- 28 Nisan 2011
- 137
- 36
- 48
Kızlar öncelikle aşağılayıcı suçlayıcı şeyler yazmak arkadaşa yardımcı olmuyor işin içinde olmadığımız için hiçbirşeyi iyice bilemeyiz arkadaş kendisini haklı göstererek yazıyoda olabilir, bazı şeyleri daha hafif bile anlatıyo olabilir, hatta tamamen uyduruyoda olabilir ama biz burda okuyup ne anlıyosak onu yorumluyoruz ve arkadaşta suçlu olduğunu pişman olduğunu belirtmiş hepimizin pişmanlıkları hataları vardır öyle değilmi birde siz haketmişsin vs dediğinizde hiçbişey çözülmicek oldu olcak git at kendini köprüden deyin çözüm arayalım yada bilgisi olan varsa yardım etsin olan olmuş artık.
Allahım böyle insanlardan hepimizi korusun birde öğrendi yetiştircek bu adam karısıda aynı kafada Allah sonlarını hayır etsin. Sende ister istemez bulaşmış olmuşsun sonrada sorunlar yaşamışsın eşin bu ayrı kaldığınız ara ona tamam dediğini bilmiyo sanırım dimi?
Tek sorun fotoğrafsa hiiç önemseme samimi bir poz değilse hiçbirşey ispatlayamaz madem eşinde destek elele gidersin mahkemeye hiç öyle bişe yok kendi psikopatlığı dersin diğer fotolarada bakın dersin hepsini ispatlarsın merak etme. Madem eşin başına gelen bunca şeyi biliyo foto işinide söyle bilsin derim senden duysun en azından ve eşi söyledi haberim bile yok dersin. Bol bol dua et canım ilaç içmekle hiçbi dert çözülmüyo zaten bence mahkemeye çağırmazlar bile kime saldırcağını şaşırmış seninde korktuğunu anlayınca sana sarmış.
Birde siz neden bunca şeye rağmen polise gitmiyosunuz gidip ihbar etsene yıllardır rahatsız ediyo diye hatlarını değiştirdiğin seni aradığı hepsi çıkar onların mahkemesindende önce yaparsan suçlanmaktanda kurtulursun diye düşünüyorum neden ihbar etmedin bunca zaman ya manyaklığı ilerletip seni kaçırmaya falan kalksa allah korusun bi avukat arkadaş falan varsa o daha iyi yardımcı olur.
en sonunda dün gece foto olayınıda söyledim zaten dedim omzuma elini koymuş bir kerede elimi tutmak istemişti dedim arabasına bindiğim söyledim eşim sus artık o adamdan bahsetme dedi birşey yaparlarsa direk karakola gdeceğiz ve hakkında suç duyurusunda bulunacağım dedi senin psikolojini bozmaya hiç hakları yok herboku yemişler kendilerine günah keçisi arıyorlar dedi boşuna üzülme sen moralini yüksek tut bu ay belki bebeğimiz olacak eğer hamile kalırsan ve bebeğimiz zarar görürse suçlu olarakda onları göstereceğim dedi açıkcası bu aralar hiç olmadığı kadar yanımda duruyor bu beni çok duygulandırıyor ben arkandayım sana kimse bişey yapamaz dedikçe aklıma o adamla görüşmem geliyor ve kendimden nefret ediyorum böyle bir adama nasıl yaptım diyorum sonrada düşünüyorum ama eşim 1 sene içinde çok değişmiş o da ilk zamanlar çok farklıydı 2 ay gerdeğe giremedik ben kızolankız dolaştım millete baktım hep imrendim evimde oturamadım hep annesiyle uğraştım ben suçlu aramıyorum ben haksızım belki ama etrafımdaki insanlarda belki böyle bişey olmasında katkıda bulundu ama geçti gitti arık fakat başka insanların canı daha çok yanacak adam hiç durmuyor ve şuan yaş ortalaması iyce düştü artık 19 yaşındaki kızlarla beraber bu adam sırf kız bulabilmek için değişik okullara gönüllü ders veriyor bunu kendi söyledi çok çaresizmiş yalnızmış kadın arıypormuş ve biçok kız not için falan bununla iyi geçinecek adam karıdan ayrı eve çıkmış bir kız öğrencisini ayartmış ev eşyalarını ona aldırtmış o kızı da kullanmış sonra güle güle ben allahtan bişey yaşamadım allahın sevgili kuluymuşum ucuz yırttım karısına vibratör alıp sonra kendi kıçına sokturan adam bu kadının anlattığına göre daha ne diyim allah ıslah etsin ben böylesini görmedim biran evvel yakamdan düşşünler başka bişey istemiyorum kadına en son çocuğuna sahip çık o zaman o adamla bırakma dedim o adam sapıksa herşey beklenir dedim 3-4 gündür ses yok şimdi beni adam son aradı ablamla kadını aradıktan sonra kadının bi takım seyleri yüzüne çarptıktan sonra çocuğumun anasını rahatsız edip bir daha aramayın dedi bu olay kapandı dedi teli kapattı şaştım kötülediği kadın çocuğunun anası oldu bence bu insanların boşanacağıda yok boşanacağız bilmemne diye milletle uğraşıyorlar daha kaç kişinin canını yakacaklar sıradaki kurbanları biliyorum ama artık işin içine girip karışmakda istemiyorum o adamdan uzak dur desem kıza kıza sanane kıskandın mı diyecek adam geri arayacak en iyisi hiç uğraşmamak