Yanlış mı duydum? Nişanlıyım mı dedi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben hemen sorardım. Daha önce böyle birşey başıma geldi. Efendi düzgün abimiz nişanlıymış meğer ama benimle de konuşuyormuş duyar duymaz aradim sordum kem küm etti. Ağzının payını verip yolladim. Bu konularda hic bekleyemem. Benim kafam rahat etsin. Onunda sakladığı birsey yoksa zaten tepkisindenn belli olur.

Heh evet işte bu neden yapılmıyor anlamıyorum Anında sor işte aklına takılan ne ise.
Neden karşındaki insana senaryo yazması için zaman tanıyorsun ki

nişanlanan kendisi olabilir mi ?

nişanlanacağı kişi siz olamaz msınız?

Nişanlı olsa bile bunu neden merak ediyorsunuz ki belli ki sizden bahsetmemiş

Çok mu tuhafsınız yoksa bana mı öyle geliyor?
Hayırdır nişanlanıyor muyuz bebişim diyip döte bi şaplak atardım ben olsam.
Belli ki borcunu alamıyor, nişanlanıyorum diyip karşı tarafı sıkıştırıyor ödemesi için.
Sizin aklınıza adamın sizden başka biriyle nişanlanıyor olduğu bunu duymanıza rağmen rahat rahat konuşmaya devam ettiği geliyor. Gerçekten enteresan.

Yok ya 5 TL deyip güldü onu şakasına sordu ayrıca ailemi tanımıyor daha benden bahsetmemiştir
Sizden bahsetmesiyle ailenizi tanımamasının ne ilgisi var? Eşimde ailemi tanımıyorken beni tüm arkadaşları ve sülalesiyle benim hatunum diye tanıştırmıştı. Tanışmadan öncede herkese anlatmıştı beni

Çünkü aralarında bir ilişki yok. Adam nişanlansa da hesap soramaz. Çünkü sorarsa adam hayırdır ne sıfatla bana hesap soruyorsun diyebilir

Çünkü aralarında bir ilişki yok. Adam nişanlansa da hesap soramaz. Çünkü sorarsa adam hayırdır ne sıfatla bana hesap soruyorsun diyebilir
Hmmm anladım
Aralarında cinsellik dışında bir ilişki yok yani
E madem öyle konu sahibi niye tutuşmuş adamın telefondaki konuşmasını duyunca?
İğrenç işler ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…