- 19 Ocak 2019
- 112
- 82
- 28
- Konu Sahibi bluerose96
-
Evet çünkü burası forum. Forum nedir ne için kullanılır bir öğrenin de gelin.Sende herşeye her yoruma atlıyon be
Oldu sen dedin diye hemmmen öğrenirim benEvet çünkü burası forum. Forum nedir ne için kullanılır bir öğrenin de gelin.
Elimde telefon gezdiğim için forum forum psikolog çoktan olmam gerekiyordu kudra ihtisas alanı olarak psikiyatristlik yapacam üstüneYorum beğenmeyecekseniz konu açmayacaksınız bu kadar basit. Milyon çeşit insan var burda, hepimizin fikirleri farklı ve bu platform hepimize açık.
Psikolog değil psikiyatrist olmasını umuyoruz vandinin zaten. Psikolog neymiş
Gelişmeye, öğrenmeye bu kadar kapalı olduğunuzu her yerde belli etmeyin bence. Selametle.Oldu sen dedin diye hemmmen öğrenirim ben
Gelişmeyi de buradan öğrenicektim kitapla okumayla yeni yerler görmeyle gelişirim elbet. selametleeGelişmeye, öğrenmeye bu kadar kapalı olduğunuzu her yerde belli etmeyin bence. Selametle.
Ne münasebet ben sizin huzurunuzu kaçıracak ne yaptım anca siz benim huzurumu kaçırdınız sevininSiz bence eşinizle iki sap yaşayın gidin
Kimse içine karışmaktayın
Elalemin huzurunu da bozmayın lütfen
Burada insan morali bozuksa bin bozulur fikir almak şurda dursun bire bin katarlar hemcins dediklerimiz. Sizin yorumunuz için ve moral verdiğiniz için teşekkür ederimSize öyle gelmiştir diye düşünüyorum. Hamilelikte olur bu tip seyler. Hormonlar bir yandan, vücudunuz değiştiği için yaşadığınız özgüven kaybı bir yandan bastırınca insan bir dönem paranoyak oluyor. Normalde eşinizden beklemeyeceginiz bir davranış belli ki.
Ya elalemin karısına takmışsınNe münasebet ben sizin huzurunuzu kaçıracak ne yaptım anca siz benim huzurumu kaçırdınız sevinin
Güzellik neye göre kime göre hanımefendi. Siz burda beni çirkin yerine koymak bi yana hüngür hüngür ağladım dememe rağmen yazdığınız yorumla linçlemeye çalışıyorsunuz ben asla ve asla çirkin olduğumu düşünmüyorum ki çirkin kadın yoktur iyi günlerYa elalemin karısına takmışsın
Adam duysa eşini düz eder
Orda girerler birbirlerine hiç birşey yokken
Bu kadar takıntılıysan alıcan kocanı tek gezicen
Kadının haberi bile yok
Yazık ya valla toksiksiniz
Kıskançlıktan öleceksiniz
Büyük ihtimalle kadın güzeldi sizden
Hasetlendinis
Eşinizin baktığını bile sanmıyorum
Bu ülkede güzel olmak suç zaten
Bazı kadınlar ortalama tarafından beğenilir güzel kadın odurGüzellik neye göre kime göre hanımefendi. Siz burda beni çirkin yerine koymak bi yana hüngür hüngür ağladım dememe rağmen yazdığınız yorumla linçlemeye çalışıyorsunuz ben asla ve asla çirkin olduğumu düşünmüyorum ki çirkin kadın yoktur iyi günler
Birinci elalemin karısının namusuna laf atmam ( kadında birşey görmedim zaten defalarca kendi aramızda oturup sohbet ettik ) diye belirttim bilip bilmeden yorum yapmayın ya.Bazı kadınlar ortalama tarafından beğenilir güzel kadın odur
Kimse çirkin diyemez kıskananlar dışında
Bu kadar özgüvenliysen eşini niye kıskanıyorsun ayrıca
elalemin kadınının namusuna laf söylemeyeceksin
Senin gibi tipler yüzünden neler oluyor
Ağlayıp hasetlenen birine ne dememi bekliyorsun
Kadını değil eşimi kıskandım kadın güzel çirkin değil ama bende çirkin değilimBazı kadınlar ortalama tarafından beğenilir güzel kadın odur
Kadını değil eşimi kıskandım ayrıca çirkin olduğumu kesinlikle düşünmüyorumBazı kadınlar ortalama tarafından beğenilir güzel kadın odur
Çirkin değilsiniz. Ama güzelliğinizi ispatlamak için resim koyacak kadar özgüvensizsiniz maalesef. Güven sorununuzun temeli de özgüven probleminiz muhtemelen.Kadını değil eşimi kıskandım kadın güzel çirkin değil ama bende çirkin değilim
Kadını değil eşimi kıskandım ayrıca çirkin olduğumu kesinlikle düşünmüyorum
Bu benim özgüvenli olduğumu gösterir. Biri bana defalarca çirkin olduğumu idda ederse cevap da veririm resimde gönderirim kusura bakmayın ya siz beni hep bir elden eziklemeye çalışın ben susup oturayım oh ne güzel memleket .Çirkin değilsiniz. Ama güzelliğinizi ispatlamak için resim koyacak kadar özgüvensizsiniz maalesef. Güven sorununuzun temeli de özgüven probleminiz muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?