• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yapmaz dememek lazımmış. Aldatıldım. Yardım edin nolur

Kişisel hesaplaşmalarını hastalarına yansıtan, elinde herhangi bir araştırma olmadan mahalle arası muhabbeti yapan, profesyonellikten uzak bir psikolog muhtemelen.

Aldatma oranlarına baktığınızda, dünyada da Türkiye'de de kadın ve erkeğin aldatma oranları neredeyse aynı.Aldatmayan erkek vardır, aldatmayan kadın olduğu gibi. Bu kişinin karakteri ve ilişkisine, partnerine duyduğu saygı ve sevgiyle ilgili bir konu.Boşuna gözünüz korkmasın.
1 hafta önce gittiğim başka bir psikolog da bu durum erkekler için Alkol bağımlılığından farksız olmaya başladı. Kendileri için sanal aldatma çık doğal kabul ediliyor dedi. Çok vaka geliyor dedi. Allah kadınların yardımcısı olsun

İmanı çok kuvvetli olanlarıda gördü bu gözler. Onlarda erkek sonuçta onlarda kendilerine göre yol bulup vicdanlarını rahatlatıyorlar 4 kadın hakları ya güya. Oysaki kısasını göz ardı ediyorlar eşin rızası yoksa o iş olmaz.
Kesinlikle fırsatla ilgili bu iş. Fırsatını bulan her erkek al-da-tır.
Mesela benim babam. Aşırı(!) dindar bir insandır. Hem de dışarda nasıl dindanr bilinir ama yemediğini nane yokmuş adamın

Kişisel hesaplaşmalarını hastalarına yansıtan, elinde herhangi bir araştırma olmadan mahalle arası muhabbeti yapan, profesyonellikten uzak bir psikolog muhtemelen.

Aldatma oranlarına baktığınızda, dünyada da Türkiye'de de kadın ve erkeğin aldatma oranları neredeyse aynı.Aldatmayan erkek vardır, aldatmayan kadın olduğu gibi. Bu kişinin karakteri ve ilişkisine, partnerine duyduğu saygı ve sevgiyle ilgili bir konu.Boşuna gözünüz korkmasın.
Teşekkür ederim çok güzel açıklamışsınız :KK36:

Karar senin. Affetsende bu icinde hep kalacak. Altinlarla döşeli olsada evin hep güven problemi yaşayacaksın. Hakkında hayırlısı en güzeli olsun.

Ya bu ne kadar üzücü bir konu böyle. Keşke okumasaydım gece gece içime oturdu. Okuması böyle üzücüyse yaşaması nasıldı kim bilir :KK61:

Bütün erkekler mi aldatır kesin bilgi mi bu? Hangi psikolog demiş? Delirtecek bu forum beni ya paranoyak olacağım sonunda.
Butun erkekler aldatır denebilecek bi araştırma sonucu yok canım. Yukarıda bi arkadas da yazmış kadınlarla erkeklerin aldatma oranları da çok yakın ayrıca. Biraz kişilik sosyal çevre vs. Etkisi. Malesef doğru insanı bulmak da çok zor. Gerçekten çok iyi gözlemlemek tanımak gerekiyo.

1 hafta önce gittiğim başka bir psikolog da bu durum erkekler için Alkol bağımlılığından farksız olmaya başladı. Kendileri için sanal aldatma çık doğal kabul ediliyor dedi. Çok vaka geliyor dedi. Allah kadınların yardımcısı olsun
O erkekler bekar kadınlarla mi aldatiyorlar canım çoğu evli veya ilişkisi olan kadınlar. Ben o yüzden kadın erkek diye ayırmanın doğru olmadığını dusunuyorum.

Evet aldatmaya başlayan erkek için bağımlılık gibi olabilir ama sadece sanalda değil reelde de aldatan bağımlı gibi oluyo. Aslına bakarsanız hepsi karaktersizlikten. Bilinçaltında güven duygusundan yoksun olan erkek aldatıyo

O erkekler bekar kadınlarla mi aldatiyorlar canım çoğu evli veya ilişkisi olan kadınlar. Ben o yüzden kadın erkek diye ayırmanın doğru olmadığını dusunuyorum.

Evet aldatmaya başlayan erkek için bağımlılık gibi olabilir ama sadece sanalda değil reelde de aldatan bağımlı gibi oluyo. Aslına bakarsanız hepsi karaktersizlikten. Bilinçaltında güven duygusundan yoksun olan erkek aldatıyo
Çok şükür çıktı hayatımdan. Yakın zamanda da boşanma davam sonuçlanır. Olan bana oldu sadece. Ne deyim

Çok şükür çıktı hayatımdan. Yakın zamanda da boşanma davam sonuçlanır. Olan bana oldu sadece. Ne deyim
Bu da senin imtihanin olmuş hayatta. Kısa sürede toparlarsin umarim. Dava bitince daha rahatlamış hissedeceksindir. Bundan sonrası çok güzel olsun senin için inşallah

