• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hatalıyım ama fikirlerinize ihtiyacım var..

ben bu kadar yorumdan sonra esini "gerçekten" sevip sevmedigini anlayamadim bi o adama evet demissin sonra hayir diyip kocana dönmüssün hepsini bi tarafa birak o masum çocuga yazik tabi eger hamile isen.. kadin kocanin çalistigi yere kadar ögrendiyse oraya gidip olay çikarmayacagi ne malum.. Allah yardmcin olsun

Son düzenleme:
bence bu olayda zaten eşinizin sorun yapacağı tek şey onunla tartıştığınız birkaç günde gidip o adamla görüşmeniz olacak..
ve eşiniz bu bölümü bilmiyo..
sevgililer bile ayrıldıkları süreçte bi başkasıyla görüşürlerse birbirlerini sadakatsizlikle suçlayabiliyoken,
siz evli olduğunuz bi süreçte gidip bi başka adama evet demişsiniz..
yaptığınız hata büyük..
bilmiyorum eşiniz bunu duyduğunda affeder mi ama bi başkasından duymasındansa,
sizden duyması hafifletici neden sayılabilir..
bence biran önce bunuda anlatın bi şekilde..
şuan yapabileceğiniz tek şey bu gibi görünüyo..
böyle korkarak beklemenin bi anlamı yok diye düşünüyorum..

adamın diğer kadınlarla olan fotolarını kaydettim pc ye zaten kadında biliyor hepsini o kadında adamın her yaptığını biliyor nasıl halen bu adamla evli kalmak için çabalıyor anlamadım kadında doçent işsiz güçsüz bir kadında değil anlamadım kocasının yaptıklarını zevkle anlatıyor

Eşiniz herşeyi biliyorsa kadını şikayet edin. Faceinize yazdığı mesajları delil olarak kullanın. Ya da başka birşey varsa.
Bu kadını bu kadar çıldırtan ne. Bir fotoğraf neden kocasını aldatan bir kadına bu kadar şuurunu kaybettirebiliyor.
Kendi yaptıklarını da ortaya çıkartmaz mı o zaman eşi??

eşim ondan ayrıyken sadece onla buşuştuğumu bilmiyor geri kalan herşeyi biliyor ve sonuna kadar arkandayım diyor ama eşimde kadından tırsıyor eşimin çalıştığı yeri falan öğrenmiş kadın oraya gider bişeyler yapar diye korkuyor ben senin için aileme rest çektim diyor eşim bu kadın gelip iş yerinde beni rezil ederse o zaman ne yaparız diyor namusumu temizlemek için seni gebertirim dedi ama şaka dedi heralde

EEe canım önemli olanda orası işte.

Onu bilse neler olur sence. Onla evlilik planı yaptığını, ama barıştıgınız için vazgeçtiğini bilse ne der?

O zaman arkanda durmaz işte.

bır foto var dıe bu kadar korkmamalısınız..hocanız ve bırlıkte foto olması gayet dogal ..benım unı hocalarımla sayısız fotom vardır foto nun ıcrerıgı nedır? hocanızla ne kadar ılerlettınız ılıskınızı?
burda net anlatamadıgınız bıseyler mi var..
cumku mantıken bır foto hayatınızı bu kadar etkıleyemez dıe dusunuorum

adamın diğer kadınlarla olan fotolarını kaydettim pc ye zaten kadında biliyor hepsini o kadında adamın her yaptığını biliyor nasıl halen bu adamla evli kalmak için çabalıyor anlamadım kadında doçent işsiz güçsüz bir kadında değil anlamadım kocasının yaptıklarını zevkle anlatıyor

doğru ondan önce siz şikayet edin adamın zaten psikolojk sorunları var birşey demez bile mahkemede. ararsa bidaha senden önce ben başlatıcam işlemleri deyin korkudan nolucak bakalım

Bir kere taaa en başından yanlış yapmışsıız size ilgisini hissettiğiniz halde sırf iş için o adamla yemeğe çıkarak. Hem de nişanlı olduğunuz halde. Varsın hemen çok güzel işiniz olmayaydı şu an da çektiğini sıkıntılara değdi mi?

Birde şu takıldı kafama.

Evlenmek istediğini ona evet dediğini o adamdan başka kim biliyor ?

Bu tür insanlar çok tehlikelidir bence.Belkide sesi kayıt bile etmiş olabilir. Anlattıklarınıza göre böyle düşünüyorum.

