmaz teşekkür ettiği ve beğendiği yorumlardan belli
Herkesi kendiniz gibi aciz sanmasınız keşke. Dava açtım bekliyorum boşanmayı.

Boşanmadınız mı? İnanamıyorum gerçekten..

Böyle insanlarla aynı evde yaşamaya aynı yatağı paylaşmaya nasıl devam edebiliyorsunuz? Yani bunu kendinize nasıl yapabiliyorsunuz? Gerçekten merak ederek soruyorum.
Dava açtım bekliyorum. Malum çekişmeli olunca hemen boşanılmıyor

Öğrenilme tarihinden itibaren açılmış bir çekişmeli boşanma davası sanırım? Evet bazı davalar sürebiliyor 2 yıl ve üstü.

Neden çekişmeliye döndü dava acaba?
Hemen dava açmadım daha sonra açtım. Babam nedeni ile. Annem babamdan boşandı. Babamı hayatımızdan defettik. Sonra ben açtım. Birde Eşim boşanmak istemiyor. Diretiyor malesef

Hemen dava açmadım daha sonra açtım. Babam nedeni ile. Annem babamdan boşandı. Babamı hayatımızdan defettik. Sonra ben açtım. Birde Eşim boşanmak istemiyor. Diretiyor malesef

Merak ettim bu surecte ayni evi paylasmaya devam ettniz mi?
Babanizla olan konu bittikten sonra hadi sira bizde diyip mahkemeye mi kostunuz yoksa yeniden yakaladiniz mi?

Merak ettim bu surecte ayni evi paylasmaya devam ettniz mi?
Babanizla olan konu bittikten sonra hadi sira bizde diyip mahkemeye mi kostunuz yoksa yeniden yakaladiniz mi?
Aynı evdeydik evet. Yakalamadim hiçbir şey tekrar. Çünkü ağzımın içine Bakan, sürekli çiçekler hediyeler alan. Ne dersem yapan bir adama dönmüştü. Babam kabus gibi bir adamdı boşanmayım diye anneme de bana da eziyet ediyordu resmen en sonunda kardeşlerimle anneme ev açtık. Annem boşandı. Sonra sıra bana geldi. Birde eşimle aynı ilçede çalışıyoruz. Tayin hakkım bu sene doluyor. Dolsun hemen gideceğim buradan da

Merhaba hanımlar. 10 aydır resmi 3 aydır da fiili olarak evliyim. Eşim benden 10 yaşa yakın büyük ve biz 3 yıllık bir birliktelik sonrasında evlendik. Çok severek evlendik. Ya da ben öyle sanmışım. Dün kitap okurken birden içimden esimin evrak çantasına bakmak geldi. Gittim açtım. İçinden telefon buldum. Zaten o an anladım bir şeylerin ters gittiğini. Bir sürü kadınla yazismalar vardı. Bir sürü arama vardı. Hatta kadınlar buna çıplak resmini atmış. Eşim de bizim evimizde çekilen resimleri atmış. Hepsi açık. Konuşmalar çok müstehcen. Yetmedi bana bu telefonda facebook Uygulaması var ona girdim. Ne göreyim. Orda da bir hesap açılmış sahte. Yaklaşık 2013 yılından beri çeşitli kadınlarla konuşmalar var. Bu yakladığim kadınların bazıları ile biz evlendikten sonra konuşmaya başlamış. Buluşma olmadı diyor. Dışarda kalmadı hiç. Küçük bir ilçede yaşıyoruz. Buluşma imkanı yok evet. Hatta kadınların çoğu yurt dışında yaşayan tipler. Numaralarını arkadaşlık sitelerinden bulmuş.
Şimdi size sorayım. Ben daha 3 aylık evliyim. Eşimle aynı kamuda aynı ilçede çalışıyoruz. Babamın gönülsüzce evet dediği bir evlilikti bu. Ama bütün ailem çok seviyordu eşimi.
Ben ne yapacağım. Ağlıyor saatlerdir. Asla buluşmadım. Bir daha olmayacak diye. Seni çok mutlu edecem falan diyor ama benim en sevdiğim en güvendiğim ve asla aldatmaz dediğim adam yaptı bunları bana. Biz düğün için esya ev bakarken, gelinlik bakarken benim olmadığım zamanlarda hep aramış kadınları. Konuşmuş. Oysa ben beni çok sevdiğini düşünüyordum. Arkadaşım avukat. Hemen açarım davayı. Telefonda dedil olur. Tek celsede boşanırsın diyor. Ben yüzüne defalarca söyledim esimin. Benim asla affetmeyeceğim şey beni aldatman dedim daha önce. O da olur mu hiç falan diyordu. Niye yapayım diyordu. Ama yapmış. başka kadınlarla konuşuyordun madem neden benimle evlendin diyorum. Seni çok seviyorum diyor sürekli. Allah şahit bu zamana kadar yani öğrendiğim güne kadar da hep bu adam beni çok seviyor dedim. Hiç hissetmedim aldatıldığımı.
Bir şey daha var. Eşim bu telefonu yakın bir arkadaşı ile almış. Birlikte yazmışlar bazı kadınlara. Bu adam evli ve 4 çocuğu var. O kadına daha çok yazık. Eşimde o adamda çok sevilen, herkesin ben bu adama kefilim dedikleri insanlar.
Benim dünyam başıma yıkıldı ben sağlıklı karar veremiyorum. Yardım edin bana.
Asla büyük konuşmak istemem ama herşeyi affederim de ihaneti asla . Ya bu erkekler biz kadınları slk görüyor iyice oldu başka kadnlarla yazş sonra gel onlarn hayaliyle karının kynuna gir ayrıca sizde bunu asla ama asla unutamazsınız her zaman şüphe ve mutsuzluklamı yaşamak istiyorsunuz ne kadar normal görmeye başladık bu olayları konuştum ama buluşmadım ha tamam o zaman canım kusura bakma günahını aldım mı diyeceksiniz resmen aldatmış

