Canım umarım sen basarirsinda ben başaramadım ya iki gün yaptım bugün bozdum sözde dedim istediğim kiloya ulasinda ye dur ye diyetine baslicaktim ama olmadı kismetİşte o kadar çok yumurta yemek iyi değil canım dikkat et lütfen..bak mesela bugün yaptım diyetimi kahvaltıda 1yumurta yedim hatta birazını kediciğime verdim o zaten tok tutuyor baya.. Basladım bakalım bu diyet nasıl olacak.. Ben biraz geç kalkıyorum evdeyim bu aralar. Güzel bir kahvaltı yapınca zor olmuyor aslında kahvaltıda bugün 1yumurta,1muz üzerine 1yk tahin çok güzel oluyor,2çeşit peynir,zeytin,1tk bal,2dilimde tambuğday ekmek yedim hem sağlıklı da beslenmiş oldum bakalım akşam ne durumda olcam.. Yapamazsam yine ye dur ye diyetine döneceğim çünkü uzun diyetleri yapamıyorum pek sende dene diyetini baktın yapamazsan birlikte ye dur ye diyetine istikrarlı başlayalım ama şok diyete çevirmeden dikkat ederek bu kez yani bahsetmiştim ya salata fln yiyerek.. Yarıb yazacağım yapıp yapamadığımı bu diyeti sende yaz olur mu
Ayyy bozdum canım bugünkini ye dur ye diyetine alışmışım diğerlerini hic yapamıyorum aynen başlayalım tekrarCanım umarım sen basarirsinda ben başaramadım ya iki gün yaptım bugün bozdum sözde dedim istediğim kiloya ulasinda ye dur ye diyetine baslicaktim ama olmadı kismetyarın ye dur ye diyetine başlicam süper bı diyet ama işte yeme bozukluğu yaptı bende yoksa en sürdürülebilir diyet bu yani. bu sefer mola gününde ölçülü yicem aralıklı oruç gibi Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği çok ölçü belirlmem mola günü olduğu için doyunca kalkarim diyet günü de sabah bir yumurta salatalik domates aksamda salata yoğurt filan yemeyi düşünüyorum umarım iyi olur sende bugün yaptığını surduremeyecegini düşünüyorsan bence birak
Bence deneyin kesinlikle ama bizim yorumları okuyun tecrübe açısından,hazır hissedince baslayın hatta bize katılınSlmlar, bu diyet çok aklıma yattı ya, yapabilir miyim acababu hafta olmaz ama pazar gününden başlayabilirim belki bir deneyeceğim ya
Hem senİşte o kadar çok yumurta yemek iyi değil canım dikkat et lütfen..bak mesela bugün yaptım diyetimi kahvaltıda 1yumurta yedim hatta birazını kediciğime verdim o zaten tok tutuyor baya.. Basladım bakalım bu diyet nasıl olacak.. Ben biraz geç kalkıyorum evdeyim bu aralar. Güzel bir kahvaltı yapınca zor olmuyor aslında kahvaltıda bugün 1yumurta,1muz üzerine 1yk tahin çok güzel oluyor,2çeşit peynir,zeytin,1tk bal,2dilimde tambuğday ekmek yedim hem sağlıklı da beslenmiş oldum bakalım akşam ne durumda olcam.. Yapamazsam yine ye dur ye diyetine döneceğim çünkü uzun diyetleri yapamıyorum pek sende dene diyetini baktın yapamazsan birlikte ye dur ye diyetine istikrarlı başlayalım ama şok diyete çevirmeden dikkat ederek bu kez yani bahsetmiştim ya salata fln yiyerek.. Yarıb yazacağım yapıp yapamadığımı bu diyeti sende yaz olur mu
Evet evet kesinlikle başlayalım sende mi bozdun ya valla bende bozdum bı an yine tika Basa yedim kendimi tutamadım abur cubur ne varsa yedim böyle diyetlerde de hep böyle yapıyorum zaten tövbe bidaha yapmamAyyy bozdum canım bugünkini ye dur ye diyetine alışmışım diğerlerini hic yapamıyorum aynen başlayalım tekrarama dediğim gibi tam uymaya çalış canım yani diyet günlerini şok diyete çevirme sakın yoksa yine başa dönersin....Sabah meyveli yoğurt ben ballı yoğurt yiyorum çok güzel oluyor öğlen yeşil çay kahve serbest akşam da doyurucu bir salata yiyoruz ben mesela karnabahar haslıyorum söylemistim yani şok diyet gibi çok aç kalmadan yap ki ertesi gün yeme krizi geçirme canım. Ne zaman baslıyoruz? Bence yarın diyet yapmayalım bi dinlenelim ertesi gün motive olarak baslayalım arkadasım
Yapıcam yapıcam ama cuma cumartesi uyanmam pazar sizle devam ederim inşallahBence deneyin kesinlikle ama bizim yorumları okuyun tecrübe açısından,hazır hissedince baslayın hatta bize katılınpersembe baslıyorum ben
Ne kadar erken başlarsan o kadar iyi canım bence hemen başlamaya bak sen erteleme hiç. Emin ol bundan iyisi yok şahsen diğerlerinden de tecrübem var hepsi ölüm diyeti gibi aşırı zorlar ama bunda bir gun sabretmek insanı çok yormuyor kilit nokta mola gunlerini benim gibi abartmamakYapıcam yapıcam ama cuma cumartesi uyanmam pazar sizle devam ederim inşallahokudum tüm yorumları da kafamda oluştu biraz yazarım buraya da inşallah başlarsam
