• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış mı düşünüyorum?

bluerose96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2019
112
82
28
Dün akşam eşimin arkadaşı ve onun eşi bizi hadi gezelim diye evden aldılar iyi hoş gittik bir çay bahçesine oturduk eşim benim karşımdaydı eşimin arkadaşının karısı benim yanımdaydı kocası da onun karşısındaydı neyse siparişleri kararlaştırdık eşim bana hep hatun der hatun başka bişey istiyosan söyle derken bile arkadaşının karısına bakıyodu bana bakmadı bile bişey konuşurken genelde ona gözü kayıyodu bütün aksam böyleydi kalktık parktan eşim ve arkadaşı önden gidiyolardı biz arkadan eşim döndü dolaşalım mı daha derken bile ona bakıyodu ben yokmuşum gibiydi resmen eve gelince eşim uyudu ben 21 haftalık gebeyim uykum yok dedim gittim balkona hüngür hüngür ağladım hormonlardan cok mu abartıyorum bana mı öyle geldi bilmiyorum şimdi böyle yazınca eşim beni sevmiyo gibi görünüyor ama sevgisine de inanıyordum bu konuyu onunla paylaşıp neden böyle yaptığını sormalı mıyım?

Kadınların yanında nasıl davranacağını bilmeyen biraz da utangaç erkekler de böyle davranıyor. Kayınpederim biraz utangaç kadın kız görmemiş köylü bir adamdı ama iyi kalpliydi. Bir yere gittiğimizde hemen bana bakardı benim tepkilerime göre bir şey yapmaya karar verirdi. Beni rahat ettirmeye uğraşırdı ama bilirdim kalbinde kötülük yoktu. Ben eşinizin hamile karısının yanında bir de adamın eşinin yanında böyle bir şey yapmasına ihtimal vermiyorum. Hem siz hem kadının eşi orada. Bence içiniz rahat olsun, kuruntu yapıyorsunuz.

Potansiyel yok hiçbirşeyini yakalamadım bunca sene ve herşeye katlanacak bir kadın değilim ama benim cok öncelerden gelen güven problemim var malesef bunu bildiğim için eşime bahsetmiyorum onu kırmamak için
Bahsetme takipte kal yanlış anlamış olabilirsin

Problem adamdaysa görüşmemesi neyi değiştirecek? Bugün bununla görüşmese yarın bir başkasına yürüyecek adam. Çevresinde dişi sinek bırakmayana kadar sürecek mi bu görüşmeme durumu?
Yoo ayrılır boşanır ben olsam öyle yapardım gözü dışarıda olan bir eşle asla yapamam yani

Problem adamdaysa görüşmemesi neyi değiştirecek? Bugün bununla görüşmese yarın bir başkasına yürüyecek adam. Çevresinde dişi sinek bırakmayana kadar sürecek mi bu görüşmeme durumu?
Katılıyorum kadın için bir şey yazmamış konu sahibi. Adam o niyetle bakmissa başkasına da bakar
Konu sahibi bence gözlemleyin bir süre şimdi sorsan inkar edecek üstüne sizi suçlayacak guvenmiyorsun diye.

Belki küçük bebeği var diye ona bakmış olabilir bebek huysuzlanir falan genelde ortamı küçük bebegin davranışları yönlendirir. Arkadaşının karısına yan gözle bakacak bir insan mıdır eşiniz bunu en iyi siz bilirsiniz.

Çocukluğumdan gelen güven problemim var benim aslında benim kendi içimde problemlerim var eşime güvenmesem çocuk yapmazdım herşeye katlanacak bir kadın değilim elbet sadece paylaşmak istedim
Güven problemim var ama eşime güveniyorum
Çocuk yapmazdım diyorsunuz
Sizce de mantıksız değil mi?

baştan kronik güven probleminiz varken çocuk yapmışsınız?