Resmen aldatilmissiniz hem de daha cok yeni evliyken ve defalarca, fiile gecmemismis esinizde o kadar yüzsüzmüs ki lafa bak. Sizde yapin ama fiile gecmedi deyin görün neler oluyor. Dost aci söyler bu adamdan hayir gelmez size.

Aynı evdeydik evet. Yakalamadim hiçbir şey tekrar. Çünkü ağzımın içine Bakan, sürekli çiçekler hediyeler alan. Ne dersem yapan bir adama dönmüştü. Babam kabus gibi bir adamdı boşanmayım diye anneme de bana da eziyet ediyordu resmen en sonunda kardeşlerimle anneme ev açtık. Annem boşandı. Sonra sıra bana geldi. Birde eşimle aynı ilçede çalışıyoruz. Tayin hakkım bu sene doluyor. Dolsun hemen gideceğim buradan da
Bana affetceksiniz gibi geldi yoksa cicek hediye aldi falan yazmazdiniz. Önceden akli nerdeymis. Bazi seyler zamaninda degerlidir.

Aldatma, şiddet varsa boşanma sebebi. Sizdede boşanma için en doğru sebep. Hani evlenmeden önce böylesi şeyler yapsa anlardım. Bekardır yapmıştır.(kesinlikle doğru bulmuyorum bunu ifade edeyim) Ama evlenince böylesi şeyler yapması mide bulandırıcı.
Allah yardımcınız olsun işiniz çok zor.

*2 yillik konuymus,farketmeden yazdim bir hirsla

Şu ice dogup daha once hic bakmadigin birseyi karistirmak o kadar bilindik bir his ki
her zaman da dogru cikan bir his.
Bence allah sana dogru yolu gostermis. Daha da suphe etmeni gerektirecek bir konu yok. Ac davani, hatta al tazminatini.
"Isten eve vaktinde gelir,fiilen aldatmamistir" lafina da inanma lutfen. Ben haftanin 6 günü calistigim bir isteydim. Bazen (faranjitim var. Sesim zorlayinca kisiliyor ama kendimi hasta hissetmiyorum) rapor alirdim. Evden ise diye cikar butun gun sevgilimle takilirdim. Hatta arabali vapurla sehir degistirdigimiz bile olmustu.
bir insanin aklina dusmesin, gider sahte rapor alir yine vakit bulur yani demek istedigim...
O Salaģin yalanlarina kanma. Evden de at. Veeee iki rekat şükür namazi kil. Cocugum olmadan-virus kapmadan gercek yüzünü gordum bu adamin diye.
Eger devam edersen bu adam seni hamileyken de aldatir- sen odada bebek pispislarken o ondan bundan nude dilenmeye devam eder. Karakteri bu karaktersizin

En güzel en cicim aylarınızda yaşadıklarınıza bakın. Çocuk da yokken sizi ikna etmesine izin vermeyin ve yolunuza bakın inşallah. Çok üzüldüm inanın. Ben de boşanmaya karar verdim ama nasıl olacak diye düşünüyorum.

2 yıllık çekişmeli dava sürecinde aynı evdeyken nasıl yaşadınız? Mesela karı koca hayatınız devam etti mi? Çok ilginç çünkü hem boşanma davası var hem de aynı evde.. umarım bir an önce biter mutlu olursunuz.

Hanimlar güclü olalim artik o affetmeleri ezik kadin rolünü atlatalim artik....atlatmaz isek bu ihanetlerin aldatmalarin sonu gelmeyecek...ben 2 cocuklan boşandim..ama boşanmadan önce o salakliği bende yaptim yani affetme demeyimde onu tekrar kabul ettim...ama yapamadim hazmedemedim...ve boşandim ..sonradan kulağima gelen sözler asil suçlu erkekler değil kadinlar olduğunu anladim...o adi herifi tekrar kabul ettiğimde yine karisini aldatan birine bu sözleri söylemiş.."aman boşver hayatini yaşa erkek adamsin bak bende yaptim ve karim beni kabullendi tekrar senide kabullenir karin birşey olmaz." Yani demem oki biz kadinlar abtallik yapip aldatmalara ihanetlere göz yumduğumuz sürece asla bu ahlaksizliklar aldatmalar bitmeyecek dahada sayisi artacak...

Back