• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hatalıyım ama fikirlerinize ihtiyacım var..

Kızlar öncelikle aşağılayıcı suçlayıcı şeyler yazmak arkadaşa yardımcı olmuyor işin içinde olmadığımız için hiçbirşeyi iyice bilemeyiz arkadaş kendisini haklı göstererek yazıyoda olabilir, bazı şeyleri daha hafif bile anlatıyo olabilir, hatta tamamen uyduruyoda olabilir ama biz burda okuyup ne anlıyosak onu yorumluyoruz ve arkadaşta suçlu olduğunu pişman olduğunu belirtmiş hepimizin pişmanlıkları hataları vardır öyle değilmi birde siz haketmişsin vs dediğinizde hiçbişey çözülmicek oldu olcak git at kendini köprüden deyin çözüm arayalım yada bilgisi olan varsa yardım etsin olan olmuş artık.
Allahım böyle insanlardan hepimizi korusun birde öğrendi yetiştircek bu adam karısıda aynı kafada Allah sonlarını hayır etsin. Sende ister istemez bulaşmış olmuşsun sonrada sorunlar yaşamışsın eşin bu ayrı kaldığınız ara ona tamam dediğini bilmiyo sanırım dimi?
Tek sorun fotoğrafsa hiiç önemseme samimi bir poz değilse hiçbirşey ispatlayamaz madem eşinde destek elele gidersin mahkemeye hiç öyle bişe yok kendi psikopatlığı dersin diğer fotolarada bakın dersin hepsini ispatlarsın merak etme. Madem eşin başına gelen bunca şeyi biliyo foto işinide söyle bilsin derim senden duysun en azından ve eşi söyledi haberim bile yok dersin. Bol bol dua et canım ilaç içmekle hiçbi dert çözülmüyo zaten bence mahkemeye çağırmazlar bile kime saldırcağını şaşırmış seninde korktuğunu anlayınca sana sarmış.
Birde siz neden bunca şeye rağmen polise gitmiyosunuz gidip ihbar etsene yıllardır rahatsız ediyo diye hatlarını değiştirdiğin seni aradığı hepsi çıkar onların mahkemesindende önce yaparsan suçlanmaktanda kurtulursun diye düşünüyorum neden ihbar etmedin bunca zaman ya manyaklığı ilerletip seni kaçırmaya falan kalksa allah korusun bi avukat arkadaş falan varsa o daha iyi yardımcı olur.

en sonunda dün gece foto olayınıda söyledim zaten dedim omzuma elini koymuş bir kerede elimi tutmak istemişti dedim arabasına bindiğim söyledim eşim sus artık o adamdan bahsetme dedi birşey yaparlarsa direk karakola gdeceğiz ve hakkında suç duyurusunda bulunacağım dedi senin psikolojini bozmaya hiç hakları yok herboku yemişler kendilerine günah keçisi arıyorlar dedi boşuna üzülme sen moralini yüksek tut bu ay belki bebeğimiz olacak eğer hamile kalırsan ve bebeğimiz zarar görürse suçlu olarakda onları göstereceğim dedi açıkcası bu aralar hiç olmadığı kadar yanımda duruyor bu beni çok duygulandırıyor ben arkandayım sana kimse bişey yapamaz dedikçe aklıma o adamla görüşmem geliyor ve kendimden nefret ediyorum böyle bir adama nasıl yaptım diyorum sonrada düşünüyorum ama eşim 1 sene içinde çok değişmiş o da ilk zamanlar çok farklıydı 2 ay gerdeğe giremedik ben kızolankız dolaştım millete baktım hep imrendim evimde oturamadım hep annesiyle uğraştım ben suçlu aramıyorum ben haksızım belki ama etrafımdaki insanlarda belki böyle bişey olmasında katkıda bulundu ama geçti gitti arık fakat başka insanların canı daha çok yanacak adam hiç durmuyor ve şuan yaş ortalaması iyce düştü artık 19 yaşındaki kızlarla beraber bu adam sırf kız bulabilmek için değişik okullara gönüllü ders veriyor bunu kendi söyledi çok çaresizmiş yalnızmış kadın arıypormuş ve biçok kız not için falan bununla iyi geçinecek adam karıdan ayrı eve çıkmış bir kız öğrencisini ayartmış ev eşyalarını ona aldırtmış o kızı da kullanmış sonra güle güle ben allahtan bişey yaşamadım allahın sevgili kuluymuşum ucuz yırttım karısına vibratör alıp sonra kendi kıçına sokturan adam bu kadının anlattığına göre daha ne diyim allah ıslah etsin ben böylesini görmedim biran evvel yakamdan düşşünler başka bişey istemiyorum kadına en son çocuğuna sahip çık o zaman o adamla bırakma dedim o adam sapıksa herşey beklenir dedim 3-4 gündür ses yok şimdi beni adam son aradı ablamla kadını aradıktan sonra kadının bi takım seyleri yüzüne çarptıktan sonra çocuğumun anasını rahatsız edip bir daha aramayın dedi bu olay kapandı dedi teli kapattı şaştım kötülediği kadın çocuğunun anası oldu bence bu insanların boşanacağıda yok boşanacağız bilmemne diye milletle uğraşıyorlar daha kaç kişinin canını yakacaklar sıradaki kurbanları biliyorum ama artık işin içine girip karışmakda istemiyorum o adamdan uzak dur desem kıza kıza sanane kıskandın mı diyecek adam geri arayacak en iyisi hiç uğraşmamak

