Aaa diyet yapmiyomusunn bende boziyim o zamannnn ahahahahAhhaha tamam canımben de bugün rahatsızım onu haber vercektim bugün biseyler yiyip içmek zorundayım geceden beri kötüyüm baya...
Boz boz hahhhaAaa diyet yapmiyomusunn bende boziyim o zamannnn ahahahah
Sağol canım o psikolojik bi etki benceGeçmiş olsun, diyete başlayınca bende genelde hasta olurum yemek miktarı da sağlığı etkiliyor sanırım
Valla nerdeyse bozacaktim ama iyi ki bozmadım yarın da mola günüm evde çikolatalı pasta var bugün yiyemedim ama yarın yicem ama kesin yine çok abartıcam biliyorum kendimi ama yapacak bişey yok hergün abartmaktansa böylesi daha iyi en azından almıyorum koruyorum ama yarından sonraki mola günlerimde öyle yapmam yarın pasta var canım aşırı çekti asla affedemem çünkü..Boz boz hahhhaay bizde ki bu istikrarsızlıkla biz biraz zor veririz kiloları ama cidden kötüydüm baya bugünde olmadı
Tekrar deneyiniz...Yarın yapalım inşaallah
Aaay çok sevindim canım iyi ki bozmamışsın bak yarın mutlu mutlu yersin pastanıValla nerdeyse bozacaktim ama iyi ki bozmadım yarın da mola günüm evde çikolatalı pasta var bugün yiyemedim ama yarın yicem ama kesin yine çok abartıcam biliyorum kendimi ama yapacak bişey yok hergün abartmaktansa böylesi daha iyi en azından almıyorum koruyorum ama yarından sonraki mola günlerimde öyle yapmam yarın pasta var canım aşırı çekti asla affedemem çünkü..sende yarin başla sakın erteleme böyle oldukca verilmez zaten kilolar yarın kendini iyi hissediyorsan hemen başla ve bence diyet gününe hafif tempolu spor ekleyelim mesala ben bugün 15 dakikalik Leslie yaptim hafif ama faydası olur illaki haraketsizlikten iyidir
Aaay çok sevindim canım iyi ki bozmamışsın bak yarın mutlu mutlu yersin pastanıbir de çok yiycem diyorsun ama inan sabaha o iştah kalmıyor bir de spor olarak Leslie biraz tempolu olduğu için bence o şekilde spor değil de hafif egzersizler yapalım ki diyet günümüz zor geçmesin... Nasıl geçti bugün benim dediklerime dikkat ettin dimi şok diyete çevirmemişsindir inşaallah bolca yeseydin salatanı ayy valla çok sevindim kendim yapmış kadar oldum sen başarınca. Bizde de pazar pasta olcak bir de hâlâ iyileşemedim olmazsa cumartesi seninle başlamış olurum ben de yani yarın da yapamayabilirim baya hastayım dün geceden beri..
Cooookk teşekkür ederimm baliiimAaay çok sevindim canım iyi ki bozmamışsın bak yarın mutlu mutlu yersin pastanıbir de çok yiycem diyorsun ama inan sabaha o iştah kalmıyor bir de spor olarak Leslie biraz tempolu olduğu için bence o şekilde spor değil de hafif egzersizler yapalım ki diyet günümüz zor geçmesin... Nasıl geçti bugün benim dediklerime dikkat ettin dimi şok diyete çevirmemişsindir inşaallah bolca yeseydin salatanı ayy valla çok sevindim kendim yapmış kadar oldum sen başarınca. Bizde de pazar pasta olcak bir de hâlâ iyileşemedim olmazsa cumartesi seninle başlamış olurum ben de yani yarın da yapamayabilirim baya hastayım dün geceden beri..