En azından ömrünü belki bidaha yapmaz ama ya yaparsa? Sorusuyla cürütmedin. Annem daha nişanlıyken aldatılıyor toplum baskısından boşanamıyor. Evleniyor pantolonundan başka kadın resmi cıkıyor yıkayacakken camasırı ama diyor diğerinden farklı kadın ve soruyor babam yalanlıyor annem inanmak istiyor. Cocuk olsun düzelir diyor doğuyorum, 2,5 aylıkken alt kattaki marangozun karısıyla işi pişiriyor. Marangoz anneme söylüyor onu evde tut öldüreceğim bu akşam diye, annem babama kıyamayıp ona söyleyip kaçıyorlar babamla. Annem diyor lohusaydım ondan.... en son ben lise icin bursluluk sınavına giriyorum nüfus dökümü isteniyoe ve şokk annem bir bakıyor kendinden önce babam 4 kez evlenmiş... tabi hesap sorunca babam karıştırma senden öncesini diyor annem yine susuyor... en sonunda babam bigün bi kadınla kacıp gidiyor ve annem 25 sene sonra 50 yaşında cocuğu da evlenip gitmişken yapayalnız kalıyor... kimse bunu yaşasın istemem...

En azından ömrünü belki bidaha yapmaz ama ya yaparsa? Sorusuyla cürütmedin. Annem daha nişanlıyken aldatılıyor toplum baskısından boşanamıyor. Evleniyor pantolonundan başka kadın resmi cıkıyor yıkayacakken camasırı ama diyor diğerinden farklı kadın ve soruyor babam yalanlıyor annem inanmak istiyor. Cocuk olsun düzelir diyor doğuyorum, 2,5 aylıkken alt kattaki marangozun karısıyla işi pişiriyor. Marangoz anneme söylüyor onu evde tut öldüreceğim bu akşam diye, annem babama kıyamayıp ona söyleyip kaçıyorlar babamla. Annem diyor lohusaydım ondan.... en son ben lise icin bursluluk sınavına giriyorum nüfus dökümü isteniyoe ve şokk annem bir bakıyor kendinden önce babam 4 kez evlenmiş... tabi hesap sorunca babam karıştırma senden öncesini diyor annem yine susuyor... en sonunda babam bigün bi kadınla kacıp gidiyor ve annem 25 sene sonra 50 yaşında cocuğu da evlenip gitmişken yapayalnız kalıyor... kimse bunu yaşasın istemem...
Çok üzüldüm ya. Olan hep kadına oluyor. Benim babam da annemi aldattı. Annemin kimsesi yok diye bizi de anneme vermez diye biz meslek sahibi olana bekledi annem. Boşadı sonra. Şimdi kardeşlerimle yaşıyor. Bizde babamla görüşmüyoruz aylardır

Çok üzüldüm ya. Olan hep kadına oluyor. Benim babam da annemi aldattı. Annemin kimsesi yok diye bizi de anneme vermez diye biz meslek sahibi olana bekledi annem. Boşadı sonra. Şimdi kardeşlerimle yaşıyor. Bizde babamla görüşmüyoruz aylardır
Aynen öyle olan kadına oluyor... yine cok sükür ki kardeşlerin var yanında. Ben tek cocugum. Nisanda evlendim annem daha benim yokluğumu atlatamadan temmuzda babam terk etti... Şimdi hep kendimi anneme karşı sorumlu hissedip iyi midir mutlu mudur diye düşünmekle geciyor günlerim. Eşimin tayini sebebiyle baska ildeyim annemden ve o da yük olurum diye gelmek istemiyor...

Bir sey soracağım hiç terapi almayı denediniz mi? Çok benzer bir sey yasamısız fakat ortada ciddi bir emek ve sevgi varken evlilik terapistini neden gözardı ettiniz? Yapılan seyin affedilir ve normal bir sey olduğunu asla savunmuyorum fakat, 'hayatta tek güvenli bölge olarak gördüğünüz yer' anlatabiliyor muyum? Sizce gerçekten siz bitti mi? Yoksa bir seyler farklı hissettiriyor mu?

terapist merapist..bunlara cok inanmiyorum. bazi seyler insanin icinde bitince geri gelmiyor. yani napacak terapist duygulari geri mi koyacak yerine?

terapist merapist..bunlara cok inanmiyorum. bazi seyler insanin icinde bitince geri gelmiyor. yani napacak terapist duygulari geri mi koyacak yerine?
Sizinle %100 aynı görüşte bir insandım, fakat her iliski içinde farklı dinamikleri barındırdığı gibi her aldatma da öyledir. Ben ille de hadi devam edin demiyorum ancak arkadasımızın hisleri doğrultusunda en azından bi terapi sansını vermesi gerektiği kanısındayım.. Bu iliski devam etse de etmese de yasadığı sey ağır bir travma, ve altında yatan sebepler her erkekte farklı cereyan ediyor. Benim yasadığım sey daha hafifti ancak dediğim gibi her iliski ve her defosu kendine özel değerlendirilmeli bence

Her aldatılma konusu okuduğumda içim cız ediyor. Nasıl doyumsuzluk bu nasış yapıyorlar bunu ? Hiç mi korkmuyorlar Allah’tan ya Allah aşkına nedir bu ? Bunlarla konuşan kadınlar sormuyor mu evli misin bekar mısın kimsin nesin diye ?
Ben de eski sevgilim tarafından aldatılan biri olarak söylüyorum ki affetmeyin bi kere yaapan bidaha yapar, yaptı da zaten .
Allah nefislerine terbiye versin bizleri de hayırlı insanlarla karşılaştırsın

Back