• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış mı düşünüyorum?

bluerose96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2019
112
82
28
Dün akşam eşimin arkadaşı ve onun eşi bizi hadi gezelim diye evden aldılar iyi hoş gittik bir çay bahçesine oturduk eşim benim karşımdaydı eşimin arkadaşının karısı benim yanımdaydı kocası da onun karşısındaydı neyse siparişleri kararlaştırdık eşim bana hep hatun der hatun başka bişey istiyosan söyle derken bile arkadaşının karısına bakıyodu bana bakmadı bile bişey konuşurken genelde ona gözü kayıyodu bütün aksam böyleydi kalktık parktan eşim ve arkadaşı önden gidiyolardı biz arkadan eşim döndü dolaşalım mı daha derken bile ona bakıyodu ben yokmuşum gibiydi resmen eve gelince eşim uyudu ben 21 haftalık gebeyim uykum yok dedim gittim balkona hüngür hüngür ağladım hormonlardan cok mu abartıyorum bana mı öyle geldi bilmiyorum şimdi böyle yazınca eşim beni sevmiyo gibi görünüyor ama sevgisine de inanıyordum bu konuyu onunla paylaşıp neden böyle yaptığını sormalı mıyım?

Dün akşam eşimin arkadaşı ve onun eşi bizi hadi gezelim diye evden aldılar iyi hoş gittik bir çay bahçesine oturduk eşim benim karşımdaydı eşimin arkadaşının karısı benim yanımdaydı kocası da onun karşısındaydı neyse siparişleri kararlaştırdık eşim bana hep hatun der hatun başka bişey istiyosan söyle derken bile arkadaşının karısına bakıyodu bana bakmadı bile bişey konuşurken genelde ona gözü kayıyodu bütün aksam böyleydi kalktık parktan eşim ve arkadaşı önden gidiyolardı biz arkadan eşim döndü dolaşalım mı daha derken bile ona bakıyodu ben yokmuşum gibiydi resmen eve gelince eşim uyudu ben 21 haftalık gebeyim uykum yok dedim gittim balkona hüngür hüngür ağladım hormonlardan cok mu abartıyorum bana mı öyle geldi bilmiyorum şimdi böyle yazınca eşim beni sevmiyo gibi görünüyor ama sevgisine de inanıyordum bu konuyu onunla paylaşıp neden böyle yaptığını sormalı mıyım?
Hormonlardan bi iki bakisi yanlış yorumlamis olabilirsiniz ama siz simdilik caktirmayin en yakın sürede tekrar bir buluşma ayarlayin ve pusuya yatin ooww Gaza geldim şaka bir yana insallah yaniliyorsunuzdur aglamayin bebiş icerde strese giriyordur.

Ben A desem siz Z diyorsunuz Z desem B diyorsunuz. Amacınızı anlamadım konumuz bu değilken hamile bir kadına çirkin diye idda edecek kıvama gelmişsiniz resmimi gönderdim güzellik görecelidir dedim o hala senden güzeldir diye ima etti eşimle bu konuyu konustuk hallettik moralim o kadar düzgündü ki ta ki buradaki yorumları okuyana kadar lütfen bu kadar kötü olmayın gerçek hayatta.
Ayy ne baydi ne baydi bikkkinlik geldi (hamile bir kadina blabla yahu ölümcül hastaligi varmis gibi hey allahim ya

Normal olmadığını belirttim zaten içimde bişeyler normal değilken bu kadar kadının üzerime gelmesi normal mi? Destek olacağı yerde? Mecbur değil kimse fakat bu kdar da insanın üzerine gelinmez

Siz kendiniz tırmandırdınız gerilimi.

Geçmişten gelen sorunlarım var eşim beni pışpışlasın. Hamileyim pışpışlasın. Sadece o yetmez, herkes pışpışlasın.

Böyle bir dünya yok yani.
Siz "yav eşin öyle şey yapmaz" cümlesini duymak için konu açmışsınız. Ama adamı eltinizden de kıskanıyormuşsunuz, dışarıda başka şeylerle ilgilendiğinde de kıskanıyormuşsunuz. Şu konuda biz size "bir şey yoktur için rahat etsin" desek ne olur demesek ne olur? Yarın takacak başka şey bulacaksınız.

Ayrıca eşim böyle kıskanç olsa bende zerre kadar güven kalmaz. "Benden ne saklıyor, ne işler çeviriyor" diye düşünürüm.
Bu kadar kıskanç insanların kendilerinin bir vukuatı oluyor genelde. Kişi kendinden bilir derim. Bunun örneğini de defalarca gördük burada.

Siz bir yardım almaz ve adamı böyle huzursuz etmeye devam ederseniz eşiniz ya "sen hayırdır" deyip sizi sorgulamaya başlayacak ya da "aman nasılsa güvenmiyor. Bari aldatayım da çene çektiğime değsin" diyecek.

Çok rahatsız edici bir durum neden bakıyor siz dururken kafaya takmakta haklısınız.Bu huy değişmez yalnız gözü dışarda adamın üzgünüm

Back