Kizlar bizim istanbul gezimiz vardi dun adanaya donduk. Yolda ben asiri yoruldum uyumaya calistim ama uyuyamadim bir turlu. Yanimda 5 senedir tanidigim bir erkek arkadasim oturuyordu. Normalde erkeklere karsi hep mesafeliyimdir ama onu uzun zamandir tanimamdan ve o tarzda bir insan olmamasindan cesaret alarak basimi omzuna yaslayabilir miyim diye sordum tabi rahatina bak sen dedi rahatsiz olursan soyle dedim yok canim ne rahatsizligi sacmalama dedi. Ben uyudum azcik uyandim sonra suratina baktim halinden cok memnun gorunuyordu basimi kaldirdim boyle omuzlari sanki cok harikaymis gibi hareketler yaptinasil tarif etsem bilemedim siz anlayin iste. Sonra mola verdik ben ahmet diye bir arkadasimla sakalastim gulduk falan bana bakti ters ters bir daha yanima oturmadi ve konusmadi. Duygunun yanina oturdu elini omzuna atti okulun en guzel kizi duygu duygu soyle duygu boyle falan dedi benim de sisko oldugumu soyledi Bunlar olmadan once dogruluk mu cesaretlik mi oynuyorduk burdakilerden kiminle evlenirsin diye bir soru geldi bana ben kizlardan birini soyledim hayir erkek soyle dediler o da hemen atladi benimle evlen dedi ben de guldum tamam seninle evleneyim bari dedim. Sizce ondan hoslandigimi mi sandi? Bir de fotograflara baktim hep duygunun yaninda. Duygu oyle guzel falan bir kiz degil hatta bu tur seylerden hic hoslanmaz bu cocugu da arkadas olarak gordugune eminim ama sanki cocuk duygudan hoslaniyor gibi geldi bana. Simdi beni yanlis anladi diye kotu hissediyorum rezil ve salak oldugumu dusunmeye basladim
tek cevap..
yanlış anladı.
hoşuna gitti...
senin sonraki tavrından rahatsız oldu ve aynı karşılığı verdi.
Yalnız bi tavsiyem var erkeklere yakın temasta dokunmayın çünkü %99 u yanlış anlar.
başını omzuna koymak o ne öyle...
Sanırım bu bahsettiğin olay zinciri lise Tayfası değil mi ?
Bu sorunun yanıtı ile daha kolay yorum yapabileceğim de.
yanlış anladı anlamadı, bosver bunları düşünme. sonucta zamanı geri döndüremeyeceksin. ve konustukca cozebilecegin birsey degil şu an.
kaygılarını kafandan atmak icin de sakın yuzyuze hoslandıgımı mı sandın vb konusmalara girme.
sen hangi niyetle yaptın bu onemli. kendinden her zaman emin davran, biri birsey soylerse de "alakası yok, hıh!" de, sonra dön git
fakat sana tek tavsiye,
henüz hormonlarını dinzginlemeyi ogrenememis olması yuksek, ergenlikteki bir erkege mumkun oldugunca pek yaklasma.
Yanlış anlamış
Ama takılma buna lise zamanı en güzel dönem :)
Omzuna başını koyabilir miyim deyince senin uyku sürecinde o ne senaryolar kurmuştur, sonrasında sen başka erkek arkadaşınla samimi konuşunca bozulup misilleme yapmak istemiş
Bundan sonraki tavrın net olursa ortada hoşlanma gibi bi'şey olmadığını, senin sadece rahat uyumak istemiş olmanı anlar.
o cocukla konusmana gerek yok, uzaklasmana da.
sen yine rahat ettigin gibi davran. baskalarının farklı anlamlar yuklemesine de izin verme.
eger bu cocuktan hoslanmıyorsan ve kesinlikle aranızda birsey olmasını istemiyorum diyorsan da arkadaslarınla konus kim cıkarıyor boyle dedikoduları sacma sapan yorumlar yapmayın der gibi tavrını net belli et ki uzatmasınlar
Tesekkur ederim yorumunuz icin kizlarla konusacagim en kisa zamanda :)
ilaveten, bu cocukla cok samimi arkadas olarak da devam edebilirsiniz, sırıtması illa senden hoslandıgı anlamına gelmiyor.
ilk defa bir kızın omzunda yatması duygusu bile onu heyecanlandırmıs olabilir, bu da sana baktıkca kaşı gözü de yerinde hos kız diye dusunmesini saglamıstır.
boyle yakınlasmalar eger aranızda oturmus bir dostluk yoksa (olsa dahi bazen farklı anlasılabiliyor) yanlıs anlasılmasa bile duyguların degismesine zemin hazırlıyor... hele ki hormonların costugu yıllar... yani onun aklından cook daha farklı seyler bile gecebilirdi. yine de seni kıskandırmaya calısması kötü degil aksine temiz duygular barındırıyor. o yuzden mumkun oldugunca aranızda belli bir samimiyet yok ise öyle güvenip yakınlasma sen
Evet oyle yapacagim sanirim. Ama sunu da itiraf etmem gerek sanirim onceki gece baya muhabbet etmistik hafiften bir hoslanir gibi oldum sempatik geldi ama omzuna yatarken oyle dusunmemistim ve sonrasinda onun benimle konusmamasi falan moralimi bozdu baya sogudum yani 😕
Inanmiyorum yaa zaten ben uyaninca baktim siritiyordu boyle. Kizlar da dedi hatta siz enurrla uyurken sen siritiyordun anormal misin diye saka yaptilar o da ben uyumuyordum ki o sirada dedi 😨 demek ki gercektem farkli seyler dusunmus...
o hafiften hoslanır gibi olman da ilk yazdıgın yazıda belli oluyor canım, burada kimse yazmıyorsa kendin kesfetmen icin olabilir
sogumalar vs derken arkadaslıgınız birbirinizi tanıdıkca rayına oturur ve ne istiyorsanız o yöne dogru evrilir.
zamana bırak.
BENCE senin su an tek yapman gereken kimsenin agzına laf vermemek, net davranmak,
ve gelip gecici duygulara fazla kapılmadan derslerine odaklanmak.
onu tanıdıkca belki cok guzel bir ilişkiniz de olabilir bilemem ama kim ne dusundu, o ne der vs dusuncelerle ugrasmadan her zaman kendinden emin bir sekilde davran ve hayatındaki onceliklerini dogru belirlemeye calıs
Çok çok samimi arkadaşım değilse ben de yanlış anlardım hatta bence sen de yanlış anlardın
Takılma ya yanlış anlasa nolur iki gün yüzüne bakmasan yanlış anladığını anlar zaten ki anlamış bile bence:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?