kızım sen hala bu adamın peşindemisin bence sen kaşınıyorsun git otur eşinlede konuşmuşun adam seni koruyacağını söylemiş bence hiç uzatma S;Ze zarar inanki kapat konuyu gitsin.....suçlu da arama şartların ozaman seni sürüklemiş ve köpek gibi pişmansın daha fazla stres yapma çocuk yap :51:

Öncelikle lütfen kelimelerinizi seçerken uygunluğa dikkat ediniz.. Genel bir ortamda herşey öyle açık yazılmaz.

Eşinize eksiksiz anlatmanız çok iyi olmuş.
Çünkü bu kadar size destek veren eşiniz sonrasında farklı birşey öğrendiğinde sonu kötü bitebilir. Ayrılmaktan daha farklı sonuçlar.

Eğer bu kadının tehditleri devam ederse suç duyurusunda bulunun ve kadınla konuşurken korktuğunuzu belli etmeyin.

.......................

Ayrıcada kadının adamı aldattığına inanmıyorum.Adamın kendine aradığı kılıfla bunlar.

Önce hayatlarındaki kadınları çıldırtıyorlar sonra bir sürü kılıf buluyorlar erkekler..
Tabiiki size yaklaşında eşimle çok mutluyum demeyecekti.

eşinizden dolayı şanslı olduğunuzu düşünüyorum tek taraflı biliyor herşeyi eşiniz
ve dahada fazla sorgulamıyor..bu konuda şanslı olduğunuzu düşünüyorum,,

2 ay sırf kayınvalide yüzündenmi birlikte olamadınız aynı evdemi yaşadıızki?

mahkemeye gelince strese girmeyin o kadının elinde delil olduğu kadar sizdede var facenize ve cep telefonuza yazılan mesajlar
bunlar önemli bence,, ve kadına hatalıyım benimde suçum var deyip kadını gazlamayın lütfen
bundan sonra karakola bile şikayet edeceğinizi söyleyin..
umarım eşiniz ve aileniz üzülmeden kapanır bu konu
bebek içinde acele etmeyin derim stresli bir zamandasınız..

