- 19 Ocak 2019
- 112
- 82
- 28
- Konu Sahibi bluerose96
-
Maalesef özgüvensiz olduğunuzu gösteriyor. Bir şeyleri ispatlamaya uğraşmak özgüven problemidir. Beni hiç görmeyen biri çirkin olduğumu ima etse güler geçerim mesela ben, güzel olduğumu ispatlamaya çalışmam. Komik çünküBu benim özgüvenli olduğumu gösterir. Biri bana defalarca çirkin olduğumu idda ederse cevap da veririm resimde gönderirim kusura bakmayın ya siz beni hep bir elden eziklemeye çalışın ben susup oturayım oh ne güzel memleket .
Canım çok güzelsin ama fotoyu sil istersen. Biri görür iyi olmaz.Bu benim özgüvenli olduğumu gösterir. Biri bana defalarca çirkin olduğumu idda ederse cevap da veririm resimde gönderirim kusura bakmayın ya siz beni hep bir elden eziklemeye çalışın ben susup oturayım oh ne güzel memleket .
Ben A desem siz Z diyorsunuz Z desem B diyorsunuz. Amacınızı anlamadım konumuz bu değilken hamile bir kadına çirkin diye idda edecek kıvama gelmişsiniz resmimi gönderdim güzellik görecelidir dedim o hala senden güzeldir diye ima etti eşimle bu konuyu konustuk hallettik moralim o kadar düzgündü ki ta ki buradaki yorumları okuyana kadar lütfen bu kadar kötü olmayın gerçek hayatta.Maalesef özgüvensiz olduğunuzu gösteriyor. Bir şeyleri ispatlamaya uğraşmak özgüven problemidir. Beni hiç görmeyen biri çirkin olduğumu ima etse güler geçerim mesela ben, güzel olduğumu ispatlamaya çalışmam. Komik çünkü
Üç yorum okudunuz diye moraliniz bozuluyorsa en başta da söylediğim gibi buraya konu açmayın. Burada milyon çeşit insan var ve farklı fikirlerle yorum yapıyoruz. Yorumları kaldıramayacaksanız konu açmayacaksınız.Ben A desem siz Z diyorsunuz Z desem B diyorsunuz. Amacınızı anlamadım konumuz bu değilken hamile bir kadına çirkin diye idda edecek kıvama gelmişsiniz resmimi gönderdim güzellik görecelidir dedim o hala senden güzeldir diye ima etti eşimle bu konuyu konustuk hallettik moralim o kadar düzgündü ki ta ki buradaki yorumları okuyana kadar lütfen bu kadar kötü olmayın gerçek hayatta.
sana mı sorucam pardonÜç yorum okudunuz diye moraliniz bozuluyorsa en başta da söylediğim gibi buraya konu açmayın. Burada milyon çeşit insan var ve farklı fikirlerle yorum yapıyoruz. Yorumları kaldıramayacaksanız konu açmayacaksınız.
Bana sormayın, sizin iyiliğiniz için söylüyorum. Madem bu kadar kötü etkiliyor yorumlar sizi, güzel olduğunuzu ispat etmeye kadar vardırıyorsunuz mevzuyu, üstelik hamilesiniz bunun attan alınması gereken bir durum olduğunu düşünüyorsunuz o zaman konu açmayın diyorum. Biz kendi fikrimizce yorum yapmaya devam edeceğiz çünkü. Bundan rahatsız olan sizsiniz.sana mı sorucam pardon
Resim atmanız durumu engellemedi yalnızBu benim özgüvenli olduğumu gösterir. Biri bana defalarca çirkin olduğumu idda ederse cevap da veririm resimde gönderirim kusura bakmayın ya siz beni hep bir elden eziklemeye çalışın ben susup oturayım oh ne güzel memleket .
