Evet canıım başlıyoruz yarıın ama keşke bugün beni dinleseydi özellikle yeme atağı olmasın psikolojik olarak dinlenelim diye bugünü boş bırakmıştım ama hiç söz dinlemiyorsun
yeme atağının ne olduğunu inan çokça deneyimledim kendine de söz verme hiç canım çünkü tutamayacaksın bu elimizde olan birşey değil akışına bırak o yüzden
sadece diyet günlerine uy yeter.. Diğer günler serbest... Serbest olduğu için rahat rahat yiyebilirsin.... Evet serbest günlerde de dozuna dikkat etsen çok daha iyi etki eder ama edemiyorsan da rahat bırak akışına bırak zamanla düzene girer tabi diyet günlerini şok diyete çevirmezsen....Bir de mesela mola gününde ödül olarak kendine sevdiğin yemekleri yap kendini ödüllendirince yeme atağı da olmuyor. Ama en kritik nokta diyet gününü şok diyete çevirmemek. Gelelim salataya salatayı her seferinde farklı şeyler katarak yapabilirsin salata da sıkılcak birşey yok ki
normal yemek yerken de salata yiyoruz hergün bu da öyle birşey.. maalesef çorba doyurucu değil o yüzden salata
mesela benim nasipse yarın ki menüm:
Sabah
ballı yoğurt (3 yemek kaşığı yoğurt+1tatlıkaşığı bal)
Öğlen
yeşil çay
İkindi
bir küçük fincan sütlü türk kahvesi
Akşam
evde biraz brokoli vardı haşlıyoruz salataya atıyoruz içine biraz turşu çok severim (evde ne sebze varsa mesela küçük boy patates haşla at içine baharat,turşu v.s koy bolca marul yeşillik koy karnın doyar onunla)
Yani toplamda 350kalori gibi birşey ertesi gün serbest zaten
haydi bize kolay gelsiiin her akşam 23-24de buraya yazalım bugünü tamamladım diye daha motive oluruz ne dersin?