Ellerine güzel koz vermişssiniz.

kadın zaten özel bir ünvteden atılmış orda dostuyla yazışmalarını görmüşler çıplak fotoları çıkmış ortaya sonra adam diodu gittim bide eşime iş buldum benim elime bakmasın diye dedi zaten ablam telefonda kadının suratına vurunca olayı sustu 2 gündür sesi çıkmıyor benim ablamda milli eğitimde çalışıyor bizimde tanıdıklarımız var zaten bişey yapmaya kalkasa bende onu tehdit edeceğim ama olayın bu kadar büyüyeceğini hiç düşünemezdim eşim havlayan köpek ısırmaz yapsa çoktan yapardı diyor ben kadını arıyorum konuşmak için bana mesaj atıyor telefonumu açmıyor benle konuşmaya bile cesareti yok dedim ama ben suçluyum kabul ediyorum ben arıyorum ama sen suçlu gibi kaçıyorsun dedim ama eşim rahatsız olduğum için telimi değişti kimbilir ne mesajlar atmıştır hattımı kırdığım için okuyamıorum tabi arasa eşimi arardı ablamı arardı bana ulaşamadığında birde hattımı değiştiğim için kadının beni işte korktu kaçtı daha çok üstüne gidim falan diye düşünürse diye endişe ediyorum

eşim ondan ayrıyken sadece onla buşuştuğumu bilmiyor geri kalan herşeyi biliyor ve sonuna kadar arkandayım diyor ama eşimde kadından tırsıyor eşimin çalıştığı yeri falan öğrenmiş kadın oraya gider bişeyler yapar diye korkuyor ben senin için aileme rest çektim diyor eşim bu kadın gelip iş yerinde beni rezil ederse o zaman ne yaparız diyor namusumu temizlemek için seni gebertirim dedi ama şaka dedi heralde
:53::53::53::53::53::53::53:

ablam arayıp kadının yüzüne vurduğunda olayları kadın sustu sonra adam aradı beni ne olursa o benim çocuğumun anası ona böyle konuşamazsınız dedi bidaha bizi rahatsız etmeyin dedi kapadı 2 gündür ses yok

Bütün yazdıklarını kelime kelime okudum.

Ve sen eşini sevmiyorsun.Çok seviyorum diyorsun ama seven kadın bunu yapmaz.Kocanla tartışıp gittin.Ve hemen o adama sıgındın.
Kocan gel dedi o adamı da bıraktın.

Bence sorun sende.Neden herşeyi taaaa en baştan nişanlına ( şimdiki eşine ) anlatmadın.Eğer anlatsaydın bu saçma durumda olmazdın.

Bence bu durum seninde hoşuna gitmiş.İlgilenmiş olması, sürekli araması vs...

Hata sende.

Evet o adamla görüştün umut verdin evlenelim dedin.Allah aşkına sen nasıl eşini seviyorsun?

Yazık o adama.

Bak gördün mü şimdi adamın karısı seni arayıp tehdit ediyor.

Kendi düşen ağlamaz.Başına ne gelirse gelsin hepsi senin suçun.

Üzgünüm ama katılmamak elde değil...

ben eşimi seviyorum ve hatamı kabul ediyorum eşimde biliyor birçoğunu insanı yarglamak çok kolay burda bu konuyu açtığımda çoğu kişinin bana lanet olsun sana diyeceğini düşündüm bir başkası yazsa belki bende çok kafasızsın hiç mi düşünmedin derdim ama oldu yapmışım başa gelmeyince bilemiyorsun bugün beni yargılayacak bir insan olabilir ama yarınını kimse bilemez bazen öyle an olur ki bunu ben mi yaptım dersin bu işler böyle insanoğluyuz hatasız kul yok yeri gelince herkesin bir boşluk anı bi aptallaştığı mutlaka oluyor

en kısa zamanda bır avukatlar gorusup konuyu en ınce ayrıntısına kadar anlatın.ne yapılması gerektıgını en ıyı onlar bılır.allah yardımcınız olsun

oyle yaparsa boyle olursa diye kesinlikle olumsuzu uzerine cekme..bir hata yapmissin ama gecmis ve pisman olmussun.kadin ararsa,bir daha ararsan taciz ve tehditlerinden mahkemeye verecegini soyle.kesinlikle korkularini belli etme,inadina uzerine gelir.esinin bazi konulari bilmedigini hissettirme.2 sinin de psikolojileri hic normal gelmedi bana.asmislar resmen.
esine de anlat bilmesi gerekenleri ki arkanda dursun.bundan sonra da adimlarina cok dikkat et.sonunu dusenerek hareket et.

