Yanlış mı davranıyorum?

Tekrar göruşmeye başlarsan kendini yakarsın Bu cok acik.Bu nereye varir demişsin.Ben de görüşmuyorum esimin ailesiyle.Nereye varırsa varsin.Olüm haberleri gelirse ,Allah rahmet eylesin derim.Bu kadar.

Yahu siz deli misiniz ? Ne demek aileyle görüştümemek , şu yazdiklarinizi bir başkası yazmış gibi okusaniza bı..
Çok doğru yapıyorsunuz , eşiniz de laf ederse bu durumu kapıyı gösterin adama ki zaten sesini cikarmiyormus , kendinize dert arıyorsunuz herhalde , Allah akıl fikir versin

Valla aralari cok iyiyse birak onlar gorussun bizdede konu ayni olmasada gorusmek istememe gibi bi durum var bende ailemle cok yakinimdir ama o gorusmezse gorusmesin benim hepsiyle aram iyi olsun da..
Sende benim gibi dusun birak onlar iyi olmaya devam etsin sen yinede esini say kandil bayram gibi seylerde ara muhabbetide fazla uzatma sen mesafeli durunca gelip gidemezler yine

canim abartmiyorsun, gorgulu insanlar degiller. ben bunun yuzde birini KV yapsam gururundan yuzume bakmaz ama bunlar nasil insansa hic etkilenmiyorlar.

oncelikle bence mesafeni korumaya devam et. kafa olarak kendini rahatlatmaya calis ve onemseme. onlar ne derse ne yaparsa amaaan banane de. mesela kiza zayifladi mi dediler cevap verme gec. kafa olarak kendini rahatlatirsan onlarin dedikleri de seni uzemez. mesafeyi koyduktan sonra da esine onlar soyle yapti boyle yapti diye sikayet etmekten vazgec. bosver sikayet eden taraf onlar olsun, esin bir sure sonra onlara patlar zaten. bu sekilde mesafeni koyduktan sonra ve sen de psikolojik olarak rahatladiktan sonra tekrar durumu degerlendirirsin esinle birlikte. o zaman da onlara bir konusma yaparak tekrar gorusmek icin sartlarini soylersin, kabul ederlerse de tekrar gorusursun.

esin gorusmek isterse de engelleme, gitsin gorsun.

Tecrübeyle sabit, insan önce kendine iyi bakacak akıl sağlığına!şu felsefeyi anlayamıyorum.millet kötü olsa da ben iyi olacağım.ya akıl sagligin gidiyor,huzur kalmamış.cocuklara, eşe,hayata tahammül kalmamış.eeee ben iyi olcagim.ya sen kendine iyi olmazken başkasına nasıl iyi olcaksin.konu sahibesi aman aman tadı kötü yemeği denemissin ,beğenmemişsin.. yeme bir daha zehirlenirsin!

Araya bi mesafe koymussun ne guzel sakin bunu bozma hazir esinde sana anlayis gostermis duzenini huzurunu bozma bence.ne kadar uzak o kadar iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…