Selam canım yapıyo musun bugünCooookk teşekkür ederimm baliiimaynen senin dediğini yaptım sabah meyveli yoğurt yedim akşamda salata bolca.. umarım sende bir an önce iyileşip başlarsın güzelim birlikte başaracağımıza şüphem yok ve evet Leslienin 15 dakikaligini yaptım ve hiç o kadar yormuyor sadece hafif terliyorsun ama gerçekten kendini iyi hissediyorsun.. sana çoook geçmiş olsun canım kendine iyi bakk yarın birlikte devam edicez pes etmek Yok birlikte daha güçlüyüz
Canım bugün buraya son ugrayisim.. dün tartida+2 kilo daha aldığımı gördüm o yüzden acilen eski diyetime girmeliydim çünkü artık kilo alma luksum yoktu bu diyette mola gününde kendime sinir koyamadigim için almaya devam edicektim o yüzden bıraktım omad diyetine geri döndüm.. umarım sen basarirsin istediğin kiloya düşersin tez vakitte canım kendine iyi bak hoşçakalSelam canım yapıyo musun bugün
Yaa sağol canımCanım bugün buraya son ugrayisim.. dün tartida+2 kilo daha aldığımı gördüm o yüzden acilen eski diyetime girmeliydim çünkü artık kilo alma luksum yoktu bu diyette mola gününde kendime sinir koyamadigim için almaya devam edicektim o yüzden bıraktım omad diyetine geri döndüm.. umarım sen basarirsin istediğin kiloya düşersin tez vakitte canım kendine iyi bak hoşçakal
Bu arada canım bir diyet daha var bildiğim yağsız diyet.. Yani hiç yağ kullanmadan diyet... Yağsız hersey serbest yağsız makarnalar,salatalar,çorbalar yağsız yapılan sütlü tatlılar yapıyoruz onda da pazar günleri serbest oluyor.. Bak bunu da dene istersenCanım bugün buraya son ugrayisim.. dün tartida+2 kilo daha aldığımı gördüm o yüzden acilen eski diyetime girmeliydim çünkü artık kilo alma luksum yoktu bu diyette mola gününde kendime sinir koyamadigim için almaya devam edicektim o yüzden bıraktım omad diyetine geri döndüm.. umarım sen basarirsin istediğin kiloya düşersin tez vakitte canım kendine iyi bak hoşçakal
Teşekkür ederim bebeğim sen daha önce denedin mi ben hızlı kilo vermek istiyorum biraz sabirsizim ye dur ye diyetini de o yüzden bırakmıştım zatenBu arada canım bir diyet daha var bildiğim yağsız diyet.. Yani hiç yağ kullanmadan diyet... Yağsız hersey serbest yağsız makarnalar,salatalar,çorbalar yağsız yapılan sütlü tatlılar yapıyoruz onda da pazar günleri serbest oluyor.. Bak bunu da dene istersensöyleyeyim dedim ben ye dur ye diyetini beceremezsem ona basliycam
Evet canım denemistim ama ye dur ye diyeti bende daha çok iş yaradı ama bu da iyiydi.. Sen 2kg aldım diyince korktum bunu yapayım dedim 1yıl önce denemistim herseyden yağsız yemek zorunda olduğumuz için fazla seçenek yok dolayısıyla baya bi kalori kısıtlanıyor iyi gidiyor yani hatta yağsız makarna,çorba fln da pek gitmiyor onlardan da bir iki yersin bıkarsın daha da kalori kısılmış olurTeşekkür ederim bebeğim sen daha önce denedin mi ben hızlı kilo vermek istiyorum biraz sabirsizim ye dur ye diyetini de o yüzden bırakmıştım zaten
Selam canımm sen geldin biz gittik hahahGünaydın kızlar, bugün size katılıyorum ben de
Evde yoğurt yoktu ama hafif bir kahvaltı yaptım. Umarım sorun değildir
Günaydın kızlar, bugün size katılıyorum ben de
Evde yoğurt yoktu ama hafif bir kahvaltı yaptım. Umarım sorun değildir
Olsun siz de başka diyetlere devam ediyorsunuz. Süreci burdan paylaşın. Ben bugün normal bir diyet günü gibi geçirdim açıkçası, az öz yedim yani normal yeme rutinime göre. Yarın da olabildiğince dengeli beslenmeye çalışacağım. Kademeli olarak alıştırayım midem biraz küçülsün dedim. Diğer türlü benim için de zor olacak gibi hissettim. Bakalım bir haftanın sonunda kilo durumuma bakacağım. Etkili olmuş mu olmamış mi haber veririmSelam canımm sen geldin biz gittik hahahya birimiz de yeme atağı oldu okumuşsundur yorumları o yüzden yapmadık. Ben aslında yapabilirim ben de şu aralar yeme atağı yok ama baska bi diyet var onu deniycem bu hafta. Çünkü ye dur ye diyetini bi türlü tam sürdüremedim ve korktum ya bende de serbest günlerde atak olursa diye... Zaten sürekli ertelemekten sürdüremedim bir de atak geçirip kilo veremezsem baya bi zaman kaybı olcak bana.. Bakalım bu hafta bi diyet deniycem olmazsa yine mecbur buna döncem. Sen yap ama mutlaka bunu bize de haber ver serbest günlerde yeme atağı geçirmezsen hem hızlı hem de baya verdirir ye dur ye diyeti tavsiye ederim yani bakalım sende nasıl olcak yaptın mı bugün
