Yanlışlıkla evleneceğim galiba!

Toplumsal hayatta yaninda tasiyabilecegin bir adam oldugunu dusunmuyorum aranizda her anlamda ucurum var bu durumda mutlu olamazsin adam hayatini idame ettirmeye calisirken sen hakli olarak tatil gezme tozma dusuneceksin cunku farklisiniz egitim acisindan kulturel acidan maddi acidan vs vs
Cok merak ettim ne paylasabiliyorsunuz bu sekilde?

Bu yorumu adamın okul durumu, işi ya da maddi durumu yüzünden değil; senin ilişkinizi anlatış tarzın nedeniyle yapıyorum.

En kısa sürede karşınızdakini kırmadan yollarınızı ayırmanızı öneririm. Çünkü kurduğunuz cümlelerde ona karşı duyduğunuz sevgiye dair hiçbir şey göremedim.

Bal gibi fake konu bence.
Baya iyi okumuş arkadaş buraları, neyin prim yaptığını iyi öğrenmiş.
21 yaşında üniv. okuyan genç bir kız 33 yaşındaki ortaokul mezunu biriyle birlikte olmaz!

8 aylık bir ilişkim var kızlar.Sorun şurda herşeyi çok hızlı yaşıyoruz daha 2.ci ayımızda evlilik konuşması geçmişti o zamanlar çok ciddiye almıyordum açıkçası ama artık sevgilim aileler tanışsın seneye istemeye gelelim diyor.Benimse tereddütlerim var ona daha erken şimdiden ne acelemiz var dediğimde de hata mı yaptım ayrılcak mısın beni bırakmayacaksın dimi diyor sürekli.
ben 21 yaşındayım sevgilim 33 yaşında ilk problem bu .ben şuan üniversite okuyorum 2.üniversiteye de hazırlanıyorum ama o ortaokul mezunu ikinci problemde bu. şuan liseyi dışardan bitirmeye çalışıyor gerçi kpss ye girecek lise bitince ama garantisi yok eğer kazanıp memur olamazsa iş daha kötüye gidecek.şuan güvenik görevlisi ve aldığı maaş yetmiyor bide evlensek çocuk olsa nasıl bakacak eve ek iş yaparım diyor ama bilmiyorum.en basiti bir haftalık yurtdışına gidelim tatile turlarla fiyatı uygun hem taksitte yapıyorlar diyorum ben bir hafta eğlenmek için 9 ay taksit ödeyemem diyor .düğünü şurda yapalım gelinliğim şöyle olsun diyorum o kadar lükse ne gerek var diyor.araba alalım diyorum kredim bitsin en fazla şahin alırız aşkım param ona yeter diyo o da mutlu değil sonuç olarak hak veriyorum ama böylede olmuyor aklımı mı kalbimi mi dinlemeliyim napmalıyım?
İlişkiye başlarken bunların farkında değil miydiniz?
İlk evlilik lafını andığında, ben ciddi düşünmüyorum deseydiniz keşke. Kendinizden 12 yaş büyük, konum , maddi durum ve eğitim olarak aşağı gördüğünüz biri ile ilişkiye başlamanın mantığı neydiki, gönül eğlendirmekten başka...

Olabilir, kadınlarda gönül eğlendiriyor, ama karşı tarafa yersiz umut vermemek lazım.

Olur yanı var tabiki ben çok tezcanlı biriyim direk olumsuz olsa katlanamazdım zaten.bana karşı sadık dürüst yeri geldiğinde sevgilim yeri geldiğinde babam yada çok yakın sırdaşım oluyor mesela ben hayvan düşkünüyüm o da seviyor ama uzaktan ve sırf ben istedim diye sokakta bulduğumuz yavru kediyi sahiplenip eve aldık onun dışında şuraya gidelim derim gideriz yorgunum masaj yap derim yapar kızdığımda mıtfakta bardak bırakmadım canın sağolsun dedi. Onu çok seviyorum ama işte aklım kalbimi kötülüyor sürekli .kesesine göre davranıyor gibi gözüküyor sorunda orda zaten ihtiyaca değil kendine göre harcıyor maaşı alıp 10.gün param bitti diye geziyor sınava çalışıcam kazancam diyor ama bilgisayar başında ya film izliyo ya oyun oynuyor

Bunların neresi hayatı birleştirmek için yeter olumlu özellik? İki defa okudum, bardak kırınca canın sağolsun demesine iki kez güldüm. Normal şartlar altında bir insanın ne demesini bekliyorsunuz yani?