en sonunda dün gece foto olayınıda söyledim zaten dedim omzuma elini koymuş bir kerede elimi tutmak istemişti dedim arabasına bindiğim söyledim eşim sus artık o adamdan bahsetme dedi birşey yaparlarsa direk karakola gdeceğiz ve hakkında suç duyurusunda bulunacağım dedi senin psikolojini bozmaya hiç hakları yok herboku yemişler kendilerine günah keçisi arıyorlar dedi boşuna üzülme sen moralini yüksek tut bu ay belki bebeğimiz olacak eğer hamile kalırsan ve bebeğimiz zarar görürse suçlu olarakda onları göstereceğim dedi açıkcası bu aralar hiç olmadığı kadar yanımda duruyor bu beni çok duygulandırıyor ben arkandayım sana kimse bişey yapamaz dedikçe aklıma o adamla görüşmem geliyor ve kendimden nefret ediyorum böyle bir adama nasıl yaptım diyorum sonrada düşünüyorum ama eşim 1 sene içinde çok değişmiş o da ilk zamanlar çok farklıydı 2 ay gerdeğe giremedik ben kızolankız dolaştım millete baktım hep imrendim evimde oturamadım hep annesiyle uğraştım ben suçlu aramıyorum ben haksızım belki ama etrafımdaki insanlarda belki böyle bişey olmasında katkıda bulundu ama geçti gitti arık fakat başka insanların canı daha çok yanacak adam hiç durmuyor ve şuan yaş ortalaması iyce düştü artık 19 yaşındaki kızlarla beraber bu adam sırf kız bulabilmek için değişik okullara gönüllü ders veriyor bunu kendi söyledi çok çaresizmiş yalnızmış kadın arıypormuş ve biçok kız not için falan bununla iyi geçinecek adam karıdan ayrı eve çıkmış bir kız öğrencisini ayartmış ev eşyalarını ona aldırtmış o kızı da kullanmış sonra güle güle ben allahtan bişey yaşamadım allahın sevgili kuluymuşum ucuz yırttım karısına vibratör alıp sonra kendi kıçına sokturan adam bu kadının anlattığına göre daha ne diyim allah ıslah etsin ben böylesini görmedim biran evvel yakamdan düşşünler başka bişey istemiyorum kadına en son çocuğuna sahip çık o zaman o adamla bırakma dedim o adam sapıksa herşey beklenir dedim 3-4 gündür ses yok şimdi beni adam son aradı ablamla kadını aradıktan sonra kadının bi takım seyleri yüzüne çarptıktan sonra çocuğumun anasını rahatsız edip bir daha aramayın dedi bu olay kapandı dedi teli kapattı şaştım kötülediği kadın çocuğunun anası oldu bence bu insanların boşanacağıda yok boşanacağız bilmemne diye milletle uğraşıyorlar daha kaç kişinin canını yakacaklar sıradaki kurbanları biliyorum ama artık işin içine girip karışmakda istemiyorum o adamdan uzak dur desem kıza kıza sanane kıskandın mı diyecek adam geri arayacak en iyisi hiç uğraşmamak
Aman Allahım neler oluyo dünyada tövbe tövbe!Bunlar karı koca kafayı yemişler sen hiç bulaşma artık aradıklarındada laf yetiştireceğine açma tel.i muhattap olma sen konuştukça onlarda sana sarıyolar burdada biraz sende hata var neden konuşmaya devam ediyosunki?Eşin birçok erkeğin yapmayacağı kadar arkanda duruyor buna şükret ve sende unut artık herşeyi muhattapta olma başka kızarı korumak sana düşmez zaten hangi birini koruyacaksın herkesin kendi aklı var artık onlarla muhattap olmayı bırak sen bu kadar kafayı takınca dışardan bakıldığında seninde aklın o adamda kalmış gibi görünüyo o yüzden burdaki arkadaşlarda sana kızıyolar.Bunlar karı koca bi haltlar çeviriyo olabilirler belkide kadın tacirliği yapıyolar rezilliklerine kadar özellerini neden böyle açıkca anlatıyolar bilemiyorum ikisindede var bi manyaklıı ve sende onlara alet olmaya devam ediyosun. Tek yapacağın şey bundan sonra telefonlara çıkmamak kafandanda herşeyi çıkarmak eşinle mutlu olmaya bakmak bırak evinin dışındakiler naparsa yapsın.

