Yanlış mı davranıyorum?

Adamin bisey dedigi yok görüş dediği yok bosver deyip duruyor sen de aileni evine davet etsen git mi diyecek sanki yoo bence. Ama sen adamı beğenmiyorsun ne düşündüğüne takıyorsun. Ne düşünürse düşünsün davranış olarak senin yanında mı evet. Bence abartma kimseyle de görüşme vicdan yapıp sülük gibiler

Kayınvalidene açık açık siz bana ve aileme bunları yaptığınız için size karşı içim soğudu, görüşmek istemediğim için gelmenizi de istemiyorum deseydin. Kayınvalidenin yaptıkları, söyledikleri gerçekten çok incitici şeyler ama senin yaptıkların da bayağı abartı kaçmış.

TV izlerken fişi çekip gidin buradan demek falan, kapıyı açıp odaya gidip hiç konuşmamak falan...

Birileri kötü diye sen de kötü olmak zorunda değilsin. Yani bunları yapmak yerine konuşarak içindekileri döküp iletişimi kesseydin.

Ailesi ne kadar kötü olursa olsun, eşinin canı ciğeri onlar. Birşey olsa ilk o koşar, seni haklı olarak görüyor ama emin ol içinde bir yerlere keşke böyle olmasaydı herşey güzel olsaydı gelip gitselerdi biz gitseydik diye de üzüldüğüne adım kadar eminim.

O yüzden sen kotu olma konu sahibi iyi ol kafam burda üstüne istediğini yapabilirsiniz de diyorsun yani..
Tv izlemeye başkasının evine gidip yayılmasınlar evlerinde herkes otursun.
İyi vallahi isteyen istediğini yapsıın sen iyi insan ol masalıyla da herkes sussun.
Eşi vicdanı biraz da karısına yapsın zahmet olmazsa hep onun davranışları yüzünden yaşanmış
Kaaç yaşındasınız bilmiyorum ama 50-60 yıl öncesinde kalmış bu söyledikleriniz.

Senin yorumlarına sürekli denk geliyorum, çok fevrisin. Acaba bu dediklerini kendi kocana ve ailesine de yapabiliyor musun çok merak ediyorum açıkçası.

Senin yorumlarına sürekli denk geliyorum, çok fevrisin. Acaba bu dediklerini kendi kocana da yapabiliyor musun çok merak ediyorum açıkçası.
Öyle de güzel yapıyorum kii kusura bakmayın bu fevrilik değil kimse kimsenin ailesine kendini ezdirmez bende ezdirmiyorum misafirim iki gün gelir elimden geleni yapar yollarım yılda iki kere budur benim için saygısızlık da yapmam kendime ve evime de karıştırıp saygısızlık yaptıramam yumuşak olmanın kafama da tükürebilirsin demenin bir faydası olmadığını evlenmeden öğrendim.
kusura bakmayın kimse kimse köle olmak zorunda değil çevrenizde hep sindirilmiş kadın gördüğünüz için kendini ezdirmeyen birini görünce vijjjdanlı ol tribine giriyorsunuz bence .

Konuşurdum ama anlayacaklarını hiç düşünmüyorum inanın.. Evde 2 çocuk var görümcem kendi evleri soğukmuş diye ders yapmaya geliyordu tv nin sesini kıs bilmem ne. Yazın sizin ev serinmiş diye çıkmıyolardı. Ya bide gelip adam gibi dursalar neyse ama ne lafları bitiyordu ne sözleri diyorum ya zaten sevmedikleri için sırf keyfimi bozmak rahatsız etmekti amaçları bence . Dan diye sürekli birilerinin gelmesi ne zaman gelirler hiç belli değil .. bıkmıştım artık yani. Kv ye bi defa ağzımı açmaya kalktım da " e ben ne diyorum ki ailene ne zaman gidersen git banane' dedi kv. Sorun buydu hep işte. Görünür de hiçbirşey yapmıyormuş gibiler de onların lafından sözünden hareketinden ben çok iyi alıyordum mesajı. Açık açık yaptıkları da oluyordu inkar ediyorlar herşeyi. Ya aslında anlatamadığım o kadar şey var ki, annemler gelip gittikten sonra görümcemin gelip yaptığı hareketler söylediği sözler..beş karış suratla itici bi tavırla gelip

Niye ağrımayan başınızı ağrıtacaksınız.
Huylu huyundan vazgeçmez
Bayramda gitmişsiniz yeter
Ne saçma onlar babaanne dedeyse sizin ailenizde anneanne ve dede gitme nedir ya zayıfladın demek nedir ya çocuğa
çocuğa dedikleri şeye bakın.

