Su flort meselesini anlamiyorum berabersen berabersindirMerhaba ben 2 gündür flörtümle kalıyorum 10 senedir tanıdığım ama 1 senedir duygusallık içinde olduğum birisi. Farklı şehirde o burda işim vardı geldim. Bugün duşa girdim öğlen çıktım saçımı kurutuyorum oda balkonda kankasıyla konuşuyor tam emin değilim ama sanki kankasına “bana borcun vardı biliyorsun nişanlanıyorum” dedi ama emin değilim daha sonra gelen cevaba “hatunun ailesi…” daha duyamadım ama gördü duştan çıktığımı ve hala konuşmaya devam etti. Kafam karmakarışık sonra ben uyudum 3 saat olmuş oda gelmiş yanıma uyuyor şu an ama kafayı yemek üzereyim beni görüp bu kadar rahat konuşamaz acaba kuruntu mu yapıyorum sabah bir arkadaşı nişanlandı onu bana anlatıyordu ama bilmiyorum telefonu kapatıp geldi bana sarıldı ben uyurken. Bende karşılık vermedim sizce bunu nasıl sormalıyım ona?
Öyle tabii izin kağıdının fotosunu atman lazım önce sen atmamışsın benceİzinle mi girip çıkıyoruz konulardan
Wallaha mısenin bile bile milletin kocasiyla yatman kadar dogru
Dedi, bile isteye evli erkekle birlikte olan matrusga.
Kızlar ciddi olamazsınızsenin bile bile milletin kocasiyla yatman kadar dogru
Ben temiz kağıdımı hazırlıyordum ya bak şimdi yakalandım gördün müÖyle tabii izin kağıdının fotosunu atman lazım önce sen atmamışsın bence
LütfenBugün ilk kovulmaniz mi
eski kullanici adini soylesem hemen bilirsiniz de gecen bana kizdi neden soyadimi soyluyorsun diye o yuzden soyleyemiyorum.Kızlar ciddi olamazsınız
Yuh artık edep ya huuAynen doğru
Milletin kocasi ile mi yatiyor??eski kullanici adini soylesem hemen bilirsiniz de gecen bana kizdi neden soyadimi soyluyorsun diye o yuzden soyleyemiyorum.
yani buraya gelip “ben milletin kocasini ayartiyorum, insanlar da benim sevgilimi ayartsin ben rahatim” dese icimden sover konuyu kapatirim da milletin kocasiyla yatiyor sonra daha iliskisi olmayan adam nisanliysa diye kafa yoruyor. e sana ne kardesim isine bak yani. bir de insallah bu yaptigim benden cikmaz demisti.
Kızımız da pek hanımmış maşallahevet kuvvetle muhtemel nişanlı sahiden.
fb ilişkilerinde problem olan şey hep aynı: kadın erkeğe aşık olur. fb de olsa. olur. bizim kadınlarımız oluyor.
erkekler ne güzel fb olarak kalabiliyorlar. kadınlarımız kalamıyor. halbuki kalsa dert etmez yani kafayı meşgul etmeye ne gerek var nişanlı mı evli mi vs
bu hikayede de hanım kızımız fb'sinden hayatımın aşkı diye bahsetmekte.
bu arada bunu fb ilişkileri güzeldir manasında demiyorum, gözlemim bu yönde sadece (linç gelmesin)
eski kullanici adini soylesem hemen bilirsiniz de gecen bana kizdi neden soyadimi soyluyorsun diye o yuzden soyleyemiyorum.
yani buraya gelip “ben milletin kocasini ayartiyorum, insanlar da benim sevgilimi ayartsin ben rahatim” dese icimden sover konuyu kapatirim da milletin kocasiyla yatiyor sonra daha iliskisi olmayan adam nisanliysa diye kafa yoruyor. e sana ne kardesim isine bak yani. bir de insallah bu yaptigim benden cikmaz demisti.
eski kullanici adini soylesem hemen bilirsiniz de gecen bana kizdi neden soyadimi soyluyorsun diye o yuzden soyleyemiyorum.
evet oyle hobileri var kendisinin.Milletin kocasi ile mi yatiyor??
Yalnız değilsin gel beraber atlayalımBen ne kadar safım ya.
Kız fb sini soruyormuş bende sandım ki cidden aşık olduğu adam.
Gidip kendimi bir yerden aşağıya atayım
beni bi kere kovmustu soyadimi neden soyledin diye shsjahsjah gizlilige de cok onem verir yaniyenGEnC söyledi zaten eski nickini.
Ciddi ciddi.Kızlar ciddi olamazsınız
Allah islah etsin ne diyim.evet oyle hobileri var kendisinin.
1-bakire olmadigini her yerde anlatmak ve ovunmek.
2-evli adamlarla yatmak.
3-evli adamla yattigini dalga konusu yapip her yerde anlatmak.
4-adamin karisi arayinca tek tek evinin surasinda su burasinda bu vardi kocan benimle beraber oldu diye kadini cildirtmak.
baslica hobileri bunlardir bu uyenin. unuttugum varsa ekleyiniz.
Ben sevgilisi
bundan n anlayamalıyız canım sadece takılıyormusunuz yani,,Ben sevgilisi bile değilim :) keşke benden bahsetse :)
bile değilim :) keşke benden bahsetse bundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?