- 9 Şubat 2010
- 18.687
- En iyi cevaplar
- 1
- 42.321
- 1.123
Hiçbir şey yazmıyorsordu mu adama on sayfa okutmayın
o konusu gozumden kacmis benim ya sagolsuncilek.yagmuru taa o zaman ifsalamis
ama nick degistirdikce unutuyoruz saniyor galiba. ilk gunku gibi aklima hey gidi tirsi28 bana “sen sevisemedigin icin gerginsin, ben bakire degilim istedigimle sevisirim” demisti.inanmistik o zaman yani sevistigini kanitlamak icin bu kadar detay bilmemize gerek yoktu da napalim artik hahahsjshs
Kaçırdık kızcayızı...sordu mu adama on sayfa okutmayın
eski kullanici adini soylesem hemen bilirsiniz de gecen bana kizdi neden soyadimi soyluyorsun diye o yuzden soyleyemiyorum.
yani buraya gelip “ben milletin kocasini ayartiyorum, insanlar da benim sevgilimi ayartsin ben rahatim” dese icimden sover konuyu kapatirim da milletin kocasiyla yatiyor sonra daha iliskisi olmayan adam nisanliysa diye kafa yoruyor. e sana ne kardesim isine bak yani. bir de insallah bu yaptigim benden cikmaz demisti.
böyle konular açarak daha çok ifşalıyor kendisini konu sahibi. yakında kimlik nosunu çözer bu kk ekibiAynı şeyi bana da söyledi
Başka bir kullanıcı adının sonuna trs eklemişti ve bu hesabındaki konuları farklı ağızdan açmıştı. Ben aynı kişi olup olmadığını sorunca "neden beni ifşalıyorsun" diye azarladı sdfghjk
Ekliyorum: gece kulübünde konsamatrisim demişti. Ha bir de yasaklar kalksa da işler açılsa bol bol eğlenecektievet oyle hobileri var kendisinin.
1-bakire olmadigini her yerde anlatmak ve ovunmek.
2-evli adamlarla yatmak.
3-evli adamla yattigini dalga konusu yapip her yerde anlatmak.
4-adamin karisi arayinca tek tek evinin surasinda su burasinda bu vardi kocan benimle beraber oldu diye kadini cildirtmak.
baslica hobileri bunlardir bu uyenin. unuttugum varsa ekleyiniz.
Yalnız değilsin gel beraber atlayalım
Yazmak istediğim şeyin kibar versiyonu
Ben 5. Maddeyi eklemek isterdim ama çok pis lincler beniiçinde 11 sayısı geçiyor
Masumarkadaşından borç istemenin bahanesi olabilir nişanlanacağım masraflar olcak gibi.
10 senedir tanıyormuş beraber yaşıyor bunları soramıyor buna ne diyorsınuz ?
Yaaa ben bi an bir gaz bir sinirle yazdım.Böyle biri için ban yersem çok üzülürümMune buralarda
Evim camiyle bitişikHazır senin isim de uyumlu zaten minare olur
Yönetim asla kimseyi kayırmaz kardeş. Bir doktor arkadaşı tıp bayramında banladıYaaa ben bi an bir gaz bir sinirle yazdım.Böyle biri için ban yersem çok üzülürümnasıl görünmez olabilirim,şurda doğumuma da kalmış bir hafta
Ben biliyorum öğrendimBen gene saf kaldım neymiş o 11 geçen
Beraber yaşamıyor. FB onlar10 senedir tanıyormuş beraber yaşıyor bunları soramıyor buna ne diyorsınuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?