ikisinden de uzak durun.
telefonlarına çıkmayın.
hiçbir şekilde size ulaşmalarına izin vermeyin.
sanki hiç hayatınızda olmamışlar gibi düşünün.
korkularınızıda geride bırakın.
dava açacak olan şimdiye kadar gider 10 kere dilekçesini verir davasını açardı telefonda o kadar tehditte etmezdi.
huzurunuzu boş yere kaçırmayın.

bende öyle düşünüyorum belki başkalarına saçma gelecek ama bunların danışıklı dönüşüklü olduğunu düşünüyorum adamla kadının örgüt gibi bişeyler mi diye düşünüyorum allahtan ben aileme herkese söyledim üstlerine gittim artık ulaşamıyorlar herkes benim kadar şanslı olamaz bundan 1 buçuk sene önceki fotoyu gündeme getiriyor o zaman arasaydı ya bence bunların boşancakları da yok nasıl insanlar anlayamadım çözemedim ama banane diyeceğim önüme bakacağım artık aslında benim o kadınla konuşmam hataydı tamam ver mahkemeye orda konuşalım muhattabım sen değilsin diyecektim salak gibi korktum mahkeme falan olursada eşimle gideceğim elele öyle kararlaştırdık orda herşeyi anlatacağım artık boşanırlar mı ne yaparlar onuda bilemem ben onun kocasını zorla elinden almaya çalışmıyorum adam şuan nerde kimle ne yapıyor haberim bile yok gitsin kocasının peşine düşsün madem

bundan sonra korkularina kapilip dusunmeden adim atma sakin..2.ye bu kadar sansin olmayabilir.en guzeli kendini unutturman..elinde onlari rezil edecek yeterince delil var..onlar ogretmen olan onlara olur.tamam gorusmen,anlasman hataydi ya adamin cinsel tuzaklarinin icine dusseydin?1 nusubet bin nasihattan iyidir.herseyde vardir hayir bu korku sana yetmistir bundan sonra insanlara guvenip evini acip,ozelini anlatma ve o adam gibi insanlar karsina cikarsa hic kibarlik yapma isim var de cik bir daha da muhatap olma ve hemen esine soyle tedbir icin.bu olayida baskalarina kesinlikle anlatma unut gitsin.
esinin arkanda oldugunu kendi guclu durusunla hissettir ama tam olarak onu olaylarin icine sokma insanlar oyle kotu ki esin senin arkanda diye aranizi acmak icin her turlu pisligi yapabilirler..esinle de bu konulari artik cok konusma olay aleyhine donmesin.
sıkıntılardan, belalardan korunmak ıcın dualar var onları mutlaka gece gunduz oku.ve buna da hamdolsun de.
cunku bazen sikayet ettigimiz seyler ileride daha buyuk olarak ortaya cikabiliyor.vesvese yapmamaya calis.birsey olacaksa olur ama sen tedbirli davran.az hasarla atlat.

Son düzenleme:
Siz bence fazla muhattapsınız bu aileyle. Bi ablanız arıyor,bi siz...

Adamın hikaye anlattıığı başındanberidir belli

Eşi vajinusmus ve çocukları var,ilginç gerçekten

Üstelik diyaloglarınızda tuhaf geldi.Vibratör felan

Adam açıksözlü değil,lafını bilmeyen biriymiş. Evlerden ırak...

Valla eşiniz yine iyi adammış. Benim eşim bana sizin yaptıklarınıızı yapsa yüklü bi tazminat davasıyla boşardım onu

Her şeyden önce, anlatılanlarda tutarsızlıklar ve eksiklikler var.

Kadın başta vajinismusken bir anda eşini aldatan bir kadına dönüşüyor. Adamın karısını aldattığı bir sürü kadın varken karısı yalnızca size takıyor.

"ilk başta bende acaba arayan eşimi değilmi diye tereddüt yaşadım ama kadının nosuydu çünkü yanımda birkaç mesajını okumuştu ve ben numarasını gördüm"demişsiniz. Gördüğünüz numaranın karısına ait olduğunu nerden biliyorsunuz?

