• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış mı düşünüyorum?

bluerose96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2019
112
82
28
Dün akşam eşimin arkadaşı ve onun eşi bizi hadi gezelim diye evden aldılar iyi hoş gittik bir çay bahçesine oturduk eşim benim karşımdaydı eşimin arkadaşının karısı benim yanımdaydı kocası da onun karşısındaydı neyse siparişleri kararlaştırdık eşim bana hep hatun der hatun başka bişey istiyosan söyle derken bile arkadaşının karısına bakıyodu bana bakmadı bile bişey konuşurken genelde ona gözü kayıyodu bütün aksam böyleydi kalktık parktan eşim ve arkadaşı önden gidiyolardı biz arkadan eşim döndü dolaşalım mı daha derken bile ona bakıyodu ben yokmuşum gibiydi resmen eve gelince eşim uyudu ben 21 haftalık gebeyim uykum yok dedim gittim balkona hüngür hüngür ağladım hormonlardan cok mu abartıyorum bana mı öyle geldi bilmiyorum şimdi böyle yazınca eşim beni sevmiyo gibi görünüyor ama sevgisine de inanıyordum bu konuyu onunla paylaşıp neden böyle yaptığını sormalı mıyım?

Bu benim özgüvenli olduğumu gösterir. Biri bana defalarca çirkin olduğumu idda ederse cevap da veririm resimde gönderirim kusura bakmayın ya siz beni hep bir elden eziklemeye çalışın ben susup oturayım oh ne güzel memleket .
Maalesef özgüvensiz olduğunuzu gösteriyor. Bir şeyleri ispatlamaya uğraşmak özgüven problemidir. Beni hiç görmeyen biri çirkin olduğumu ima etse güler geçerim mesela ben, güzel olduğumu ispatlamaya çalışmam. Komik çünkü 😂

Bu benim özgüvenli olduğumu gösterir. Biri bana defalarca çirkin olduğumu idda ederse cevap da veririm resimde gönderirim kusura bakmayın ya siz beni hep bir elden eziklemeye çalışın ben susup oturayım oh ne güzel memleket .
Canım çok güzelsin ama fotoyu sil istersen. Biri görür iyi olmaz.

Maalesef özgüvensiz olduğunuzu gösteriyor. Bir şeyleri ispatlamaya uğraşmak özgüven problemidir. Beni hiç görmeyen biri çirkin olduğumu ima etse güler geçerim mesela ben, güzel olduğumu ispatlamaya çalışmam. Komik çünkü 😂
Ben A desem siz Z diyorsunuz Z desem B diyorsunuz. Amacınızı anlamadım konumuz bu değilken hamile bir kadına çirkin diye idda edecek kıvama gelmişsiniz resmimi gönderdim güzellik görecelidir dedim o hala senden güzeldir diye ima etti eşimle bu konuyu konustuk hallettik moralim o kadar düzgündü ki ta ki buradaki yorumları okuyana kadar lütfen bu kadar kötü olmayın gerçek hayatta.

Ben A desem siz Z diyorsunuz Z desem B diyorsunuz. Amacınızı anlamadım konumuz bu değilken hamile bir kadına çirkin diye idda edecek kıvama gelmişsiniz resmimi gönderdim güzellik görecelidir dedim o hala senden güzeldir diye ima etti eşimle bu konuyu konustuk hallettik moralim o kadar düzgündü ki ta ki buradaki yorumları okuyana kadar lütfen bu kadar kötü olmayın gerçek hayatta.
Üç yorum okudunuz diye moraliniz bozuluyorsa en başta da söylediğim gibi buraya konu açmayın. Burada milyon çeşit insan var ve farklı fikirlerle yorum yapıyoruz. Yorumları kaldıramayacaksanız konu açmayacaksınız.

sana mı sorucam pardon
Bana sormayın, sizin iyiliğiniz için söylüyorum. Madem bu kadar kötü etkiliyor yorumlar sizi, güzel olduğunuzu ispat etmeye kadar vardırıyorsunuz mevzuyu, üstelik hamilesiniz bunun attan alınması gereken bir durum olduğunu düşünüyorsunuz o zaman konu açmayın diyorum. Biz kendi fikrimizce yorum yapmaya devam edeceğiz çünkü. Bundan rahatsız olan sizsiniz.

Bir de hitaplar konusunda biraz gelişmeniz gerekiyor. Tanımadığınız insanlara sen diye hitap etmek pek görgülü bir davranış değil.

Resim atmanız durumu engellemedi yalnız

Büyütülecek bir şey değil bence. Arkadaşının eşine gözü kaydı falan gibi değil de karşı cins tarafından onaylanma beğenilme arzusu gibi bişey sanki.
Gene de hoş değil eşin biraz ergenlikte kalmış gibi. Ona bişey söylememekle doğru yapmışsın hiç konu etmeye gerek yok.

Ay konuyu genelde sondan okurum ortadan dalacağım de hamile olunca ne oluyor. Güzellik göreceli bir kavram. Fotoğraf koymuşsunuz galiba. E üyeler de çirkin diyebilir. Bu hak doğuyor ister istemez. Güzellik varsa çirkinlik de vardır. Sizi mi övelim istediniz burada?

