• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yanlış yolda olduğunu düşündüğüm kız arkadaşım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

itsmeduygu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Mart 2023
403
92
18
ben 19 yaşındayım, yaşıt ve çok yakın olduğum bir kız arkadaşım var. kız arkadaşım instagram’dan birinin ona yazdığını, günlerce konuştuklarını söyledi bana. Şiirlerle kitaplarla alakalı konuşuyormuş. Çocuk çok kibarmış. Çocuk 27 yaşında bu arada (ben burada gerçekten patladım) ve hukuk mezunuyum demiş. Kıza söylememiş ama kız bulmuş, meğer çocuk daha üst bir mevkiideymiş. Kıza yaptığının çok yanlış oldupunu, o yaştaji bir erkeğin rastgele bir kıza yazmasında iyi niyet olmadığını söyledim. O da yok işte abartılacak ne var hiçbir şey olmaz falan dedi. Ben mi abartıyorum bilmiyorum 27 yaşında birinin 20 yaşındaki biriyle ki şnstagramda hiç tanımıyorlar birbirlerini, profili bile yok kızın, ne isteği olabilir? Arkadaş olmaları bile bana garip geliyor. Eleştirilere açığım ama bana hiç tekin gelmedi.

Son düzenleme:
ben 20 yaşındayım, yaşıt ve çok yakın olduğum bir kız arkadaşım var. kız arkadaşım instagram’dan birinin ona yazdığını, günlerce konuştuklarını söyledi bana. Şiirlerle kitaplarla alakalı konuşuyormuş. Çocuk çok kibarmış. Çocuk 27 yaşında bu arada (ben burada gerçekten patladım) ve hukuk mezunuyum demiş. Kıza söylememiş ama kız bulmuş, meğer çocuk daha üst bir mevkiideymiş. Kıza yaptığının çok yanlış oldupunu, o yaştaji bir erkeğin rastgele bir kıza yazmasında iyi niyet olmadığını söyledim. O da yok işte abartılacak ne var hiçbir şey olmaz falan dedi. Ben mi abartıyorum bilmiyorum 27 yaşında birinin 20 yaşındaki biriyle ki şnstagramda hiç tanımıyorlar birbirlerini, profili bile yok kızın, ne isteği olabilir? Arkadaş olmaları bile bana garip geliyor. Eleştirilere açığım ama bana hiç tekin gelmedi.
50 yaşında gibi muamele yapmanıza şaşırdım. Ne var 27 yaşta 🙄

Evet doğru abartacak ne var bu kadar, yanlış yolda falan demeler , yüz yüze görüşmemiş bile biraz sakin mi olsanız acaba.
Belli ki o niyetle gidiyor. Yanlış yolda derken kendini kaptırmak anlamında dedim. Hiç tanımadığımız yaşını bile bilmediğimiz biri için (ki mesleği konusunda da yalan söylemiş) çok fazla bir beğenme değil midir? Bilemedim. Bana bu yaş farkı ve adamın kız olup olmadığından bile enin olmadığı birine yazması tuhaf geliyor

Daha 19’u yeni bitirdik, 8 yaş normal mi? Bana normal gelmiyor. 27-34 olsa aynı şeyi demezdim zaten. Bence yaş aralığı önemli.
Kafaları uyuşuyorsa olabilir ikiside bekar. 27 yaş çok büyük bir yaş değil. Patlayacağınız kadar anormal bir şey görmedim ben. Anlaşamazlar vs ayrılırlar zaten yanlış yol derken sanki yoldan çıkmış başka bir hayatı var gibi abartmanız bana tuhaf geldi.

Kafaları uyuşuyorsa olabilir ikiside bekar. 27 yaş çok büyük bir yaş değil. Patlayacağınız kadar anormal bir şey görmedim ben. Anlaşamazlar vs ayrılırlar zaten yanlış yol derken sanki yoldan çıkmış başka bir hayatı var gibi abartmanız bana tuhaf geldi.
Bilemiyorum bana arkadaşım daha çocuk gibi geliyor evet reşit olabilir ama 30’larına yaklaşmış bi adamla benim fikrimi sorduğu içşn nromal görmedim dedim

Adamın evli çocuklu olduğunu, hukuk mezunu değil işsiz bir adam olduğunu keşfettiniz de bu yüzden bu kadar tepki veriyorsunuz sandım 🙄
Adam zaten yalan söylemiş kıza. Mesleği konusunda. Saklamış bir şeylerini. Yaşı bile doğru olmayabilir. Çok büyük duruyor. Evli çocuklu olup olmayacağını bilemediğimiz için temkinli olması gerektiğini düşünüyorum. 20 yaşındaki bir kızla 27 yaşındaki birinin işi olması bana tuhaf geliyor.

Adam zaten yalan söylemiş kıza. Mesleği konusunda. Saklamış bir şeylerini. Yaşı bile doğru olmayabilir. Çok büyük duruyor. Evli çocuklu olup olmayacağını bilemediğimiz için temkinli olması gerektiğini düşünüyorum. 20 yaşındaki bir kızla 27 yaşındaki birinin işi olması bana tuhaf geliyor.
20 yaş bebek yaşı değil gayet reşit olabilirler .

7 yaş abartılacak bir yaş farkı değil ayrıca size sormuş fikrinizi söylemişsiniz kızın burada dedikodusunu yapar gibi konu açmaya neden gerek duydunuz ? Sizi ilgilediren bişey yok milletin hayatına karışmayın.

Kafanız uyuşmuyorsa arkadaşlığı kesin .
Ne dedikodusu allah aşkına. 7 yaş normalde abartılacak bir fark değil. Kız 19’unu geçen gün bitirdi. O yüzden. Milletin hayatına karışmak değil sonuçta kıza git zorla ayrıl yazma falan demiyorum. Fikir belirtiyorum. Neden bu sitede herkes hep saldırgan konuşuyor

Ne iş yapıyorsun diye soran birine hukuk mezunuyum denmez , ne okuyorsun ya da ne okudun dersen bu cevabı alırsın, nasıl mesleği ile ilgili yalan söylemiş orasını anlamadım.
Bu yaşlar için yaş farkı bana göre de fazla ona lafım yok , arkadaşınız iki günde mevkisini öğrendiğine göre onun için önemli değil demek ki.

20 yaşında biri ile 27 yaşında biri aynı olgunlukla olamaz. Arkadaşınız için sorun yoksa yapabileceğiniz bir şey yok

Yani gerçekten öyle konuya giriş yapmışsınız ki adam ipsiz sapsız 40 yaşındaymış gibi
Daha aralarında hiçbir şey yok ki niye hemen engel oluyorsunuz bir de annesi değilsiniz ki buraya konu açacak kadar niye dert ettiniz?
O yaşlarda kıskançlık olabiliyor böyle bir his mi var içinizde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back