Telefonuna "karım" diye kaydetmiş olması dahi karısı olduğunu göstermez ki... Ya siz birşeyleri eksik anlatıyorsunuz ya da karşı tarafın ciddi psikolojik sorunları var.

Bu çok mühim bir suç şebekesi de olabilir. Sizden para sızdırmak için sizi böyle tehdit ediyor olabilirler. Evet tehdit geçti belki ama mesele zaten bu değil. Bunu bir sınav gibi düşünün. Siz bu sınavı geçemediniz. Çünkü ilk fırsatta, bir anlık bile olsa ve sebep her ne olursa olsun başka birini eşinize tercih ettiniz. Üstelik bir sürü dengesizliğiyle baştan kendini belli etmiş birine.

Bana kalırsa mesele fotoğraftan, arabayla eve bırakmadan ibaret değil. En azından, bunlar bu denli korkmanızı gerektirecek sebepler değil. Bence asıl mesele vicdanınızla sizin aranızda. Eşinizin bu kadar anlayışlı olmasından dolayı inanılmaz eziklik duyuyorsunuz. Evet belki tehdit geçti ama şimdi vicdanınızla hesaplaşmanız başladı ve aslında en ağırı da bu.

Hiç sormadınız mı, hocam ablama ve bana eşiyle cinsel hayatını neden anlatıyor diye? Daha ilk görüşmenizde bunu sorabilmiş olsaydınız, mesele buralara taşınmazdı.

Şimdi ağzınız bu kadar yandığı halde, hala onun ne yaptığıla ilgileniyor, bir de bunları burda satırlar dolusu yazıyorsunuz. Demek ki hala ondan haber almanızı sağlayacak bağlantılarınız var. Belki de güvenilir sandığınız insanlar aracılığıyla onların eline halen koz veriyorsunuz, onlarla ve olayla halen bu kadar ilgilenerek.

Her neyse, bu sorunu çözmek istiyorsanız;

1. Öncelikle kendinizi o kişilerden uzaklaştırın. Sadece o kişilerden değil, size onları hatırlatacak kişilerle de görüşmeyin ( doğum gününe gelen arkadaşlar gibi).

2. Kendinize güvenin. Doğum gününde çekilmiş fotoğraftan dolayı kimse kimseyi suçlayamaz. Vicdanen rahatsız olduğunuz aşikar; ama karşı tarafın bakış açısından, sizi suçlayabilecekleri hiçbir şeyleri yok ellerinde. Çok zor durumda kalırsanız, adamın diğer kadınlarla ilişkilerini gösteren fotoğrafları mahkemede öne sürersiniz. Adalet her zaman aile bütünlüğünden yanadır. Dengesizlikleri herkesin malumu olan iki kişinin saçmalıkları yüzüden mahkeme bir ailenin yıkılmasına neden olacak kararlar almaz. Tabii mühim olan bu dengesizlikleri ıspatlayabilmek. Fakat ben işin bu noktaya geleceğini dahi tahmin etmiyorum.

3. Eşinize her şeyi üstü kapalı da olsa anlatın. Bilmediği bir durumu sonradan öğrenmek onu daha çok kızdıracak ve size olan tepkisini artıracaktır. Bu gibi durumlarda saklamakla yalan söylemek arasında hemen hiç fark yoktur. Bunu unutmayın.

4. Bir daha adım atmadan evvel tüm sonuçlarını enine boyuna düşünün. Evliyken o adama gitmenizden çok daha önce, ablanız ve size anlattığı hikayelerden ötürü onunla tüm ilişkinizi kesmeniz gerekirdi. Arabayla eve bıraktırmalar ne demek? Hayır demeyi bilmiyor musunuz?

