Yapabilirsem başarı günlüğüm olacak☺️

Sen nutella'yı yerken reklamını yap verirler :KK70: Nutella'yı pahalı diye unuttum bile ben Torku'ya başladım kaç yıldır onu yiyorum derken onada zam geldi bu gidişle şokoleye geçicem asdfg
Ay ben korkudan almıyorum artık çünkü somun ekmek ve sütle 3 4 günde bitiyorum sürekli onu yemek istiyorum emziriyorum ya hak görüyorum 🤦😂

Sen nutella'yı yerken reklamını yap verirler :KK70: Nutella'yı pahalı diye unuttum bile ben Torku'ya başladım kaç yıldır onu yiyorum derken onada zam geldi bu gidişle şokoleye geçicem asdfg
Ay sorma ya iki seferdir Torku alıyoruz biz de yaa zaten Nutellayı almak istemiyorum 400 gr iki günde bitiyor Torku olunca bitmiyor 😂

Ay ben korkudan almıyorum artık çünkü somun ekmek ve sütle 3 4 günde bitiyorum sürekli onu yemek istiyorum emziriyorum ya hak görüyorum 🤦😂
Yok valla hiç alma hem para açısından hem sağlık için uzak kal derim bende öyle evdeyken ha bire bol bol ekmeğe sürüp yiyorum :D Ama nutellayı bırakma sebebimi şimdi hatırladım üzerinde çok fazla yağ birikimi vardı her çikolatada var ama nutellada özellikle fazla bi yağ birikimi vardı torkuda onu görmüyorum mesela ve nutella midemi inanılmaz yakmıştı sanırım kullandıkları yağdan olsa gerek. Bende öyle sizin gibi paket çikolataların delisiyim yedikçe mutlu oluyorum :D Ama siz emziriyorsanız bunu vicdan meselesi yapın aksine bebek ve sütü için faydalı olabilecek ne varsa onlara yönelin zaten zamanla alışırsınız. Ben bi o kadar brokoli, ıspanakta yerim severim yeşillikleri :)

Torku'ya ondan mı zam geldi la yoksa herkes Nutella'dan vazgeçip Torku'ya yönelmiş demek :KK70: Hayır en büyüğüde 920 gr 1000 de değil :KK70:
Tabii ki bir de TV de bağış programında iyi bağış yaptı parayı kazanması lazım yani dimi ben biraz da ondan Torku'ya geçtim hani Nuticik nerde dedim Torku'ya bak helal olsun dedim ❤️

Anneadaycığım senin ne kadar fazla kilon var çikolata konusunda birbirimize destek olalım diyet yapalım beraber emzirdiğin için sen de sağlıklı atıştırmalık al hurma vebenzeri şeyler

Yok valla hiç alma hem para açısından hem sağlık için uzak kal derim bende öyle evdeyken ha bire bol bol ekmeğe sürüp yiyorum :KK70: Ama nutellayı bırakma sebebimi şimdi hatırladım üzerinde çok fazla yağ birikimi vardı her çikolatada var ama nutellada özellikle fazla bi yağ birikimi vardı torkuda onu görmüyorum mesela ve nutella midemi inanılmaz yakmıştı sanırım kullandıkları yağdan olsa gerek. Bende öyle sizin gibi paket çikolataların delisiyim yedikçe mutlu oluyorum :KK70: Ama siz emziriyorsanız bunu vicdan meselesi yapın aksine bebek ve sütü için faydalı olabilecek ne varsa onlara yönelin zaten zamanla alışırsınız. Ben bi o kadar brokoli, ıspanakta yerim severim yeşillikleri :)
İnşallah bende çikolata yemeden de mutlu olabilen insanlardan olabilirim en kısa sürede . Sagligim için bırakmam lazım bu da beni otomatikmen zayıflığa götürecek☺️

İnşallah bende çikolata yemeden de mutlu olabilen insanlardan olabilirim en kısa sürede . Sagligim için bırakmam lazım bu da beni otomatikmen zayıflığa götürecek☺️
Bi paket bi paket azaltın. Arada şekeri düşüren içecekler tüketin. Ben sebze suyunu çok severim mesela. Ispanak, marul, maydanoz, dere otu, limon, havuç.. suyunu içiyorum hem bağırsakları temizliyor hemde kan şekerini düzene sokuyor. Kalkınca suya limon, tarçın kabuğu koyup içerim aç karna. Bi fincan yeşil çay derken onlar tok tutuyor ve şekeri bi nebzede olsa unutturuyor derken bi dilim yiyorum :D

Anneadaycığım senin ne kadar fazla kilon var çikolata konusunda birbirimize destek olalım diyet yapalım beraber emzirdiğin için sen de sağlıklı atıştırmalık al hurma vebenzeri şeyler
1 67 boyum 74 kiloydum 2 gün önce bugün ikinci günüm dikkatli besleniyorum güya☺️ hedefim 60 olmak yani 14 kilo. Ben hazirim olmaya benim de desteğe ihtiyacım var bu süreçte☺️ . Aldım onları da var evde . Sen de başlıyorsun o zaman☺️

Back
X