Derken? Hala çirkin demeye getiriyorsunuz bakın. Gözünüzde çirkinde olabilirim sıkıntı orda değil sıkıntı sizin kötü küflenmiş kalp gözünüzdeResim atmanız durumu engellemedi yalnız
Hahahah ya burası miss turkey mi sizce çirkin demeye mi getirmişimDerken? Hala çirkin demeye getiriyorsunuz bakın. Gözünüzde çirkinde olabilirim sıkıntı orda değil sıkıntı sizin kötü küflenmiş kalp gözünüzde
Ay konuyu genelde sondan okurum ortadan dalacağım de hamile olunca ne oluyor. Güzellik göreceli bir kavram. Fotoğraf koymuşsunuz galiba. E üyeler de çirkin diyebilir. Bu hak doğuyor ister istemez. Güzellik varsa çirkinlik de vardır. Sizi mi övelim istediniz burada?Ben A desem siz Z diyorsunuz Z desem B diyorsunuz. Amacınızı anlamadım konumuz bu değilken hamile bir kadına çirkin diye idda edecek kıvama gelmişsiniz resmimi gönderdim güzellik görecelidir dedim o hala senden güzeldir diye ima etti eşimle bu konuyu konustuk hallettik moralim o kadar düzgündü ki ta ki buradaki yorumları okuyana kadar lütfen bu kadar kötü olmayın gerçek hayatta.
Geçmişten gelen sıkıntılarım var herkes yazmış psikoloğa git diye ilaç yazıp gönderecek diğer türlüsüne gitsen bir dünya para kolay değil Tr de her istediğimizi yapmak. Asıl sorunuza gelecek olursam özgüvenim hep azdı eşimin beni sevdiğine inanıyorum ama bir ortama girdiğimizde odak noktaları değişiyor beni unutuyor gibi hissediyorum eve gelip bu konuyu açtığımdaysa o ortamın tadını cıkartmadığımı ve benim sürekli ona karşı odaklanıp binbir şey kurduğumu söylüyor düşününce haklı geliyor kendi eltimden bile kıskanmışlığım var eşimi fakat bu düşüncelerimden kurtulamıyorum yakıştıramıyorum kendime eşime çünkü eltime abla diyor asla ve asla oyle olmadığını bildiğim halde içimdeki ses susmuyor.
Kimsenin beni övmesine ihtiyacım yok çok sükürAy konuyu genelde sondan okurum ortadan dalacağım de hamile olunca ne oluyor. Güzellik göreceli bir kavram. Fotoğraf koymuşsunuz galiba. E üyeler de çirkin diyebilir. Bu hak doğuyor ister istemez. Güzellik varsa çirkinlik de vardır. Sizi mi övelim istediniz burada?
Normal olmadığını belirttim zaten içimde bişeyler normal değilken bu kadar kadının üzerime gelmesi normal mi? Destek olacağı yerde? Mecbur değil kimse fakat bu kdar da insanın üzerine gelinmezSizin ciddi özgüven probleminiz var ve siz de farkındasınız. Buraya fotoğraf atmanız da bunu gösteriyor zaten. Özgüvenli insan kendini ispatlama gereği duymaz.
Adam dışarıda başka şeylere odaklanıyor diye huzursuzluk çıkarmak, eltiden kıskanmak, arkadaşın eşinden kıskanmak...
Bunların hiçbiri normal değil.
Bu sanki ilk defa dikkat edip taktığınız bir şeymiş gibi açmışsınız konuyu ama öyle değilmiş. Neden uzman desteği almıyorsunuz?
Bugün eşinize yaptığınız kıskançlığı yarın çocuğunuza yapacaksınız. Onun için bir yardım alın bari.
Teşekkür EderimCanım, resmini kaldır istersen.
Çok hoş bir bayansın fakat buradaki kimseye bunu ispat etmek zorunda değilsin.
Hamilelik hormonlarına yoruyorum; forum yorumları gerçek hayatta üzülmek için sebep olmamalı. Buradakinlerin kim olduğunu bile bilmiyorsun. Kaldı ki kendini ispatlama gereği duymak, ne bileyim...
96 doğumlusun galiba. 25 yaş bana göre çok olgun bir yaş da değil, belki bundan kaynaklıdır.
Biraz sakin olmanda fayda var.
Kimse kimseyi linçleyip, aşağalayıcı yorumda bulunamaz, bu konu ayrı.
Burnunuz lens miKadını değil eşimi kıskandım kadın güzel çirkin değil ama bende çirkin değilim
Kadını değil eşimi kıskandım ayrıca çirkin olduğumu kesinlikle düşünmüyorum
Ben pek beğenmedim seni kusura bakmaBu benim özgüvenli olduğumu gösterir. Biri bana defalarca çirkin olduğumu idda ederse cevap da veririm resimde gönderirim kusura bakmayın ya siz beni hep bir elden eziklemeye çalışın ben susup oturayım oh ne güzel memleket .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?