Bela bağıra çağıra geliyorum demiş. Siz de kapınızı açmışsınız. En hafif şekilde atlatmanızı diliyorum. En önemlisi de bir daha benzer hatalar yapmayacağınızı umuyorum.

eevet bu bana büyük ders oldu hattımı değiştirdim zaten diğer hattımı paramparça ettim artık geriye dönüp bakmayacağım ama yaptığım salaklıkları da asla unutmayacağım ve hep Allahıma şükredeceğim ben şanslıyım her koşulda arkamda duran bir ailem ve çok anlayışlı bir kocam var başkası olsa affetmezdi yaptıklarım pek affedilir değil çünkü ama geçti gitti artık 4 gündür kabir azabı gibi geldi iyiki daha kötü seyler olmadı ben kendime yediremez intihar ederdim valla yapardım vicdan azabından

eşime söyledim bana yersiz kaygılanıyorsun diyor ama benim hatam o adamla görüşmek oldu onu kendime yediremiyorum bu kadar mı çaresizdim de görüştüm neden böyle oldu kendimi hep suçlu hissediyorum kadını 2 gün önce ablam aradı konştu sen neden kocanı aldattın falan demiş kocam ilgisidi yaptım demiş kadın inkar bile etmemiş ya karşımda çok garip insalar var kadın eski sevgililerinden falan bahsediyor adamın ama o bana takmış kafayı senin yuvanı yıkacağım diyor ben hatalıyım ama bunlarda nasıl insan anlamadım bu arada foto da pasta kesiliyor o adamda arkamda elini omzumdan tutuşturmuş tek eli gözüküyo kafası da çıkmış bana bakmış hayran hayran bi de masada var :-((

iyi de siz de eşinizi aldatmışsınız yani böyle eşimi seviyorum ona aşığım falan deyince aldatmamış mı sayılıyorsunuz?herşeye de bahaneniz var üstelik doğum gününde fotoğraflar arabasına binmeler vs..bir kere benim başıma gelse böyle bişey o insanla asla aynı ortamda bulunmam kimin doğum günü olursa olsun yada nişanlımla beraber giderim ve arabasına da binmem taksi diye birşey var.ayrıca eşinizle kavga ettiğinizde adam size evlenelim dediğinde tamam demişsiniz ki yani yok artık diyorum!bu resmen aldatmaktır yani sizin o adama karşı hiçbir duygunuz olmasa ne onunla buluşurdunuz ne de bu kadar aramasına izin verirdiniz çoktan şikayet ederdiniz bu adam beni rahatsız ediyor diye... bence siz eşinizi hiç mi hiç sevmiyorsunuz onun adına üzüldüm.

Son düzenleme:
Bazi arkadaslar sasirmis, bir dogumgunu fotografiyla dava mi olur demis. Unutmayin ki ortada bircok kez bulusmak, ve dogruysa tutulan bir dedektif var.

Benim anladigim kadariyla esinin bildigi seyler; hocan sana asik olmus, kafayi da fena takmis, tamam esi de kafayi takmis, bir dogumgununde karsilasmissiniz, olabilir ayni fotograf karesinde cikmissiniz, e adam yilisik tabii ayni fotografa dibinize girmis de resim cekilmis. Arkadaslarinizla birlikte o adamin arabasina binmissiniz, dogum gununden ciktiginda saat gec olmus tabii. Elbette ki esin bunlarda seni suclu bulmayacak! Tek kizabilecegi sey ne olursa olsun o adamin arabasina neden bindigin olur. O da cok buyuk bir sorun degil. Esin su an seni masum biliyor, aldatildigini bilmiyor. Karsi tarafin anormal oldugunu dusunuyor haliyle.

Sen bana sundan haber ver, esin hocanla bu kadar cinsel muhabbetlere girdigini, ayrilik aninda onunla evlenme karari bile aldigini, daha sonrasinda bile bulustugunu biliyor mu? Bunlari da bilip hala arkanda duruyorsa hicbirseyden korkmana gerek yok. Amaa bu kadarini bilmiyorsa, zaten en onemli sorun teskil edecek noktalari bilmiyordur. Bu durumda oteki bildiklerinin pek de onemi yok.

