Yanlış mı düşünüyorum?

bluerose96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2019
112
82
28
Dün akşam eşimin arkadaşı ve onun eşi bizi hadi gezelim diye evden aldılar iyi hoş gittik bir çay bahçesine oturduk eşim benim karşımdaydı eşimin arkadaşının karısı benim yanımdaydı kocası da onun karşısındaydı neyse siparişleri kararlaştırdık eşim bana hep hatun der hatun başka bişey istiyosan söyle derken bile arkadaşının karısına bakıyodu bana bakmadı bile bişey konuşurken genelde ona gözü kayıyodu bütün aksam böyleydi kalktık parktan eşim ve arkadaşı önden gidiyolardı biz arkadan eşim döndü dolaşalım mı daha derken bile ona bakıyodu ben yokmuşum gibiydi resmen eve gelince eşim uyudu ben 21 haftalık gebeyim uykum yok dedim gittim balkona hüngür hüngür ağladım hormonlardan cok mu abartıyorum bana mı öyle geldi bilmiyorum şimdi böyle yazınca eşim beni sevmiyo gibi görünüyor ama sevgisine de inanıyordum bu konuyu onunla paylaşıp neden böyle yaptığını sormalı mıyım?

Elimde telefon gezdiğim için forum forum psikolog çoktan olmam gerekiyordu kudra ihtisas alanı olarak psikiyatristlik yapacam üstüne

Size öyle gelmiştir diye düşünüyorum. Hamilelikte olur bu tip seyler. Hormonlar bir yandan, vücudunuz değiştiği için yaşadığınız özgüven kaybı bir yandan bastırınca insan bir dönem paranoyak oluyor. Normalde eşinizden beklemeyeceginiz bir davranış belli ki.

Burada insan morali bozuksa bin bozulur fikir almak şurda dursun bire bin katarlar hemcins dediklerimiz. Sizin yorumunuz için ve moral verdiğiniz için teşekkür ederim

Ne münasebet ben sizin huzurunuzu kaçıracak ne yaptım anca siz benim huzurumu kaçırdınız sevinin
Ya elalemin karısına takmışsın
Adam duysa eşini düz eder
Orda girerler birbirlerine hiç birşey yokken
Bu kadar takıntılıysan alıcan kocanı tek gezicen
Kadının haberi bile yok
Yazık ya valla toksiksiniz
Kıskançlıktan öleceksiniz
Büyük ihtimalle kadın güzeldi sizden
Hasetlendinis
Eşinizin baktığını bile sanmıyorum
Bu ülkede güzel olmak suç zaten

Bence hormonlardan paranoya yapmışsiniz, kadının eşi de orada sonuçta göz göre göre adamın da yanında karısını kesmemistir. Bazı insanların öyle konuşurken gözü kayar bir şey düşünürken benim abim çok yapar mesela o tarafa bakıyordur aslında ama ona bakmiyordur gayri ihtiyari o tarafa dönmüştür belki

Güzellik neye göre kime göre hanımefendi. Siz burda beni çirkin yerine koymak bi yana hüngür hüngür ağladım dememe rağmen yazdığınız yorumla linçlemeye çalışıyorsunuz ben asla ve asla çirkin olduğumu düşünmüyorum ki çirkin kadın yoktur iyi günler

Bazı kadınlar ortalama tarafından beğenilir güzel kadın odur
Kimse çirkin diyemez kıskananlar dışında
Bu kadar özgüvenliysen eşini niye kıskanıyorsun ayrıca
elalemin kadınının namusuna laf söylemeyeceksin
Senin gibi tipler yüzünden neler oluyor
Ağlayıp hasetlenen birine ne dememi bekliyorsun

Birinci elalemin karısının namusuna laf atmam ( kadında birşey görmedim zaten defalarca kendi aramızda oturup sohbet ettik ) diye belirttim bilip bilmeden yorum yapmayın ya.

Kadını değil eşimi kıskandım kadın güzel çirkin değil ama bende çirkin değilim
Kadını değil eşimi kıskandım ayrıca çirkin olduğumu kesinlikle düşünmüyorum

Kadını değil eşimi kıskandım kadın güzel çirkin değil ama bende çirkin değilim

Kadını değil eşimi kıskandım ayrıca çirkin olduğumu kesinlikle düşünmüyorum
Çirkin değilsiniz. Ama güzelliğinizi ispatlamak için resim koyacak kadar özgüvensizsiniz maalesef. Güven sorununuzun temeli de özgüven probleminiz muhtemelen.

Çirkin değilsiniz. Ama güzelliğinizi ispatlamak için resim koyacak kadar özgüvensizsiniz maalesef. Güven sorununuzun temeli de özgüven probleminiz muhtemelen.
Bu benim özgüvenli olduğumu gösterir. Biri bana defalarca çirkin olduğumu idda ederse cevap da veririm resimde gönderirim kusura bakmayın ya siz beni hep bir elden eziklemeye çalışın ben susup oturayım oh ne güzel memleket .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…