Aynen canım ben de bozdum vallaHem sen
Evet evet kesinlikle başlayalım sende mi bozdun ya valla bende bozdum bı an yine tika Basa yedim kendimi tutamadım abur cubur ne varsa yedim böyle diyetlerde de hep böyle yapıyorum zaten tövbe bidaha yapmam( hem sen demiştinki 10 günde 4 kilo verdiğin bile olmus bence bu diyetten iyi bişey yok mola gunlerinde bazal metabolizmamdan yine 200-300 kalori eksik yerim yani ortalama 1000-1200 kaloriyi asmam diyet günü de senin dediğin gibi Sabah meyveli yoğurt tarzı bişey yaparım akşamda salata ne zaman baslasak yarin mi yoksa ondan sonraki gün mü
Ne kadar erken başlarsan o kadar iyi canım bence hemen başlamaya bak sen erteleme hiç. Emin ol bundan iyisi yok şahsen diğerlerinden de tecrübem var hepsi ölüm diyeti gibi aşırı zorlar ama bunda bir gun sabretmek insanı çok yormuyor kilit nokta mola gunlerini benim gibi abartmamakYapıcam yapıcam ama cuma cumartesi uyanmam pazar sizle devam ederim inşallahokudum tüm yorumları da kafamda oluştu biraz yazarım buraya da inşallah başlarsam
Tammamdirr anlastikk bebeğimAynen canım ben de bozdum vallayok ya diğerleri olmuyor en iyisi bu... Duygusal yeme bende de var aynı durumdayız yeme atağı geliyor biranda... Bu duygusal yemeye karşı da faydalı birgüncük sabredebiliyor insan yani diyet günü rahat geçiyor bunda. Bence perşembe baslayalım canım çok beklemeyelim ama yarın diyet yapmayalım biraz motive olalım ertesi gün için haberleşelim yine yarın akşam..
Bunu ben de deneyeceğim. Çünkü benim yemeler de psikolojikHerkese merhabadaha önce diyet konusunda pek çok başlık açmıştım. Nerdeyse bütün diyetleri denedim kısa süreli kilo verdim ama hep geri aldım genelde şok diyetler olduğu için..Yemek yemeyi çok seviyorum benim ki biraz psikolojik aslında.Genel olarak stresli bir hayatım var rahatlıyorum yemek yerken yapmayı da çok seviyorum yemeyi de..Böyle olunca uzun süreli diyetler yapamıyorum. Daha önce bu diyetten bahsetmiştim aslında. Hatta üni zamanında yapıyordum erimiştim resmen..Şöyle ki bu diyette birgün çok az kalorili şeyler yiyoruz, ertesi gün serbest oluyor..Bu şekilde kilolar gidene kadar devam ediyoruz. Ertesi gün serbest olduğu için diyet günününe uymak zor olmuyor. Yani tam bana göre mola vererek diyet yapmış oluyoruz...
Ama eskiden çok sağlıksız şeylerle yapardım ben bu diyeti bu yüzden sürdüremezdim...Şimdi toplamda 500kaloriyi geçmeyecek şekilde sabahları meyveli yoğurt,akşamları salata yiyerek yapacağım. Böyle hem sağlıklı oluyor hem diyet günü zor geçmiyor.Ertesi gün serbest olduğu için diyeti bozmuyoruz nasılsa yarın yiyebilirsin canın bisey çekerse motivasyon süper yanibu şekilde kilolar gidene kadar devam edeceğim Kimler bana katılır???
cuma cumartesi dışarda planımız var ondan uyamam diye pazar dedim ama belki yarın başlarımNe kadar erken başlarsan o kadar iyi canım bence hemen başlamaya bak sen erteleme hiç. Emin ol bundan iyisi yok şahsen diğerlerinden de tecrübem var hepsi ölüm diyeti gibi aşırı zorlar ama bunda bir gun sabretmek insanı çok yormuyor kilit nokta mola gunlerini benim gibi abartmamakinşallah bende artık duygusal açlığı birakicam doyunca yemeyi kesicem sende öyle yaparsan emin ol çok güzel kilo kaybı yaşarız birlikteq
Tammamdirr anlastikk bebeğim
Canım nasılsın yarın başlıyoruz mu:) aslında ben bugün baslamistim sabah senin dediğin gibi meyveli yoğurt akşam salata yedim ama akşam bir anda yeme atağı geldi bide seninle baslamak için yine karnim dolana kadar abur cubur yedim ama bu gerçekten son.. mola gününde canım çok paketlileri isterse de kalorisi az olanlari tuketicem asla birdaha koca koca paket bitirmemAynen canım ben de bozdum vallayok ya diğerleri olmuyor en iyisi bu... Duygusal yeme bende de var aynı durumdayız yeme atağı geliyor biranda... Bu duygusal yemeye karşı da faydalı birgüncük sabredebiliyor insan yani diyet günü rahat geçiyor bunda. Bence perşembe baslayalım canım çok beklemeyelim ama yarın diyet yapmayalım biraz motive olalım ertesi gün için haberleşelim yine yarın akşam..