Yapan nasil yapiyor🤷‍♀️

Keske kamera olsa da ne kadar cok is yaptigimi gorseniz
Ama liste yapip ona gore malzeme almak mantikli geldi

Annem arada geliyor ben mutfagi elbise dolabini falan elden geciriyorum ama o da cok kalamiyor genelde ben gidiyorum oraya

Keske kamera olsa da ne kadar cok is yaptigimi gorseniz
Ama liste yapip ona gore malzeme almak mantikli geldi
Tabi ki mantıklı çünkü hem ne pişirsem derdi yok hem sebze vs bozulmaz . Sulu köfte yapıp aylık buzluğa atın 10 dk da hazır yemek olur size . Yeşil mercimek kolay yemek yanına aparatif makarna mesela

Uykuyu duzene sokmak oyle basit olsaydi uyku egitmenleri olmazdi degil mi?
Kendiniz oturtmussunuz duzeninizi, duzenini saglayamamis olan bir anneye yapamiyorsun edemiyorsun demek iyi geliyorsa devam edin herkes kalbinin ekmegini yer neticede.

Yeşillikleri yıkayınca salata kurutucudan geçirip saklama kabıyla dolaba koyarsanız 1 haftaya yakın duruyor bu arada. Bir gün salata bir gün yoğurt düşünsek sizi kurtarır toplu yıkamak ben hala öyle yapıyorum.
Buzluğa dereotunu falan da doğrayıp kaldırıyorum. Mezelerde rahat oluyor.
Her gün gerçekten köfte olmaz haklısınız. Ama haftanın 1 -2 günü olur. 2 gün de baklagiller olsa baya rahatlatır :) fırına sebzeleri soslayıp vermek de hızlı ve kolay oluyor tek seferde...

Gerçekten çoğumuz yetişemiyoruz. Ben şuan rahatlamış dönemimde bile haftada 1 akşam kahvaltı moodundayız :)

Eliniz yavaş değil bence de şartlar zorlu. Benim kızım da uyku konusunu 1.5 yaş civarı ancak oturttu. Ne yaşadığımı bir ben biliyorum...

Uykuyu duzene sokmak oyle basit olsaydi uyku egitmenleri olmazdi degil mi?
Kendiniz oturtmussunuz duzeninizi, duzenini saglayamamis olan bir anneye yapamiyorsun edemiyorsun demek iyi geliyorsa devam edin herkes kalbinin ekmegini yer neticede.
Şunu duyanda hemen kolay düzen yaptım zanneder . Ben 2 sene uyku saatlerinde 1 dk geçirmeden sürekli uykuya götürdüm pes etmedim hiç kimsenin evine oturmaya girmedim vs ne yaşadığımı ne kadar çaba sarf ettiğimi bilmeden konuşmayın. Evet herkes kalbinin ekmeğini yer . Akşam akşam şu saatte size ne diye birşeyler anlatıp kendimi yoruyorsam saçma sapan bilmem gidip uyuyayım malum 06:30 da mesaim başlar . Allah size yardım etsin zira başka çareniz de yok

Eminim bu halınızlede çok guzelsıkızdır. Annelerin eşsiz bır guzellıhe sahıp oldunu düşünüyorum. Kuaföre gıdın kaş bıyık aldırım. Azcık sacınıza boya attırın. Evde koşu bandı yada rlıptık alıp saglıklı beslenmeye özen gosterın. Her şey güzel olucak.Not:Benım çocuğum yok bende kendımı hep yorgun hıssedıorum.

Ev soğuk olduğu için ve sizde de demir eksikliği olduğu için bu yorgunluk haliniz var. D vitamininiz de eksiktir bence, ona da baktırın. Bunlara çözüm bulursanız her şey daha kolay olacaktır.

Ancak yasayan bilir zaten
Yargilamak en kolayi her zaman
Haftalik yemek listesi yapmak mantikli geldi ona gore de hazirlik yapip buzluga atilacaklari atmak biraz rahat ettirebilir
elim yavas dedim kaplumbaga sandilar beni surekli aglayan kucak isteyen ilgi isteyen bir bebe ile 1 yil nasil gecti yaslandim desem yeridir
E yemek secen bir es, ek gidaya baslama zamani derken cok yiprandim simdi simdi kendi yemeklerimizden yediriyorum o da soguklara denk geldi esim isten gelince yapiyorum yemekleri
Tesekkur ederim yorumunuz icin

Aynen yormayin kendinizi
Zira diliniz sivri, yardim edeyim derken kalp kirici konusuyorsunuz
Uyku duzeninizi oturtmakla baslayin demek varken siz ciddi sorunlariniz var uykusunu bile ayarlayamiyorsunuz daha diyorsunuz
Neyse size iyi uykular

Cok tesekkur ederim cici yorumunuz icin

Ev soğuk olduğu için ve sizde de demir eksikliği olduğu için bu yorgunluk haliniz var. D vitamininiz de eksiktir bence, ona da baktırın. Bunlara çözüm bulursanız her şey daha kolay olacaktır.
Tesekkur ederim takviye kullaniyorum umarim etkisi olur kisa zamanda

Çocuğun uykusundan önce eşinizi yeni düzene alıştırmanız lazım ha yok yapamam diyorsanız da sizin şikayet etmeden bu düzene alışmanız lazım. Kaç tane öneri sunuldu hepsi için bir bahaneniz var bazılarında çok haklısınız ama bazıları tamamen bahane.

Hangileri bahane bilmek isterim

Tayt mesela ? Düzgün bir eşortman takımı mesela . Üye doğru şeyler yazmış .
Yok ciddiydim sorarken. Bebekten sonra acaip paçozlaştım. Ben de dün aldırdım bıyığımı ilk defa. Pijamadan eşofmana geçiyorum birisi gelecekse. Öyle. Sordum o yüzden

Yine ben fasülyeyi ıslatıp dolapta mı tutuyorsunuz? Dışarda tutuyorum ben. Suyunu değiştiriyorum 2-3 kere. Yanlış mı?

Iste yargilamayan elestirmeyen pozitif sekilde günü tamamlamami saglayan bir yorum cok tesekkur ederim degerli mesajiniz icin
Çok pozitif dediğiniz yorumda tek bi tane bile size faydası olan öneri yok. Size yapılan tüm önerilere bir bahane bulup boş cevaba şükran duymanız bile sadece şikayete geldiğinizin kanıtı zaten. Burada insanlar sizin kötülüğünüzü mü istiyor sanıyorsunuz.

Hangileri bahane bilmek isterim
Mesela eşinizin ben öyle yiyemem demesi ve sizin bunu kabullenmeniz. Neden soruyorsunuz ki? Bir kaç kez yapın koyun önüne bilmese belki yiyecek? İnanın halinize üzüldüğüm için söylüyorum kendinizi yıpratmayın bu kadar hele ki yemek için. Böyle yazıyorum size ama zannetmeyin ki sizin yaşadığınız zorlukları yaşamadım. Kızımın uykusu melek gibiydi ama oğlum anamızdan emdiğimiz sütü burnumuzdan getirdi özellikle ilk yıl yaşayan ölü gibiydik o dönemde kocam kalkıp ben onu öyle yemem deseydi cinnetlerden cinnet seçerdim sanırım. İşte pratik olmayı böyle dönemlerde öğreniyor insan. Ben senin yerinde olsam bir akşam bütün soğanları rondodan geçirip buzluğa atmıştım mesela. Dipfriz ve düdüklü tencere benim elim ayağım gibi bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…