Yapabilirsem başarı günlüğüm olacak☺️

Tam yatacakken çantamda kalmış olan tadelle çikolata aklıma gelmiştir kışt çık aklımdan kışttt :KK70: böyleyken yardırarak yemeye koştuğumu biliyorum bayrama kadar 1 2 kilo versem iyi olacak bir hafta var 😂
Şimdi o paketleri paket yapıp bana gönderiyorsun ve bayrama kadar 3 kilo veriyorsun bu iyiliğimi de unutma :D

Tam yatacakken çantamda kalmış olan tadelle çikolata aklıma gelmiştir kışt çık aklımdan kışttt :KK70: böyleyken yardırarak yemeye koştuğumu biliyorum bayrama kadar 1 2 kilo versem iyi olacak bir hafta var 😂
Verebiliriz bence . Avantajımız günlük hayatta çok kalori alıyor olmamiz . Benim yediğim yemeği sonrasında yatana kadar yediğim abur cuburu gören yakinlarim şok oluyor kilo az bile diyor herkes. Aslında vücudum o kaloriye alışmış .bu arada bu beslenmeyle hamile kalana kadar da hep en fazla 62 kiloydum sonra gebelikte çok abarttım ama doğumdan çıktığımda yine 62 ydim ama emzirme dönemi çok çok abarttım özellikle gece her uyanıp emzirdigimde yediğim koca bı bardak süt ile yarım somun ekmek kaşıklar dolusu Nutella yaktı beni . Bu nedenle yediğim yemeklere ay i devam etsem sadece çikolatayı ekmeği bıraksam bile hedef kiloma çok kısa sürede gelirim ben inşallah aynı avantaj da görüyorum senin için de mevcut☺️

Ben burada tavsiyeleri verip mutfakta ekmek arası domates peynir yiyen adamım ama olsun sonuçta gaza getiriyorum o önemli :KK70: Birkaç kişiye yulaf yeme konusunda büyük çalışmalarım olmuştu adfg
Yulaf ise yariyor mu yaa☺️

Yulaf ise yariyor mu yaa☺️
Benim metabolizmam hızlı normalde ama normalde kahvaltı yaptığımda direk tuvalete gitmiyorum yulafta gitmediğim tek bi gün olmadı :) Daha da hızlandırıyor. E lif kaynağı zaten. Ben faydalı olduğunu düşünüyorum normalde nadir yulaf yerdim o zamanlar 58 kiloydum 7 8 aydır haftanın 5 günü yulaf yiyorum neredeyse 54 olmuşum ama bunların yanında kefir, yeşil çay, detoxta tüketiyorum :)

Benim metabolizmam hızlı normalde ama normalde kahvaltı yaptığımda direk tuvalete gitmiyorum yulafta gitmediğim tek bi gün olmadı :) Daha da hızlandırıyor. E lif kaynağı zaten. Ben faydalı olduğunu düşünüyorum normalde nadir yulaf yerdim o zamanlar 58 kiloydum 7 8 aydır haftanın 5 günü yulaf yiyorum neredeyse 54 olmuşum ama bunların yanında kefir, yeşil çay, detoxta tüketiyorum :)
Harikasın kilon da süper ben de inşallah yiyip zayıf kaldığım günlere dönerim inşallah ama şeker tüketmemeye devam ederek tabi☺️

Şu liste tam sağlıklı yaşam listesi,birtek çikolatalar bozuyor 1 tane ye bari yavaş yavaş öyle dene daha çok kilo verirsin

Bugün yediklerim;
3 yumurta 2 dilim peynir ile omlet
1 tabak dolusu kıymalı taze fasulye
1 su bardağı ayran
Bol salata
6 çikolatalı gofret
1 bardak süt
20 30 gram çekirdek
İçecekler;
3 fincan bitki çayı(aynısından)
2 ,

Şu liste tam sağlıklı yaşam listesi,birtek çikolatalar bozuyor 1 tane ye bari yavaş yavaş öyle dene daha çok kilo verirsin

Bende dün sabah yulaf süt muz tarçın karışımı yedim, öğlen çörekotu bisküvi peynirli salatalık Nescafe akşam mercimek çorbası ve kabak yemegi salata ve 2 lt su içtim.simdi de yürüyüşten geldim 1 dilim cavdarla peynir domates salatalık ceviz domates yicem ve su içmeye başlarım, bakalım inşallah eririz hemen

Bende dün sabah yulaf süt muz tarçın karışımı yedim, öğlen çörekotu bisküvi peynirli salatalık Nescafe akşam mercimek çorbası ve kabak yemegi salata ve 2 lt su içtim.simdi de yürüyüşten geldim 1 dilim cavdarla peynir domates salatalık ceviz domates yicem ve su içmeye başlarım, bakalım inşallah eririz hemen
Süpersin valla ben de şimdi yazacam yediklerimi

Bugün yediklerim
2 yumurta ve 2 dilim peynir ile omlet
Köfteli sulu patates yemeği
Bol Salata
Acı soslu biber tursusu (2 yemek kaşığı kadar )
Yarım porsiyon pilav
3 yemek kaşığı yulaf ,1 çay bardağı süt , 1yemek kaşığı pekmez ve 3 adet ceviz
İçecekler;
2 , 5 litre su
1 su bardağı bitki çayı

Bu arada bugün abimlere davetliydik iftara. Ramazan'ın başında ben çağırmıştım onları en son o zaman görüşmüştük. İçeri girer girmez abimle yengem ikisi bir aa ne kadar zayiflamissin dediler😍 muthis motive oldum 3 gündür dikkat ediyorum ama gebelik kayankli ödemin de vardi tabi sanırım o da biraz inince bayağı farkettiler . Bu gazla devam💃

Bu arada bugün abimlere davetliydik iftara. Ramazan'ın başında ben çağırmıştım onları en son o zaman görüşmüştük. İçeri girer girmez abimle yengem ikisi bir aa ne kadar zayiflamissin dediler😍 muthis motive oldum 3 gündür dikkat ediyorum ama gebelik kayankli ödemin de vardi tabi sanırım o da biraz inince bayağı farkettiler . Bu gazla devam💃
Ben bu akşam yine yedim neler neler 😭2 tane dankek 🙄

Back
X