• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış secim mi

Aile terapisti düşünebilirsiniz. Direk boşanmak yerine son kez terapist eşliğinde sorunlarınızı konuşun. Eşinizin şiddet meyili ile ilgili tedavi görmesi şartı ile 1 sans verin derim evliliğinize,eşiniz de isterse tabii ..

Aile terapisti düşünebilirsiniz. Direk boşanmak yerine son kez terapist eşliğinde sorunlarınızı konuşun. Eşinizin şiddet meyili ile ilgili tedavi görmesi şartı ile 1 sans verin derim evliliğinize,eşiniz de isterse tabii ..
Eşim istemez

Evlenneden önce çok iyiydi şiddet derken kollarımi falan ellerimi sıkıyor canımı acıtıyor vurmuyor kararsızim uykuyu herseyden çok seviyor ilgisiz ama ben onu seviyor gibiyim
Evlenmeden önce nasıldı şiddet göstermesi ve ilgisiz olması başlı başına zaten sorun isterseniz beraber bir terapiste gidin
Neden

Evlenneden önce çok iyiydi şiddet derken kollarımi falan ellerimi sıkıyor canımı acıtıyor vurmuyor kararsızim uykuyu herseyden çok seviyor ilgisiz ama ben onu seviyor gibiyim

Neden
Onu uykudan kaldırdığında çok yapıyor ellerimi falan tutuyor yani kızıyor

3 yıldır evliyim eşimi seviyordum ama artık sevmiyorum onun bana yapıp söyledikleri şiddete hep meyilli olması uykuyu çok sevmesi ve ilgisizligi beni mutsuz ediyor başka düşündürüyor yardimci olur musunuz ne yapmalıyım
Şiddetin olduğu hiçbir konuda barışın birlikte kalın demem ben. Bugün size yarın çocuğunuza. Bir an önce gerekeni yapın bence.

Evet ama ilk 2 sene bişey yoktu şimdi yüzüne şu dokuyorum uyanmiyor ama sabah olunca yaptıklarını anlatinca Özür diliyor
Bu arada, eşinizin bir takım alışkanlıkları var mı? Bir şey kullanmaya başladı mı?

Tam bir ayı desenize. 😂 Ayılarda ki özelliklerin hepsinden mevcut. Avlayın beyfendiyi.

3 yıldır evliyim eşimi seviyordum ama artık sevmiyorum onun bana yapıp söyledikleri şiddete hep meyilli olması uykuyu çok sevmesi ve ilgisizligi beni mutsuz ediyor başka düşündürüyor yardimci olur musunuz ne yapmalıyım
Yani şiddete meyilli diyorsunuz. Bunu evlenmeden önce görüp evlendiyseniz yazık etmişsiniz.
Ama zararın neresinden dönerseniz kardır. Hiç sevgi var yok ayrımı yapmadan, şiddet söz konusuysa boşanmalısınız.

Valla kusura bakmayın ama uyurken beni yüzüme su dökerek uyandıran insanın elini kolunu sıkmakla kalmam, çok net. Su döküp uyandırmak nedir Allah aşkına? Kaç yaşındasınız siz, şaka mı yani? Bi düşünün ya biri aynısını size yapsa tepki göstermez misiniz?

Böyle bir insanın nesini seviyorsunuz 😐

Back