8 aylık bir ilişkim var kızlar.Sorun şurda herşeyi çok hızlı yaşıyoruz daha 2.ci ayımızda evlilik konuşması geçmişti o zamanlar çok ciddiye almıyordum açıkçası ama artık sevgilim aileler tanışsın seneye istemeye gelelim diyor.Benimse tereddütlerim var ona daha erken şimdiden ne acelemiz var dediğimde de hata mı yaptım ayrılcak mısın beni bırakmayacaksın dimi diyor sürekli.
ben 21 yaşındayım sevgilim 33 yaşında ilk problem bu .ben şuan üniversite okuyorum 2.üniversiteye de hazırlanıyorum ama o ortaokul mezunu ikinci problemde bu. şuan liseyi dışardan bitirmeye çalışıyor gerçi kpss ye girecek lise bitince ama garantisi yok eğer kazanıp memur olamazsa iş daha kötüye gidecek.şuan güvenik görevlisi ve aldığı maaş yetmiyor bide evlensek çocuk olsa nasıl bakacak eve ek iş yaparım diyor ama bilmiyorum.en basiti bir haftalık yurtdışına gidelim tatile turlarla fiyatı uygun hem taksitte yapıyorlar diyorum ben bir hafta eğlenmek için 9 ay taksit ödeyemem diyor .düğünü şurda yapalım gelinliğim şöyle olsun diyorum o kadar lükse ne gerek var diyor.araba alalım diyorum kredim bitsin en fazla şahin alırız aşkım param ona yeter diyo o da mutlu değil sonuç olarak hak veriyorum ama böylede olmuyor aklımı mı kalbimi mi dinlemeliyim napmalıyım?
bence çocuga da daha fazla umıt vermeden bırak bırsuru sorun varmıs hangı bırının ustesınden geleceksın hadi aşk diğer sorunların ustesınden geldı on yıl sonra sen 31 o 44 yasında olacak sen sulun gıbı gececık o yaslanacak şimdiki gıbı kalmayacak ılerde bunu da sorun etmem dıyorsan evlen

ama bu ılışkıye benzer bı evlılık var yakınlarımda kız gercekten mutsuz ve pişman eşinin mesleği sorulduğunda kızarıp bozarıyor cevap verırken ve mutlu da değil adam evı gecındırmek ıcın ek iş yapıor ama bu seferde her gece 1 de eve gelıyor ne bı muhabbet ne cınsellık hepsı ek iş yapıcam dıye en guzelım zamanlar başkalarının yanında geçiyo

Eee bu adamda bu kadar olumsuzluk varken hangi akla binayen evleneceksiniz.Birbirinizi iyice tanımadan aman amann sakın hayatınızı karartmayın.

aklını dinle ve evlenme

siz nasıl tanıştınız ki bu adamla?

Mantiken olmaz bence yas farki egitim duzeyi gelir durumu cok farkli evlensenz bile ilerde anlasmzsnz siz gezlim dyecksn o para yok dyeck tam hersey para degil beli ama parasiz bir ev asla gecinmez askeri ucretle birakn tatili disrda yemek bile yenmz sevgilnz sizi kaybetmk istmdgi icn sıkıstryor kimseyle o istyor dye evlnmk zornda da dglsnz bence okuyun evllik her donmde olur kendi denginzle evlenin

