- 4 Ocak 2014
- 3.336
- 4.541
-
- Konu Sahibi meredithgrey
Ben sizi ve neşenizi çok beğendim. Pozdan dahi belli nasıl bir kimlikte insan olduğunuz. Size, puanım 10!!! Kilonuz normal, belki bir tık fazla, eğer daha fit olmak istiyorsanız bu sizin sadece birkaç ayınız alırDeliricem fotoğraf çekilmemişiz koronada resmen. Böyle salak saçma bir mutlu an fotosu bulabildim anca, ofiste anlamsızca neşelenmişim. Hile yaptın diyenlere tokat gibi çarpıyorum ekte
Arkadaşlar,
Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.
Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.
Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.
Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).
Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
Karar Defteri
ıyilikler diliyorum.
Burada çok daha net kilonuz, sağlık açısı olarak yaklaşıyor ve vermeniz gerektiğini düşünüyorum. Diyet grupları var, ben kilo vermiştim gruba katılarak. Size de şimdiden hayırlı olsun diyelim mi :)Deliricem fotoğraf çekilmemişiz koronada resmen. Böyle salak saçma bir mutlu an fotosu bulabildim anca, ofiste anlamsızca neşelenmişim. Hile yaptın diyenlere tokat gibi çarpıyorum ekte
Kendinize inanın ve güvenin, yaparsınız. Yeter ki isteyin.Bulamadım, pandemide güncel foto yok pek. Hatt hiç yok gibi ama ben biliyorum bedenimi tabii kollar falan Alman gülleci kolu gibi. İnşallah yaparım bu dediklerinizi kulağa bile öyle güzel geliyor ki.
Deliricem fotoğraf çekilmemişiz koronada resmen. Böyle salak saçma bir mutlu an fotosu bulabildim anca, ofiste anlamsızca neşelenmişim. Hile yaptın diyenlere tokat gibi çarpıyorum ekte
malesef sismansiniz(eski nickim sismaniye yani cuvaldizi once kendime batirdim) balik etlisiniz falansiniz diyen dostunuz olamaz.
gereken gucu tek basina bulamiyorsaniz diyet gruplarini deneyebilirsiniz.
sagliginiz icin, giydiginizde gercekten yakisacak elbiseleri rahatlikla bulup almanin rahatligi icin elinizdeki karbonidrati yavasca yere birakin. ve proteine dogru kosmaya baslayin.
herkes basariyor. siz de basarabilirsiniz.
su an fit degilim yalniz balik etliyimTüm sahte dostlarımı siliyorum çok teşekkür ederim beni aydınlattığınız için eski şişmaniye yeni psikopat fit hanım
su an fit degilim yalniz balik etliyim
Of az önce yarım kilodan fazla elmalı kurabiye yedim