- 14 Ekim 2021
- 44
- -1
- 1
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim istemezAile terapisti düşünebilirsiniz. Direk boşanmak yerine son kez terapist eşliğinde sorunlarınızı konuşun. Eşinizin şiddet meyili ile ilgili tedavi görmesi şartı ile 1 sans verin derim evliliğinize,eşiniz de isterse tabii ..
Boşanmak istediğinizden haberi var mı?Eşim istemez
Hayır ama biz çok iyiydik 3 yıldır evliyim kızım var ama son 1 sene bişey olduBoşanmak istediğinizden haberi var mı?
NedenEvlenmeden önce nasıldı şiddet göstermesi ve ilgisiz olması başlı başına zaten sorun isterseniz beraber bir terapiste gidin
Onu uykudan kaldırdığında çok yapıyor ellerimi falan tutuyor yani kızıyorEvlenneden önce çok iyiydi şiddet derken kollarımi falan ellerimi sıkıyor canımı acıtıyor vurmuyor kararsızim uykuyu herseyden çok seviyor ilgisiz ama ben onu seviyor gibiyim
Neden
Uykuya düşkün olduğunu evlenince mi öğrendinizOnu uykudan kaldırdığında çok yapıyor ellerimi falan tutuyor yani kızıyor
Evet ama ilk 2 sene bişey yoktu şimdi yüzüne şu dokuyorum uyanmiyor ama sabah olunca yaptıklarını anlatinca Özür diliyorUykuya düşkün olduğunu evlenince mi öğrendiniz
Yüzüne su mu dökmek...kaç saat uyuyor ki gunde.Evet ama ilk 2 sene bişey yoktu şimdi yüzüne şu dokuyorum uyanmiyor ama sabah olunca yaptıklarını anlatinca Özür diliyor
Şiddetin olduğu hiçbir konuda barışın birlikte kalın demem ben. Bugün size yarın çocuğunuza. Bir an önce gerekeni yapın bence.3 yıldır evliyim eşimi seviyordum ama artık sevmiyorum onun bana yapıp söyledikleri şiddete hep meyilli olması uykuyu çok sevmesi ve ilgisizligi beni mutsuz ediyor başka düşündürüyor yardimci olur musunuz ne yapmalıyım
Bu arada, eşinizin bir takım alışkanlıkları var mı? Bir şey kullanmaya başladı mı?Evet ama ilk 2 sene bişey yoktu şimdi yüzüne şu dokuyorum uyanmiyor ama sabah olunca yaptıklarını anlatinca Özür diliyor
Yani şiddete meyilli diyorsunuz. Bunu evlenmeden önce görüp evlendiyseniz yazık etmişsiniz.3 yıldır evliyim eşimi seviyordum ama artık sevmiyorum onun bana yapıp söyledikleri şiddete hep meyilli olması uykuyu çok sevmesi ve ilgisizligi beni mutsuz ediyor başka düşündürüyor yardimci olur musunuz ne yapmalıyım
Eşim istemez
Böyle bir insanın nesini seviyorsunuzEvlenneden önce çok iyiydi şiddet derken kollarımi falan ellerimi sıkıyor canımı acıtıyor vurmuyor kararsızim uykuyu herseyden çok seviyor ilgisiz ama ben onu seviyor gibiyim