Evlenme Sakın kır dizini bırak sevgiliyi falan okulunu oku ondan sana hayır gelmez. Abin erkek kuzenin abin gibi sevdiğin biri vardır yakınlarında o senin abin Yaşında ve sana uygun değil annen baban sen oku diye kim bilir ne emekler verdi o adam o emekleri çöpe atmanı ve onla evlenmeni istiyor. Hiç bir şey hayalindeki gibi olmayacak evin Düğünün ileride Çocuklarının seçmesini istediğin meslek. Kızım sen üniversiteye gidiyorsun hayallerin var üniversiteye giden insanın evleneceği eş bile Değişiyor Kafanı çalıştır biraz onu aşağılamıyorum ama sana uygun değil. Hem daha 1 yıl bile olmadan ne Evliliği.

maddi durumu iyi olsaydı sadece arada yaş farkı olup konuyu yaş farkımız olarak açsaydın çok daha değişik yorum yapabilirdim.maddiyatı düşünmeniz çok normal ama bunu 2. ayada da anlayabilirdiniz 8 ay olmuş şimdi bırakıp gitmeniz o adamada yazık olur bence.tamam liseyi dışardan bitirsin o her bakımdan güzel bişey ama kpss çok zor.boşuna zaman harcamışsınız bence dediğim gibi maddi durumu iyi olsaydı sanırım aklınızda hiç soru işareti kalmıcaktı.

Hiçbir iyi tarafından bahsetmemişsiniz açıkçası. Sevdiğinize emin misiniz?
Derdiniz "evlilik istiyor ama erken olduğunu düşünüyorum nasıl kırmadan açıklayabilirim?" olsaydı tamam ama herşeyine laf yapmışsınız.
Adamın aldığı maaşı bile bile yurtdışı turlarından bahsediyorsunuz. Tutumlu biriymiş ve öyle davranıyor. İlerde bize nasıl bakacak diyorsunuz okuyormuşsunuz sizde evde oturmak için okumuyorsunuz herhalde çalışacaksınız. İki kişi çalışırsa o ev döner merak etmeyin. Size gereken sadece zaman toparlanmanız açısından. Ama ne yazık ki sevdiğinizi düşünmüyorum uzun lafın kısası buraya yazdıklarınızı aynen yüzüne söyleyin yolunu çizsin oda.

Adam gelmiş 33 yaşına kazandığı para az diye ezikleyip olmaz gözüyle bakıyosanız, bencilliği bırakıp ayrılın o da kendi yolunu çizsin ,onun aldıgı maaşla idare edicek biriyle evlensin oynamayın insanların hayatlarıyla

Yorumlarınızı tek tek okudum arkadaşlar evet çok sert eleştirdiğimin farkındayım ama amacım onu aşağılamak değil onu gerçekten çok seviyorum zaten dediğiniz gibi aşağılayacak olsam hiç başlamazdım bu ilişkiye ilk bir iki ay tanıma anlama aşamasıydı ki o evrede planlarımızda farklıydı ben yaşadığım yerden çıkmam burda doğdum burda yaşlanır ölürüm evim burda işim burda hem dükkan açıcam ek iş yapcam diyordu o bunları açıkça söylediği dönem zaten ayrılmak istedim ben ankarada büyüdüm benim annem tek başına orda kalcak ben ondan uzakta ve küçük bi ilçede yaşayamam dedim.bu sefer ben seni seviyorum tamam kabul ankara izmir neresi olursa gelirim demeye başladı.ben ona iş araştırdım nasıl düzen kurarız ne yaparız çok düşündüm sevgim ağır bastığı için kolayı seçmek yerine çözüm aradım bu ilişki nasıl yürür zorlukları nasıl aşarız ciddi anlamda kafa yordum ailemi ikna etmek okulda sınavlarla uğraşmak sevgilime ders çalıştırmak destek olmak hep bana düştü ama kendi çaban kadar karşıdakinde göremeyince yıkılıyosun orda pes edip yol ayrımına girdim zaten.sorunlarımı onada söyledim haklısın özür dilerim düzelticem diyor inanmak istiyorum ama korkuyorumda işte.buarada evet bizim okulda güvenlik arkadaşım sayesinde tanıştım onunla

X