Hep böyleler inanın. Hasta olmayan çocuğa oraya gitti hasta oldu diyolardı.. bi defasında sadece 1 gun durup geldik ondada zayıflamış 1 gunde dedi bana gıcıklık yapacak diye saçmalıyor. ya bide ciddi ciddi söylüyor. 1 günde zayıflayacak, süzülüp gidecek,ertesi gün göreceğiz ne kadar zayıfladığını. Doğaya aykırı Allahtan bunu eşimin yanında dedi de ağzının payını verdi, ve ne kadar bunalttıklarını görmüş oldu buda ramazan bayramıydı :))

gerçekten insanlar anlayamıyorum neyin alıp verememesi bu bide Çocuklar üzerinden böyle davranmaları hoş değil.
Bence huzurunuzu bozmayın.

canın mı sıkılıyor evde cidden. daha neyi soruyorsun .

Çevrende sindirilmiş kadın gördüğün için kendini ezdirmeyen birini görünce vicdanlı ol tribine giriyorsun bence yazmışsın.
Bunu nerden, nasıl çıkardın hiç anlamadım doğrusu Gerçekten olaylara nasıl bu kadar alakasız yerlerden giriyorsun anlamak mümkün değil. Biri sana Iğdır derken, sen İstanbul'dan bahsediyorsun. Yani okadar zıt ve alakasız yaklaşımlar...
Birincisi beni tanımıyorsun, çevremi bilmiyorsun
İkincisi yaptığım yorumda kesinlikle herşeyi affet, kabullen, vicdanlı ol diye tek bir ima veya içerik yok
Üçüncüsü olayları manipüle edip başka taraflara çekmeyi çok seviyorsun, sadece gülüyorum.

Onların yaptıkları hiçbir şey doğru değil zaten, çok zor şeyler yaşamışsın. Görüşmek istememekte de çok haklısın. Son noktaya geldiğin için böyle yaklaşmış olabilirsin, şanslısın ki eşin gerçekleri görüp yanında olmuş.

bende sana gülüyorum

Normalde Yuz yuze bakilmayacak seyler yasanmis, nasil goruseceksiniz ki zaten?
Aynen öyle. Kendileri yaptıklarını bilmiyor gibi ben görüşmediğim için beni suçlu görüyor. Oğullarıyla iyi olmalarını fln kıskanıyormuşum kavga çıksın diye yapıyomuşum ben. Eskiden her adımında eşimle kavga ederlerdi şimdi sayemde beni kıskandırmak için yağlı ballı davranıyorlar eşime :) Halbuki banane ben canımın derdine düşmüşüm. Panik atak belirtileri yaşıyorum . Allahtan eşim uymuyor onlara ve ezmez onların lafıyla beni. Ben ne dersem diyeyim cahil bi kadın. O neye inanmışsa oyledir.ayy ne iyiydim tekrar herşeyi hatırladım ya nefesim daralıyor sabahtan beri başım dönüyor.

Savunmak için demiyorum sa etrafta sevilmeyen bir aile diyorsun ya eşinde o aileden. Madem bu kadar kötü aileler neden evlendiniz ? Hiç soruşturmadınız mı ? Burası bana çok saçma geldi.

Diğer yandan da neye vicdan yapacaksın ? Bu kadar vicdan yapmak istiyorsan sokakta susuz , aç gezen hayvanlar için yap. Bunlar için asla yapma ve geri adım atarsan ayakları evinden bir daha asla kesilmez.
Kocan seni bu kadar önemsiyor mu ? Sen onun için de epey vicdan yapmışsın. Karısını- kocasını seven insan onun mutsuzluğunu istemez.

Görüşmek mecburi mi görüşmeyin ne güzel işte. Ben her yeri ayrı oynayan fitne fücur yengem olacak yaratıkla kavga edip evden kovdum, çekirdek aile olarak babam vefat edene kadar geçirdiğimiz en güzel günlerdi o kadının tiksinti verici suretini evimizde görmediğimiz günler. Bazı insanlar ne kadar uzak o kadar güzel.

Yakın mı oturuyorsunuz?Yakınsanız o evden taşının. Kalpler kırılmış olanlar olmuş kafam daha rahat diyorsanız mesafe iyidir. Eşiniz de bu durumu size yansıtmıyorsa neden sıkıntı ediyorsunuz?Sizi seven sayan insanlar zaten bu kadar mudahele etmez. Değmeyecek kişiler için acaba görüşsem mi diyorsunuz.Kayınvalidem bana küçük bir laf söylesin mesafeli davranırım.

Görüşme kesinlikle

Ya düşünün halam vefat etmiş kadın bana orda "annen şimdi seviniyordur' diyor. Sonrada ne ayıp bişey ölüye sevinmek, herkes ölecek bilmem ne diyor.
Allah affetsin iyi güldüm şu söylediğine . Ne insanlar var gerçekten şaşırtıcı! Allah hidayet versin kayinvalide maailesine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…