senin bile bile milletin kocasiyla yatman kadar dogru
Kuscam, iğrençDedi, bile isteye evli erkekle birlikte olan matrusga.
seviştiğini öyle çok söylemek ve yaymak istiyordu ki 11 kişiyle beraber oldum bir günde diyordu. Artık ciddi mi yoksa övünmek için mi bilmiyorum
Etiketinde öyle yazıyor
Bunu nasıl yapıyorsunuz ay yeniyim bilmek istiyorum lütfenRezillik...
"isiltilibalon" olmuş "matrusqa" yer mi kk çocuğu? :)
Bütün eski konuları amme hizmeti
Bir derdim var
BDV Bir derdim mi var diyorsunuz? Bugün canınız mı sıkkın? Belki Sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz, belki de yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için. İçine atıp dert sahibi olacağınıza BDV'ye yazın söz sahibi olun. Bir derdim var, bir derdim vardı olsun.www.kadinlarkulubu.com
ben geleli daha 24 saat bile olmamistiHanımlar klavyeleri bırakın, 1'den 20'ye kadar sayarak uzaklaşın lütfen rica ediyorum sonra banla beni banla şarkısı söylüyorsunuz
Şarjım bitiyordu zatenHanımlar klavyeleri bırakın, 1'den 20'ye kadar sayarak uzaklaşın lütfen rica ediyorum sonra banla beni banla şarkısı söylüyorsunuz
Hanımlar klavyeleri bırakın, 1'den 20'ye kadar sayarak uzaklaşın lütfen rica ediyorum sonra banla beni banla şarkısı söylüyorsunuz
belki birindeki alacağını bu bahaneyle tahsil etmeye çalışıyordur. Aldatılmadığınıza eminseniz gerisini çok da sorgulamayın derim.Merhaba ben 2 gündür flörtümle kalıyorum 10 senedir tanıdığım ama 1 senedir duygusallık içinde olduğum birisi. Farklı şehirde o burda işim vardı geldim. Bugün duşa girdim öğlen çıktım saçımı kurutuyorum oda balkonda kankasıyla konuşuyor tam emin değilim ama sanki kankasına “bana borcun vardı biliyorsun nişanlanıyorum” dedi ama emin değilim daha sonra gelen cevaba “hatunun ailesi…” daha duyamadım ama gördü duştan çıktığımı ve hala konuşmaya devam etti. Kafam karmakarışık sonra ben uyudum 3 saat olmuş oda gelmiş yanıma uyuyor şu an ama kafayı yemek üzereyim beni görüp bu kadar rahat konuşamaz acaba kuruntu mu yapıyorum sabah bir arkadaşı nişanlandı onu bana anlatıyordu ama bilmiyorum telefonu kapatıp geldi bana sarıldı ben uyurken. Bende karşılık vermedim sizce bunu nasıl sormalıyım ona?
Abla herkes kaçtı bakHanımlar klavyeleri bırakın, 1'den 20'ye kadar sayarak uzaklaşın lütfen rica ediyorum sonra banla beni banla şarkısı söylüyorsunuz
Merhaba ben 2 gündür flörtümle kalıyorum 10 senedir tanıdığım ama 1 senedir duygusallık içinde olduğum birisi. Farklı şehirde o burda işim vardı geldim. Bugün duşa girdim öğlen çıktım saçımı kurutuyorum oda balkonda kankasıyla konuşuyor tam emin değilim ama sanki kankasına “bana borcun vardı biliyorsun nişanlanıyorum” dedi ama emin değilim daha sonra gelen cevaba “hatunun ailesi…” daha duyamadım ama gördü duştan çıktığımı ve hala konuşmaya devam etti. Kafam karmakarışık sonra ben uyudum 3 saat olmuş oda gelmiş yanıma uyuyor şu an ama kafayı yemek üzereyim beni görüp bu kadar rahat konuşamaz acaba kuruntu mu yapıyorum sabah bir arkadaşı nişanlandı onu bana anlatıyordu ama bilmiyorum telefonu kapatıp geldi bana sarıldı ben uyurken. Bende karşılık vermedim sizce bunu nasıl sormalıyım ona?
Sevgilisi yok ki etsinAcaba size evlilik teklifi mi edecek?
Otrera fb ilişkisi nedir çiftler aynı takımlı mı yani fenerbahçe vs gibi gibiZaten yanlış hatırlamıyorsam konu sahibi ile aralarında fb ‘ liğe dayanan bir ilişki vardı.
yani adam gerçekten de nişanlı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?