• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış mı düşünüyorum?

bluerose96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2019
112
82
28
Dün akşam eşimin arkadaşı ve onun eşi bizi hadi gezelim diye evden aldılar iyi hoş gittik bir çay bahçesine oturduk eşim benim karşımdaydı eşimin arkadaşının karısı benim yanımdaydı kocası da onun karşısındaydı neyse siparişleri kararlaştırdık eşim bana hep hatun der hatun başka bişey istiyosan söyle derken bile arkadaşının karısına bakıyodu bana bakmadı bile bişey konuşurken genelde ona gözü kayıyodu bütün aksam böyleydi kalktık parktan eşim ve arkadaşı önden gidiyolardı biz arkadan eşim döndü dolaşalım mı daha derken bile ona bakıyodu ben yokmuşum gibiydi resmen eve gelince eşim uyudu ben 21 haftalık gebeyim uykum yok dedim gittim balkona hüngür hüngür ağladım hormonlardan cok mu abartıyorum bana mı öyle geldi bilmiyorum şimdi böyle yazınca eşim beni sevmiyo gibi görünüyor ama sevgisine de inanıyordum bu konuyu onunla paylaşıp neden böyle yaptığını sormalı mıyım?

Tamam ben de çareyi boşanmakla bulur yazdım dimi ?
Bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor. Kocasını dişi sinek dahi göremeyeceği şekilde korumaya mı alsın yoksa boşansın mı? Kelime başına para almıyorlar forumda. Birkaç cümleyle kendinizi daha net ifade edebilirsiniz bence.

Bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor. Kocasını dişi sinek dahi göremeyeceği şekilde korumaya mı alsın yoksa boşansın mı? Kelime başına para almıyorlar forumda. Birkaç cümleyle kendinizi daha net ifade edebilirsiniz bence.
Siz anlamamakta güçlük çekiyor olabilirmisiniz ? Ben konu sahibine ilkten rahatsız olduysan aynı ortama sokma dedim birdaha aynı şeyi defalarca yaparsa başka başka kişilere yaparsa yani boşanır dedim net olmayan ne var bunda .

Siz anlamamakta güçlük çekiyor olabilirmisiniz ? Ben konu sahibine ilkten rahatsız olduysan aynı ortama sokma dedim birdaha aynı şeyi defalarca yaparsa başka başka kişilere yaparsa yani boşanır dedim net olmayan ne var bunda .
Bakın birkaç cümle kurunca kendinizi ifade etmeyi biraz başarıyorsunuz. Tebrikler.

Evet ben anlamamakta güçlük çekerim genelde. Anlamakta pek güçlük çekmem 😂😂😂

Güven problemim var ama eşime güveniyorum
Çocuk yapmazdım diyorsunuz
Sizce de mantıksız değil mi?

baştan kronik güven probleminiz varken çocuk yapmışsınız?
Bırakın da çocuk yapıp yapmayacağıma ben karar vereyim. Güven problemim var derken de eşime karşı değil. Öncelerden gelen ta çocukluğumdan gelen güven sorunu ANLADIN MI. Kırıcı olmak ne kadar basit ya ben kendimi burada açmışım paylaşmışım dedikleri şeylere bak eşimden bunca sene hiçbir yanlış görmedim yakalamadım neden cocuk yapmayacakmışım. O adamı seviyorum şu an hamileyim herşeye ağlıyorum büyütüyorum geçen akşam da böyle şeyler yaşanınca yanlış mı düşünüyorum diye sordum!!!!

Bırakın da çocuk yapıp yapmayacağıma ben karar vereyim. Güven problemim var derken de eşime karşı değil. Öncelerden gelen ta çocukluğumdan gelen güven sorunu ANLADIN MI. Kırıcı olmak ne kadar basit ya ben kendimi burada açmışım paylaşmışım dedikleri şeylere bak eşimden bunca sene hiçbir yanlış görmedim yakalamadım neden cocuk yapmayacakmışım. O adamı seviyorum şu an hamileyim herşeye ağlıyorum büyütüyorum geçen akşam da böyle şeyler yaşanınca yanlış mı düşünüyorum diye sordum!!!!
Güven probleminiz varsa uzmana gitseniz iyi olur. Hayatı kendinize zehir etmemiş olursunuz.

Bence bu düşüncenizin altında başka bir psikolojik sıkıntı var. Hamilelikte kilo aldınız diye ozguveniniz azalmış olabilir mi
Geçmişten gelen sıkıntılarım var herkes yazmış psikoloğa git diye ilaç yazıp gönderecek diğer türlüsüne gitsen bir dünya para kolay değil Tr de her istediğimizi yapmak. Asıl sorunuza gelecek olursam özgüvenim hep azdı eşimin beni sevdiğine inanıyorum ama bir ortama girdiğimizde odak noktaları değişiyor beni unutuyor gibi hissediyorum eve gelip bu konuyu açtığımdaysa o ortamın tadını cıkartmadığımı ve benim sürekli ona karşı odaklanıp binbir şey kurduğumu söylüyor düşününce haklı geliyor kendi eltimden bile kıskanmışlığım var eşimi fakat bu düşüncelerimden kurtulamıyorum yakıştıramıyorum kendime eşime çünkü eltime abla diyor asla ve asla oyle olmadığını bildiğim halde içimdeki ses susmuyor.

E tamam yazdığınız mantıksız diye yazmışım buna binaen yazdıklarımı yazmışım farkında değilsiniz herhalde
Ruhsal sorunlarınız varsa konu açmayın madem neyi neden yazdığım çok ortada
Oradan bakıldığında psikoloğa mı benziyorum ben?

çocuk yapmayın vs vs dememişim

E tamam yazdığınız mantıksız diye yazmışım buna binaen yazdıklarımı yazmışım farkında değilsiniz herhalde
Ruhsal sorunlarınız varsa konu açmayın madem neyi neden yazdığım çok ortada
Oradan bakıldığında psikoloğa mı benziyorum ben?

çocuk yapmayın vs vs dememişim
Sana özel sormadım cevap verip vermemek sana kalmıştı neden cevapladın o zaman psikolog zaten olamazsın hadi.

Sana özel sormadım cevap verip vermemek sana kalmıştı neden cevapladın o zaman psikolog zaten olamazsın hadi.
Yorum beğenmeyecekseniz konu açmayacaksınız bu kadar basit. Milyon çeşit insan var burda, hepimizin fikirleri farklı ve bu platform hepimize açık.

Psikolog değil psikiyatrist olmasını umuyoruz vandinin zaten. Psikolog neymiş 😂

Bakmış olmasi hemen kadina aşik oldugu anlamina gelmez ama bakmişsa bakmiştir bunun da yanlis anlasicak bir durum oldugunu dusunmuyorum insan kocasinin kendisine mi yanindakine mi baktigini gorebilir gayet.
O kadin eşinizin dikkatini cekmiş demek ki istemese de, baktiginin bilincinde olsa gostere gostere yapmazdi.

Back