Tamamdır canım dediğim gibi serbest günlerde yeme atağı olmazsa baya gider ye dur ye diyetinde.. Baya kararsızım ben de buna mı devam edeyim seninle birlikte yoksa diğer diyetimi deneyeyim bilemiyorum.. Mesela salı evde misafir var dolayısıyla güzel yemeklerde olcak yani pzrtesi diyet yapıp salı serbest günüm ye dur ye diyetinde ama diğer diyeti yaparsam yiyemiycem.. Ben de kararsız kaldım yeme atağı durumu kafamı karıştırdı sen ne dersin canım bak ne güzel bugün az çok da olsa yapabilmişsin..Ama tam uysak daha güzel olur dediğim gibi birgün cok az diğer gün normal yiyoruz ye dur ye diyetine göre. Sence devam edeyim mi bende? Ya yeme atağı olur da kilo veremezsem ama bi yandan da diğer diyetleri yapmak çok zor geliyor......Olsun siz de başka diyetlere devam ediyorsunuz. Süreci burdan paylaşın. Ben bugün normal bir diyet günü gibi geçirdim açıkçası, az öz yedim yani normal yeme rutinime göre. Yarın da olabildiğince dengeli beslenmeye çalışacağım. Kademeli olarak alıştırayım midem biraz küçülsün dedim. Diğer türlü benim için de zor olacak gibi hissettim. Bakalım bir haftanın sonunda kilo durumuma bakacağım. Etkili olmuş mu olmamış mi haber veririm
Canım ben de seninle birlikte ye dur ye diyetine devam edeceğim karar verdim.. Çünkü biliyorum diğer diyetleri yine yapamayacağım yine vakit kaybı olacak.. Düzenli bir şekilde yapacağım bu kez.....Yeme atağı olmamasına dikkat edeceğim ben de. Hatta konu başlığını da düzenledim tekrardan not düştüm oraya ertesi günlerde tıka basa yememeye dikkat etmeliyiz diye. Hadi bakalım yapalım şu diyetiOlsun siz de başka diyetlere devam ediyorsunuz. Süreci burdan paylaşın. Ben bugün normal bir diyet günü gibi geçirdim açıkçası, az öz yedim yani normal yeme rutinime göre. Yarın da olabildiğince dengeli beslenmeye çalışacağım. Kademeli olarak alıştırayım midem biraz küçülsün dedim. Diğer türlü benim için de zor olacak gibi hissettim. Bakalım bir haftanın sonunda kilo durumuma bakacağım. Etkili olmuş mu olmamış mi haber veririm
Evet ya iki kg almışım 69 olmuşum resmen tekrar 70 e yaklaşınca çok korktum bende çok yemeğe atağı var illaki birinin beni sınırlaması gerekiyor yoksa zaten diyet gitti yarın yaparım diye o gün son yemek yeme gunummus gibi herşeyi yiyorum o yüzden bir ayda 8 kg civarı aldim hâlbuki tek bir gün omadi bozucaktim o günden sonra zaten olan oldu keşke bırakmasaydim.. yağsız diyet iyi görünüyor ama ondan da kilo vereceğimi sanmıyorum ya o yüzden eski diyetime yarın geri donucem çünkü kendimi sinirlayabildigim tek diyet haftasonu çok şey yemedim yarin kendimi tarticam umarım 70 e ulasmamisimdirEvet canım denemistim ama ye dur ye diyeti bende daha çok iş yaradı ama bu da iyiydi.. Sen 2kg aldım diyince korktum bunu yapayım dedim 1yıl önce denemistim herseyden yağsız yemek zorunda olduğumuz için fazla seçenek yok dolayısıyla baya bi kalori kısıtlanıyor iyi gidiyor yani hatta yağsız makarna,çorba fln da pek gitmiyor onlardan da bir iki yersin bıkarsın daha da kalori kısılmış olurama güzel şeylerden de yiyebiliriz mesela çikolata sütlü tatlı hatta simitte yağ yok. Yani baya iyi bi diyet ama ye dur ye diyetinde daha hızlı gidiyor ama ertesi günü çok kaçırdığın için işe yaramadı sende hatta ben de birara yine kilo almıştm ye dur ye yaptım sadece kilomu korumuştum yani bende de o zaman aşırı yeme atağı vardı işe yaramamıştı.. Bakalım yarından itibaren bir hafta yağsız yeme diyetini deniycem olmazsa yine ye dur ye yapcam illa ki alışırım yeme atağım olmazsa veririrm diye düşünüyorum ama sen böyle yapamayınca da bi korktum yani benimde en kısa zamanda kilo vermem lazım yarın hem yağsız yemeye hem de hafif egzersizlere basliycam..
