Yanlış mı duydum? Nişanlıyım mı dedi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir kac dakikalik zevkler icin nasil kendilerini sifirlayabiliyorlar aklim almiyor.
Dusunup dusunup icinden cikamiyorum.
Aynaya donup baktiklarinda, kendileriyle bas basa kaldiklarinda nasil utanmiyorlar?
Demiyorlar mi yani ben ne yaptim?
Yakisti mi bu bana? Degdi mi?
Konu sahibesi sana sesleniyorum, o nisanli veya evli adamin yaptigini yapmak icin tasarlanmis aletler var boy boy.
Sekil sekil.. baglamali, titresimli vs..
Hem kimseye zarar vermemis olursun?
Dene istersen?

niye kocasiyla yattigin kadinin agzindan konu aciyorsun ki? disaridan nasil gorundugunu duymak icin mi?

simdi iki gun sonra da “kizlar arkadasimin sorusu, nisanlisinin onu aldattigindan suphelenmis” diye mi soracaksin?

Rezillik...

"isiltilibalon" olmuş "matrusqa" yer mi kk çocuğu? :)

Bütün eski konuları amme hizmeti

Sizin için sorun muydu ki hayatınıza giren insanların nişanlı vs. olması?
Yazmak istediğim şeyin kibar versiyonu

Ben 5. Maddeyi eklemek isterdim ama çok pis lincler beni içinde 11 sayısı geçiyor

Gelişine vuruyorsun hee

Tanımadığımı kim söyledi , sosyal medya kullanmıyorsa ne yapabilirim?
Ablacım bı insanın aldatıp aldatmayacagini bilemezsin eyvallah ama tanıdığın bı insanın evli olup olmadığını da bilirsin herhalde .
Bı insanı tanimak size gösterdiği yüzünü tanımak değil çevresini işini arkadaşlarını tanımaktır. Siz tanıdığınıza emin misiniz?

Gelişine vuruyorsun hee
o konusu gozumden kacmis benim ya sagolsun cilek.yagmuru taa o zaman ifsalamis

ama nick degistirdikce unutuyoruz saniyor galiba. ilk gunku gibi aklima hey gidi tirsi28 bana “sen sevisemedigin icin gerginsin, ben bakire degilim istedigimle sevisirim” demisti. inanmistik o zaman yani sevistigini kanitlamak icin bu kadar detay bilmemize gerek yoktu da napalim artik hahahsjshs

Gergin olmamak için medeni duruma bakmadan sevişiyor ne yapsın biraz anlayış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…