Sanmıyorum. Şu aralar yoğun çalışıyor yazılımcı kendisi proje hazırlıyor zamanı yok buna ayrıca ben geldiğimden beri telefonu eline almadı hiçAcaba size evlilik teklifi mi edecek?
Haklısınız uyanınca soracağım. Buraya yazarım durumuaçık açık sorun duydum diye? şüpheyle mi kalacaksınız
Dün banada hatun dedi… sinir eden bu eğer başkası var ise bu adam tam karaktersiz demekBence direk sorun farklı bir durum olduğunu pek zannetmiyorum çünkü sizi gördüğü halde konuşmaya devam etmiş yani saklaması gereken bir durum olsa apar topar kapatırdı diye düşünüyorum
Merhaba ben 2 gündür flörtümle kalıyorum 10 senedir tanıdığım ama 1 senedir duygusallık içinde olduğum birisi. Farklı şehirde o burda işim vardı geldim. Bugün duşa girdim öğlen çıktım saçımı kurutuyorum oda balkonda kankasıyla konuşuyor tam emin değilim ama sanki kankasına “bana borcun vardı biliyorsun nişanlanıyorum” dedi ama emin değilim daha sonra gelen cevaba “hatunun ailesi…” daha duyamadım ama gördü duştan çıktığımı ve hala konuşmaya devam etti. Kafam karmakarışık sonra ben uyudum 3 saat olmuş oda gelmiş yanıma uyuyor şu an ama kafayı yemek üzereyim beni görüp bu kadar rahat konuşamaz acaba kuruntu mu yapıyorum sabah bir arkadaşı nişanlandı onu bana anlatıyordu ama bilmiyorum telefonu kapatıp geldi bana sarıldı ben uyurken. Bende karşılık vermedim sizce bunu nasıl sormalıyım ona?
Yok ya 5 TL deyip güldü onu şakasına sordu ayrıca ailemi tanımıyor daha benden bahsetmemiştirBen verdiği borcunu geri almak için nişanlanıyorum yalanını uydurmuş olabilir diye düşündüm. Belki size evlenme teklifi de eder. Bu kadar rahat konuşmaz bence siz varken . Bence hemen sorun..
Ben sevgilisi bile değilim :) keşke benden bahsetse :)Seni kastediyorsun ne olacak başka fazla şüphecisin
Ahaha yok ya ben seviyorum da, ilk kez dün kullandı o kelimeyi banaHatun kelimesini kullanıyo diye ben ayrılırdım zaten nişanlı olmasına gerek yok. Iyy..
Yok ya başkası olsa 1 senede illa ki farkederdiniz sonuçta 1 ayda tanışıp nişanlanacak hali yok ya uzun bir süreç olması gerek nişanlı olması için ee sizde anlardınız bir noktada ele verirdi kendisini belki sizi ciddi görüyordu ona istinaden nişanlanıyorum demiştirDün banada hatun dedi… sinir eden bu eğer başkası var ise bu adam tam karaktersiz demek
Sizi zerre ilgilendirmez demek ki bu kişi özel biri. Geçmişimden vurmanıza gerek yok konumdan çıkıp gidinSizin için sorun muydu ki hayatınıza giren insanların nişanlı vs. olması?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?