Offff bence kuruntudur ya zaten hamilesin üzme kendini böyle. Eğer eşine yakıştırdıgın birşeyse takip et delilleri topla ikisininde saçını başını yol ama şimdi değil. Bebeğinide üzme hormonlarında tavandır şimdi. Kuruntu edeceğine eşini tavırlarını takip et. Gerçekten öyle birşey varsa bakıyorsa boşanırsın o_O

Dün akşam eşimin arkadaşı ve onun eşi bizi hadi gezelim diye evden aldılar iyi hoş gittik bir çay bahçesine oturduk eşim benim karşımdaydı eşimin arkadaşının karısı benim yanımdaydı kocası da onun karşısındaydı neyse siparişleri kararlaştırdık eşim bana hep hatun der hatun başka bişey istiyosan söyle derken bile arkadaşının karısına bakıyodu bana bakmadı bile bişey konuşurken genelde ona gözü kayıyodu bütün aksam böyleydi kalktık parktan eşim ve arkadaşı önden gidiyolardı biz arkadan eşim döndü dolaşalım mı daha derken bile ona bakıyodu ben yokmuşum gibiydi resmen eve gelince eşim uyudu ben 21 haftalık gebeyim uykum yok dedim gittim balkona hüngür hüngür ağladım hormonlardan cok mu abartıyorum bana mı öyle geldi bilmiyorum şimdi böyle yazınca eşim beni sevmiyo gibi görünüyor ama sevgisine de inanıyordum bu konuyu onunla paylaşıp neden böyle yaptığını sormalı mıyım?
Her türlüsü kötü tabiki ama böyle arkadaş eşine bakmak falan bana daha aşağılık geliyor.
Eşinize yakıştırdığınız şey gerçekten çok kötü. O yüzden emin olmadan eşinize bu suçlamayla gitmeyin. Alacağınız tepkiyi kaldıramazsınız sonra.

Çocukluğumdan gelen güven problemim var benim aslında benim kendi içimde problemlerim var eşime güvenmesem çocuk yapmazdım herşeye katlanacak bir kadın değilim elbet sadece paylaşmak istedim
O zaman takılma canim eşine de söyleyip tatsızlık yaşamayın

Bakmış olabilir. Ama merak etmeyin onu sevdiğinden sizi sevmediğinden değil. Merak ve ego tatminiden bakmıştır, ilkel bir duygu. Günün sonunda asıl sizi seviyor sonuçta, hareketlerini abartmıyorsa, size karşı bir yanlışı olmuyorsa ki burada abartı bir durum yok bir şey olmaz bence.

Bakmış olabilir. Ama merak etmeyin onu sevdiğinden sizi sevmediğinden değil. Merak ve ego tatminiden bakmıştır, ilkel bir duygu. Günün sonunda asıl sizi seviyor sonuçta, hareketlerini abartmıyorsa, size karşı bir yanlışı olmuyorsa ki burada abartı bir durum yok bir şey olmaz bence.
Nasil ya😐 baskasiyla sevissin yeterki asik olmasin gibi birsey oldu bu😂 baskasina gozu kayiyosa bi erkegin ya da kadinin bence birseyler eksiktir o iliskide..ve bir kadin hissediyorsa genelde dogrudur

Sizin bebeğiniz olacak ve diğer çiftin küçük bir bebeği var. Annesi de bebekle ilgileniyor. Buraya kadar olan kısmını yazdıklarınızdan okudum. Benim yorumum şöyle : Eşiniz bebek ve annesini izlemiş olabilir mi? Yakında bebeği olacak birisi merakla izleyebilir gibi geldi bana

Nasil ya😐 baskasiyla sevissin yeterki asik olmasin gibi birsey oldu bu😂 baskasina gozu kayiyosa bi erkegin ya da kadinin bence birseyler eksiktir o iliskide..ve bir kadin hissediyorsa genelde dogrudur
Hareketleri abartı değilse maalesef iç güdü dolayısıyla yapar ve kendine kızıp önüne döner. Ben demiyorum psikoloji diyor bana kalırsa da aşağılık bir hareket ben savunmuyorum ama bu kadar ufak bir bakıştan bile anlam çıkarıp, büyütüp pireyi deve yapmaya da gerek yok. Ha bu sürekliyse, bir göz kayış değilse ve artarak devam ediyorsa işte orada işin rengi değişir.

Back