Aslında her 3-4 günde bir mutlaka tartıda eksileri görüyordum bu bana motivasyon oluyordu bide sporsuz vermiştim hiç hareket bile etmedim bide nedense ben sabah kahvaltısıni yaparsam beni acıktırıyordu o yüzden atladım ve bir süre sonra zaten miden o kadar kuculuyordu ki abur cubur çikolata hastası benim son haftalarda nerdeyse hiç çekmedi. Öğünlerimi mutlaka kisitliyordum bulgur, pilav, makarna gibi yiyeceklerden Max 5-6 kaşık yiyordum ekmek hiç tüketmedim diyebilirim çünkü ekmez zaten beni zorlamiyordu. hiç kastan da kilo vermedim çünkü bariz fark olustu herkes çok incelmissin filan diyodu bence istikrarli olabilirsen gel bugün benimle birlikte başla şahsen ben bı tek bu diyete güveniyorumYaa çok üzüldüm canım.. ben de ye dur ye diyetimi sürdüremediğim için veremedim bi türlü ama yarından itibaren istikrarlı olacağım inşallah.. Omad'da güzelmiş aslında ama bende onu yapamam sanırım yani tek öğün ya ben kesin çok yerim o öğünde. Sen bunu nasıl yapıyosun kızzz hem yeme atağın var hem bunu nasıl başardın
Tabii ki başlayalıım çok mutlu olurum hatta emin ol ilk haftadan bile sonucu görebilirsin 2-3 kg gitmiş olur öğünlerde istediğini yiyebilirsin ama dediğim gibi o öğünde abarti yemek asla yok eğer gece vakti acikiyorsan saat 18.00-19.00 aralığında yemen daha mantıklı. Gerçekten yeme atağı olan benim kısıtlı olduğu için bazı günler aklıma hiç yemek filan gelmiyordu bile çünkü o kadar alışıyorsun ki zorlanmiyorsun sadece ilk iki hafta biraz zorlanabilirsin zaten onu geride bırakınca herşey çok güzel ilerliyorKızlar selam ben o üyeliğimi iptal ettim çok karışık konular vardı yeni üyelik aldımburdan devam edeceğim Omad diyetini arastırdım baya kafama yattı. Birlikte yapalım mı? Ben tek başıma motive olamıyorum ne dersin canım B begumfln ? Yarın ilkkez deniycem senin diyeti. Hep sen bana uydun bu kez ben sana uyayım
Ben 68.6 yola başladım bugun boyum 1.70 hadi sende kendini tart. Ve bir haftayi bile beklemene gerek yok 2-3 gün sonra ölçül vermiş olacaksin tüm ödemeler gitmiş olacakKızlar selam ben o üyeliğimi iptal ettim çok karışık konular vardı yeni üyelik aldımburdan devam edeceğim Omad diyetini arastırdım baya kafama yattı. Birlikte yapalım mı? Ben tek başıma motive olamıyorum ne dersin canım B begumfln ? Yarın ilkkez deniycem senin diyeti. Hep sen bana uydun bu kez ben sana uyayım
Nereye gittin yaCanım ben de seninle birlikte ye dur ye diyetine devam edeceğim karar verdim.. Çünkü biliyorum diğer diyetleri yine yapamayacağım yine vakit kaybı olacak.. Düzenli bir şekilde yapacağım bu kez.....Yeme atağı olmamasına dikkat edeceğim ben de. Hatta konu başlığını da düzenledim tekrardan not düştüm oraya ertesi günlerde tıka basa yememeye dikkat etmeliyiz diye. Hadi bakalım yapalım şu diyeti
Dönmüşsün tamamKızlar selam ben o üyeliğimi iptal ettim çok karışık konular vardı yeni üyelik aldımburdan devam edeceğim Omad diyetini arastırdım baya kafama yattı. Birlikte yapalım mı? Ben tek başıma motive olamıyorum ne dersin canım B begumfln ? Yarın ilkkez deniycem senin diyeti. Hep sen bana uydun bu kez ben sana uyayım
Ben de bi araştırayım bunu da bakayım, sürdürülebilir bir diyet mi sence? Tek öğün beni çok kasıyor yemek yemekten keyif alan bir insan olarakBen 68.6 yola başladım bugun boyum 1.70 hadi sende kendini tart. Ve bir haftayi bile beklemene gerek yok 2-3 gün sonra ölçül vermiş olacaksin tüm ödemeler gitmiş olacakne zaman zorlanirsan buraya yaz birbirimize destek oluruz canım ama eminim sanada benim gibi tartidaki eksiler güç vericek
Canım emin ol kimse benim kadar keyif almıyor sjsjjsjs bence surdurulebilir zaten dediğim gibi bir ay sonra miden küçülüyorBen de bi araştırayım bunu da bakayım, sürdürülebilir bir diyet mi sence? Tek öğün beni çok kasıyor yemek yemekten keyif alan bir insan olarak
Canım emin ol kimse benim kadar keyif almıyor sjsjjsjs bence surdurulebilir zaten dediğim gibi bir ay sonra miden küçülüyor
Kızlaaar geldimOmad’ı okudum biraz. Benim için çok çok zor. Kuzenim tek öğün besleniyor yıllardır, oldukça fit yaşını hiç göstermiyor. Ama o oturtmuş yaşam biçimi haline getirmiş. Ben şu aşamada kafa olarak böyle bir şeye hazır değilimsize başarırlar ben ye dur ye’den devam
Hoşgeldiiiin canım emin ol ki biraz istikrarlı olursan bundan iyisi yok ve dediğim gibi hızlı verdiyor yılbaşına kadar yapalim 1 Ocak mola günümüz olsunKızlaaar geldimya tartıldım 79.8im düz hesap 80 omadı bi deneyeceğim bugün ilkgünüm olmazsa bakarız baska biseye Mikan canım sende ye dur ye diyetini dene iyi sonuç alırsan bizim gibi yeme atağın falan olmazsa yani.. omadı beceremezsem sana katılcam yaa birde omad diyeti baslığı açsan canım orayı günlük gibi kullansak B begumfln ?
Ayy evet 1ocağa kadar yapalımHoşgeldiiiin canım emin ol ki biraz istikrarlı olursan bundan iyisi yok ve dediğim gibi hızlı verdiyor yılbaşına kadar yapalim 1 Ocak mola günümüz olsunbaşlık da açsak iyi olur aslında destek oluruz birbirimize