burada konu sahibi ben eşimi sizce seviyormuyum diye mi sormuş?
"bence sen eşini sevmiyorsun" diyen girmiş konuya ne alaka yani?
hatasızım mı demişte "neden öyle yaptın ki? keşke evet demeseydin? v.s" gibi şeyler söylenmiş.
o zatten biliyor ve bir çıkar yol arıyor. o şuan kendine sizlerin yüklendiğinden daha çok yükleniyordur merak etmeyin.

benim fikrimse şu arkadaşım;
Fotoğraf konusunda eşine herşeyi anlatamıyorsan o benim öğretmenimdi hem onla hemde diğer hocalarımla hatırlamadığım kaç foto vardır. Bunlarla tehtit ediyorlar ya komik..dersen hiç bilmediğin bir foto ortaya çıkarsa bile eşine ben demiştim dersin.(samimiyetinizi gayet normal olarak düşünerek diyorum sarmaş dolaş foto yoktur herhalde) Buluşma konusunuda eşine " ha bi ara senden ayrıldığımda ablamla dolaşırken o hocamı görmüştüm gelin bi çay içelim demişti bunu mu diyor ki ya bu kadın, düşündüm düşündüm bu geliyo aklıma" de..
en azından buluştuğunu da bilir..adam da "bana evet dedi senden ayrıldığında" falan derse eşine , bir çay içtim diye iftira atamazsın filan dersin.
Eşinde durumdan haberdar olur. Aman sakın o adamla bi daha tartışma yollu olsa bile muattap olma derim..
kadınla da olma..napcakları belli olmaz bu tür insanların..

Bütün yazdıklarını kelime kelime okudum.

Ve sen eşini sevmiyorsun.Çok seviyorum diyorsun ama seven kadın bunu yapmaz.Kocanla tartışıp gittin.Ve hemen o adama sıgındın.
Kocan gel dedi o adamı da bıraktın.

Bence sorun sende.Neden herşeyi taaaa en baştan nişanlına ( şimdiki eşine ) anlatmadın.Eğer anlatsaydın bu saçma durumda olmazdın.

Bence bu durum seninde hoşuna gitmiş.İlgilenmiş olması, sürekli araması vs...

Hata sende.

Evet o adamla görüştün umut verdin evlenelim dedin.Allah aşkına sen nasıl eşini seviyorsun?

Yazık o adama.

Bak gördün mü şimdi adamın karısı seni arayıp tehdit ediyor.

Kendi düşen ağlamaz.Başına ne gelirse gelsin hepsi senin suçun.

Harfi harfine katılıyorum :46:

kadın zaten özel bir ünvteden atılmış orda dostuyla yazışmalarını görmüşler çıplak fotoları çıkmış ortaya sonra adam diodu gittim bide eşime iş buldum benim elime bakmasın diye dedi zaten ablam telefonda kadının suratına vurunca olayı sustu 2 gündür sesi çıkmıyor benim ablamda milli eğitimde çalışıyor bizimde tanıdıklarımız var zaten bişey yapmaya kalkasa bende onu tehdit edeceğim ama olayın bu kadar büyüyeceğini hiç düşünemezdim eşim havlayan köpek ısırmaz yapsa çoktan yapardı diyor ben kadını arıyorum konuşmak için bana mesaj atıyor telefonumu açmıyor benle konuşmaya bile cesareti yok dedim ama ben suçluyum kabul ediyorum ben arıyorum ama sen suçlu gibi kaçıyorsun dedim ama eşim rahatsız olduğum için telimi değişti kimbilir ne mesajlar atmıştır hattımı kırdığım için okuyamıorum tabi arasa eşimi arardı ablamı arardı bana ulaşamadığında birde hattımı değiştiğim için kadının beni işte korktu kaçtı daha çok üstüne gidim falan diye düşünürse diye endişe ediyorum

Sende evliyken evli başka bir adamla görüşüp onunla evlilik planları yaptın.Sende eşini aldattın bence yapabileceğin bir şey yok bekle ve yaşanacakları gör.

Back