Yanlış mı duydum? Nişanlıyım mı dedi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba ben 2 gündür flörtümle kalıyorum 10 senedir tanıdığım ama 1 senedir duygusallık içinde olduğum birisi. Farklı şehirde o burda işim vardı geldim. Bugün duşa girdim öğlen çıktım saçımı kurutuyorum oda balkonda kankasıyla konuşuyor tam emin değilim ama sanki kankasına “bana borcun vardı biliyorsun nişanlanıyorum” dedi ama emin değilim daha sonra gelen cevaba “hatunun ailesi…” daha duyamadım ama gördü duştan çıktığımı ve hala konuşmaya devam etti. Kafam karmakarışık sonra ben uyudum 3 saat olmuş oda gelmiş yanıma uyuyor şu an ama kafayı yemek üzereyim beni görüp bu kadar rahat konuşamaz acaba kuruntu mu yapıyorum sabah bir arkadaşı nişanlandı onu bana anlatıyordu ama bilmiyorum telefonu kapatıp geldi bana sarıldı ben uyurken. Bende karşılık vermedim sizce bunu nasıl sormalıyım ona?
Su flort meselesini anlamiyorum berabersen berabersindir

aaa siz sevgili bile değilmişsiniz ki? bu konuyu buraya açmanıza bile gerek yoktu tabi ki nişanlı sizinle de zevk için buluşmuş

Cok igrenc bir durum..
Baskasi ile nisanli ise, o insanin evinde kalmak, yatagina girmek🤦‍♀️
Allahim sen koru, boyle fakbadilik olmaz .
Fakbadi olacaksin bari git bekarla ol.
Herkes istedigini yasar kimseyi elestirmem.
Ama senin yasadigin sey bir baskasina zarar verip , bir baskasinin hayatini mahvediyorsa; orada duracaksin.
Bugun o kadina, yarin sana yapilir. Karma;)

Kızlar ciddi olamazsınız 😱
eski kullanici adini soylesem hemen bilirsiniz de gecen bana kizdi neden soyadimi soyluyorsun diye o yuzden soyleyemiyorum. :D

yani buraya gelip “ben milletin kocasini ayartiyorum, insanlar da benim sevgilimi ayartsin ben rahatim” dese icimden sover konuyu kapatirim da milletin kocasiyla yatiyor sonra daha iliskisi olmayan adam nisanliysa diye kafa yoruyor. e sana ne kardesim isine bak yani. bir de insallah bu yaptigim benden cikmaz demisti.

eski kullanici adini soylesem hemen bilirsiniz de gecen bana kizdi neden soyadimi soyluyorsun diye o yuzden soyleyemiyorum. :KK70:

yani buraya gelip “ben milletin kocasini ayartiyorum, insanlar da benim sevgilimi ayartsin ben rahatim” dese icimden sover konuyu kapatirim da milletin kocasiyla yatiyor sonra daha iliskisi olmayan adam nisanliysa diye kafa yoruyor. e sana ne kardesim isine bak yani. bir de insallah bu yaptigim benden cikmaz demisti.
Milletin kocasi ile mi yatiyor??🤢😱

evet kuvvetle muhtemel nişanlı sahiden.

fb ilişkilerinde problem olan şey hep aynı: kadın erkeğe aşık olur. fb de olsa. olur. bizim kadınlarımız oluyor.
erkekler ne güzel fb olarak kalabiliyorlar. kadınlarımız kalamıyor. halbuki kalsa dert etmez yani kafayı meşgul etmeye ne gerek var nişanlı mı evli mi vs

bu hikayede de hanım kızımız fb'sinden hayatımın aşkı diye bahsetmekte.

bu arada bunu fb ilişkileri güzeldir manasında demiyorum, gözlemim bu yönde sadece (linç gelmesin :KK70: )
Kızımız da pek hanımmış maşallah

eski kullanici adini soylesem hemen bilirsiniz de gecen bana kizdi neden soyadimi soyluyorsun diye o yuzden soyleyemiyorum. :KK70:

yenGEnC yenGEnC söyledi zaten eski nickini.

Sen zahmet etme şuan buldum zaten eski konularından 🤢

Dediklerine de katılıyorum, meşrebi bu zaten ben ortada konu açıp dert edeceği ne var onu anlamadım.

Zaten bile isteye yapıyorsun, nişanlı evli seni çok mu bağlıyor da konu açtın.

Amacı adama sövdürmek muhtemelen. Ya da ne bileyim biri birşey desin de atar yapayım derdinde.

Milletin kocasi ile mi yatiyor??🤢😱
evet oyle hobileri var kendisinin.

1-bakire olmadigini her yerde anlatmak ve ovunmek.
2-evli adamlarla yatmak.
3-evli adamla yattigini dalga konusu yapip her yerde anlatmak.
4-adamin karisi arayinca tek tek evinin surasinda su burasinda bu vardi kocan benimle beraber oldu diye kadini cildirtmak.

baslica hobileri bunlardir bu uyenin. unuttugum varsa ekleyiniz. :KK53:

evet oyle hobileri var kendisinin.

1-bakire olmadigini her yerde anlatmak ve ovunmek.
2-evli adamlarla yatmak.
3-evli adamla yattigini dalga konusu yapip her yerde anlatmak.
4-adamin karisi arayinca tek tek evinin surasinda su burasinda bu vardi kocan benimle beraber oldu diye kadini cildirtmak.

baslica hobileri bunlardir bu uyenin. unuttugum varsa ekleyiniz. :KK53:
Allah islah etsin ne diyim.
Kinamiyorum..
Once karakter lazim , hep bunu soyluyorum once karakter!
Herkes kendine yakisani yaparmis, ne diyim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back