- 22 Temmuz 2018
- 79
- 30
Evet muhafazakarız diyebiliriz, annemden yana üzerimde baskı da hissediyorum yani bu durumu söylediğimde siz daha nişanlı bile değilsiniz gayet normal adı konunca daha rahat olur, gayet efendi iyi huylu çocuk vs diyor da bana sığ geliyor bu düşünce. Ben de biraz daha iyi tanımadan nasıl nişan yapayım diyorum. Babam da acele etmeyin birbirinizi iyi tanımaya çalışın arkadaş gibi vakit geçirin anlamaya çalışın hayırlısı neyse o olsun diyor. Ben de bu şekilde düşünüyorum yani.Muhafazakar insanlar misiniz.bu noktada dikkat ediyormusunuz. Karşı taraf bu tür konularda dikkatli mi.ailelerin düşünce yapısı kültür ve yaşantı olarak birbirine benzediğini dusunuyorum.eğer boyle bir durum var ise herkesin kendi hayatı yaşam biçimi.
Ama cevab hayırsa gercekten bu zaman da imkansız gibi birsey bir erkeğin böyle davranıyor olması.
Dediğiniz gibi ailelerin düşünce yapısı, kültür, yaşantı vs de oldukça benzer. Hani konuştuğumuzda bazen laf arasında ben bir şey demeden onun arama konusuyla ilgili daha sık aramak istiyorum ama ailenden çekiniyorum falan demişliği de oldu, yani aramama annen baban denk gelir falan diye. Ama aile zaten biliyor yani böyle de garip bir durum