Sen zaten hatani biliyorsun, sana sunu yapmamaliydin diye konusmaya gerek yok. Bence, senin su anki durumunda yapacacagin sey, madem etraf sakinlesmis, biraz beklemek. Hersey durulduysa bunlari unutup, onlardan uzak durup esinle hayatina bak. Ama baktin ki yine kadin ve esi karsina cikiyor, bu durumda esine bilmediklerini de anlatmalisin. Cunku bu kadar hengamede eninde sonunda duyacaktir. Elbette huzurunu kaciracak seyler yasayacaksindir esinle. Belki araniz duzelecek, belki esin bosanmak isteyecek. Huzurun kacmadan, basin agrimadan bu sorunlardan siyrilmayi bekleme. Bu kadar hatanin bir bedeli olmali degil mi?

Son düzenleme:
Bazen hayatta cok ilginc seyler oluyor ve bu ilginc olaylarin arkasindan insana cok büyük bir ders ögretiliyor.
Gencsin, toysun, hayat kime neler gösterecegi belli olmaz.
Bence bu konuyu hic olmamis gibi görün, sende hic takma artik ve esine dört elle saril ve ikinizde önünüze bakin.
Mutluluklar diliyorum.
Hic bir seyden korkma bu hayatta, yeterki kendine dürüst ol.
Esinle mutlu yasamana bak, kimse saglam kaleyi yikamamistir simdiye kadar.

Bazi arkadaslar sasirmis, bir dogumgunu fotografiyla dava mi olur demis. Unutmayin ki ortada bircok kez bulusmak, ve dogruysa tutulan bir dedektif var.

Benim anladigim kadariyla esinin bildigi seyler; hocan sana asik olmus, kafayi da fena takmis, tamam esi de kafayi takmis, bir dogumgununde karsilasmissiniz, olabilir ayni fotograf karesinde cikmissiniz, e adam yilisik tabii ayni fotografa dibinize girmis de resim cekilmis. Arkadaslarinizla birlikte o adamin arabasina binmissiniz, dogum gununden ciktiginda saat gec olmus tabii. Elbette ki esin bunlarda seni suclu bulmayacak! Tek kizabilecegi sey ne olursa olsun o adamin arabasina neden bindigin olur. O da cok buyuk bir sorun degil. Esin su an seni masum biliyor, aldatildigini bilmiyor. Karsi tarafin anormal oldugunu dusunuyor haliyle.

Sen bana sundan haber ver, esin hocanla bu kadar cinsel muhabbetlere girdigini, ayrilik aninda onunla evlenme karari bile aldigini, daha sonrasinda bile bulustugunu biliyor mu? Bunlari da bilip hala arkanda duruyorsa hicbirseyden korkmana gerek yok. Amaa bu kadarini bilmiyorsa, zaten en onemli sorun teskil edecek noktalari bilmiyordur. Bu durumda oteki bildiklerinin pek de onemi yok.

Sen zaten hatani biliyorsun, sana sunu yapmamaliydin diye konusmaya gerek yok. Bence, senin su anki durumunda yapacacagin sey, madem etraf sakinlesmis, biraz beklemek. Hersey durulduysa bunlari unutup, onlardan uzak durup esinle hayatina bak. Ama baktin ki yine kadin ve esi karsina cikiyor, bu durumda esine bilmediklerini de anlatmalisin. Cunku bu kadar hengamede eninde sonunda duyacaktir. Elbette huzurunu kaciracak seyler yasayacaksindir esinle. Belki araniz duzelecek, belki esin bosanmak isteyecek. Huzurun kacmadan, basin agrimadan bu sorunlardan siyrilmayi bekleme. Bu kadar hatanin bir bedeli olmali degil mi?
eşime adamın karısı hakkında konuştuklarını herşeyi söyledim eşim herşeyi biliyor ve boşyere korktuğumu kadının gözümü korkutmak için aradığını bişey yapmayacağını aynı durumda aynı seyi benimde yapacağımı karşımdaki kadını kıskanacağımı ve aynı tepkileri vereceğimi söylüyor ve konuyu açma bile diyor :20:

Back