Yaa çok üzüldüm canım.. ben de ye dur ye diyetimi sürdüremediğim için veremedim bi türlü ama yarından itibaren istikrarlı olacağım inşallah.. Omad'da güzelmiş aslında ama bende onu yapamam sanırım yani tek öğün ya ben kesin çok yerim o öğünde. Sen bunu nasıl yapıyosun kızzz hem yeme atağın var hem bunu nasıl başardınEvet ya iki kg almışım 69 olmuşum resmen tekrar 70 e yaklaşınca çok korktum bende çok yemeğe atağı var illaki birinin beni sınırlaması gerekiyor yoksa zaten diyet gitti yarın yaparım diye o gün son yemek yeme gunummus gibi herşeyi yiyorum o yüzden bir ayda 8 kg civarı aldim hâlbuki tek bir gün omadi bozucaktim o günden sonra zaten olan oldu keşke bırakmasaydim.. yağsız diyet iyi görünüyor ama ondan da kilo vereceğimi sanmıyorum ya o yüzden eski diyetime yarın geri donucem çünkü kendimi sinirlayabildigim tek diyet haftasonu çok şey yemedim yarin kendimi tarticam umarım 70 e ulasmamisimdir( sonra da direk omad diyetine devam edicem çünkü en hızlı o diyet verdiyor bence ve kastan da değil bende baya değişim olmuştu asla gitmez dediğim yüzüm incelmiti 1,5 ayda 10 kg vermiştim şuan yüzüm tekrar kilo almış göbeğimden de almışım pantolonlar olsa da sıkıyor moralim aşırı bozuk umarım başarılı oluruz ikimizde canım..
Kız çok merak ettim bu omad diyetini dur başlık açcam.. aslında mantıklı ya yani bu da ye dur ye diyetine benziyor gün içinde canın bisey isterse ertesi günki öğünün o olabilir dimi?Evet ya iki kg almışım 69 olmuşum resmen tekrar 70 e yaklaşınca çok korktum bende çok yemeğe atağı var illaki birinin beni sınırlaması gerekiyor yoksa zaten diyet gitti yarın yaparım diye o gün son yemek yeme gunummus gibi herşeyi yiyorum o yüzden bir ayda 8 kg civarı aldim hâlbuki tek bir gün omadi bozucaktim o günden sonra zaten olan oldu keşke bırakmasaydim.. yağsız diyet iyi görünüyor ama ondan da kilo vereceğimi sanmıyorum ya o yüzden eski diyetime yarın geri donucem çünkü kendimi sinirlayabildigim tek diyet haftasonu çok şey yemedim yarin kendimi tarticam umarım 70 e ulasmamisimdir( sonra da direk omad diyetine devam edicem çünkü en hızlı o diyet verdiyor bence ve kastan da değil bende baya değişim olmuştu asla gitmez dediğim yüzüm incelmiti 1,5 ayda 10 kg vermiştim şuan yüzüm tekrar kilo almış göbeğimden de almışım pantolonlar olsa da sıkıyor moralim aşırı bozuk umarım başarılı oluruz ikimizde canım..