Geçmişten gelen sıkıntılarım var herkes yazmış psikoloğa git diye ilaç yazıp gönderecek diğer türlüsüne gitsen bir dünya para kolay değil Tr de her istediğimizi yapmak. Asıl sorunuza gelecek olursam özgüvenim hep azdı eşimin beni sevdiğine inanıyorum ama bir ortama girdiğimizde odak noktaları değişiyor beni unutuyor gibi hissediyorum eve gelip bu konuyu açtığımdaysa o ortamın tadını cıkartmadığımı ve benim sürekli ona karşı odaklanıp binbir şey kurduğumu söylüyor düşününce haklı geliyor kendi eltimden bile kıskanmışlığım var eşimi fakat bu düşüncelerimden kurtulamıyorum yakıştıramıyorum kendime eşime çünkü eltime abla diyor asla ve asla oyle olmadığını bildiğim halde içimdeki ses susmuyor.

Sizin ciddi özgüven probleminiz var ve siz de farkındasınız. Buraya fotoğraf atmanız da bunu gösteriyor zaten. Özgüvenli insan kendini ispatlama gereği duymaz.

Adam dışarıda başka şeylere odaklanıyor diye huzursuzluk çıkarmak, eltiden kıskanmak, arkadaşın eşinden kıskanmak...
Bunların hiçbiri normal değil.
Bu sanki ilk defa dikkat edip taktığınız bir şeymiş gibi açmışsınız konuyu ama öyle değilmiş. Neden uzman desteği almıyorsunuz?
Bugün eşinize yaptığınız kıskançlığı yarın çocuğunuza yapacaksınız. Onun için bir yardım alın bari.

Bence kıskanç bir insanız biraz bunu dizginlemeye çalışın. Mesela böyle bir mesele mi oldu üstüne düşünmeyin. Böyle böyle alıştırın kendinizi.

Kendinizden emin olursanız zaten böyle şeyleri kafaya takmazsınız.

Canım, resmini kaldır istersen.
Çok hoş bir bayansın fakat buradaki kimseye bunu ispat etmek zorunda değilsin.
Hamilelik hormonlarına yoruyorum; forum yorumları gerçek hayatta üzülmek için sebep olmamalı. Buradakinlerin kim olduğunu bile bilmiyorsun. Kaldı ki kendini ispatlama gereği duymak, ne bileyim...
96 doğumlusun galiba. 25 yaş bana göre çok olgun bir yaş da değil, belki bundan kaynaklıdır.
Biraz sakin olmanda fayda var.
Kimse kimseyi linçleyip, aşağalayıcı yorumda bulunamaz, bu konu ayrı.

Ay konuyu genelde sondan okurum ortadan dalacağım de hamile olunca ne oluyor. Güzellik göreceli bir kavram. Fotoğraf koymuşsunuz galiba. E üyeler de çirkin diyebilir. Bu hak doğuyor ister istemez. Güzellik varsa çirkinlik de vardır. Sizi mi övelim istediniz burada?
Kimsenin beni övmesine ihtiyacım yok çok sükür

Sizin ciddi özgüven probleminiz var ve siz de farkındasınız. Buraya fotoğraf atmanız da bunu gösteriyor zaten. Özgüvenli insan kendini ispatlama gereği duymaz.

Adam dışarıda başka şeylere odaklanıyor diye huzursuzluk çıkarmak, eltiden kıskanmak, arkadaşın eşinden kıskanmak...
Bunların hiçbiri normal değil.
Bu sanki ilk defa dikkat edip taktığınız bir şeymiş gibi açmışsınız konuyu ama öyle değilmiş. Neden uzman desteği almıyorsunuz?
Bugün eşinize yaptığınız kıskançlığı yarın çocuğunuza yapacaksınız. Onun için bir yardım alın bari.
Normal olmadığını belirttim zaten içimde bişeyler normal değilken bu kadar kadının üzerime gelmesi normal mi? Destek olacağı yerde? Mecbur değil kimse fakat bu kdar da insanın üzerine gelinmez

Canım, resmini kaldır istersen.
Çok hoş bir bayansın fakat buradaki kimseye bunu ispat etmek zorunda değilsin.
Hamilelik hormonlarına yoruyorum; forum yorumları gerçek hayatta üzülmek için sebep olmamalı. Buradakinlerin kim olduğunu bile bilmiyorsun. Kaldı ki kendini ispatlama gereği duymak, ne bileyim...
96 doğumlusun galiba. 25 yaş bana göre çok olgun bir yaş da değil, belki bundan kaynaklıdır.
Biraz sakin olmanda fayda var.
Kimse kimseyi linçleyip, aşağalayıcı yorumda bulunamaz, bu konu ayrı.
Teşekkür Ederim

Kadını değil eşimi kıskandım kadın güzel çirkin değil ama bende çirkin değilim

Kadını değil eşimi kıskandım ayrıca çirkin olduğumu kesinlikle düşünmüyorum
Burnunuz lens mi :KK53: :KK53: :KK53: Şaka şaka gözleriniz çok güzel maşallah :nazar::nazar::nazar: Hamilelik hormonlar falan bence, size öyle gelmiştir. Yoksa eminim arkadaşının çocuklu çocuklu karısına, kendi eşinin yanında göz koyacak bir karaktersizle evlenmemişsinizdir ;)

Ben pek beğenmedim seni kusura bakma
Kimse sana çirkin demedi ayrıca
Diğer kadın daha hoş belki dedim

Tamamen hormonlardan sipariş verirken bende masada arkasaşlara bakarım benim dediğim mi başka şey mi isterler diye yani kocası yanında absürd bir durum olsa kocası da farkederdi o kadar da bariz bakmaz yanii arkadaşıymış eşinizin abartmışsınız zaten o şekilde görmeniz için dikkat etmeniz lazım o an çok fazla irdelemişsiniz birşey olsa adınızla hitap eder normal hatun demiş

Back