açıkçası bu dediğinden ben o anlamı çıkarmadım :/ şöyle demek istedi yerine karşılıklı konuşsanız daha iyi değil mi?
Ben de eşimin uzun süreli ilişkisinin boyutlarını öğrenince boşanma aşamasına kadar gelmiştim. Hala da sallantıda evliliğimiz. Bazı insanlar bir başkasının kendisinden çok sevildiği düşüncesini kafaya takınca büyüyor büyüyor çığ gibi oluyor her şey. Sırf bu takıntım yüzümden sevgim azaldı, çok aşıktım halbuki. En iyisi unut sen onu, mutluluk yerine ancak üzüntü verirdi bu ilişki ikinize de.
Bu kadar basit değil işte keşke olsaydı. Her insan sevdiği için evlenmiyor ve insanlar çok kolay yalan söyleyebiliyor. Ben artık umursamıyorum çünkü sevgim azaldı, gittiği yere kadar gider.Iliskisinin boyutu ne olursa olsun geçmişte kaldiysa ve suan seni seviyorsa gecmisi unutmus demektir.yasananlar unutulur duygular degisir.insanlar degisir.hatalar yapılır ve insanlar bunun pismanligini yasarlar.eşin seni sevmese seninle evlenmezdi.
Bu kadar basit değil işte keşke olsaydı. Her insan sevdiği için evlenmiyor ve insanlar çok kolay yalan söyleyebiliyor. Ben artık umursamıyorum çünkü sevgim azaldı, gittiği yere kadar gider.
Evet kendisine sormadim ama kendi söyledi, ben bile bir şey yaşamadım dedi bana.
Erkek ya da kadın farketmez. Eski ilişkilerin ve de detayların paylaşılmasına çok karşıyım. Şimdiye kadar haksız da çıkmadım hiç
Ben de eşimin uzun süreli ilişkisinin boyutlarını öğrenince boşanma aşamasına kadar gelmiştim. Hala da sallantıda evliliğimiz. Bazı insanlar bir başkasının kendisinden çok sevildiği düşüncesini kafaya takınca büyüyor büyüyor çığ gibi oluyor her şey. Sırf bu takıntım yüzümden sevgim azaldı, çok aşıktım halbuki. En iyisi unut sen onu, mutluluk yerine ancak üzüntü verirdi bu ilişki ikinize de.
yapılacak tek ve en doğrus şey.
zorlamayın sakın, keyfi bilir.
klasik "madem engel yok belki yaşarız bir şeyler" erkeği.
uzak durun.
Bende artık öyle düşünüyorum.
Boyle düşündüğünü nasil anladınız? Belki bir şey yaşarız gözüyle mi bakmis bana yani?
Canım belki iyi niyetle yapmış olabilirsin ama erkekler böyle şeyleri kaldıramıyorlar. bir kadın olarak ben bile kaldıramam aslında. İlla ileri derecede birşey yaşanmasına da gerek yok.
Mesela eşimin önceden Rus bir kız arkadaşı olmuş. Bizim beraber olduğumuzu öğrenince (kız istememiş bitmiş ilişkileri) mesaj atmış tebrik ederim, senin sevgini kazandıysa çok şanslı birisi olmalı falan diye. Ben mesajı görmediğim halde bana anlattı aramızda saklı,yalan vs olmasın diye. Nerdeyse bir yıl boyunca eşimin sosyal hesabındaki kızlara baktım. Bu mu yoksa şu mu diye. Seneler öncesine dönüp sosyal hesabındaki duvarını okudum.
Kaldıki ben pek kısklanmayan, kendine güvenen birisiyim. Hatta hiç kıskanmadığımdan bazen kıskanmış gibi bile yaparım sırf gururu okşansın diye
genel anlamda yorumladım olayı, size özel değil.
bir erkek beraber olduğu kadının bu şekilde bir özelini öğrendiğinde yapacağı bir kaç şey var.
1-benim için önemli değil, seni seviyorum
2- ben yapamam özür dilerim
3- ben dolanayım bu civarda.
ilk ikisi olmadığına göre 3. ihtimaldir diye düşündüm.
bu konulara takık adamlar ekseri bu olayı kendilerine bir yol açılmış gibi kabul eden erkekler.
bu meseleyi takmayan adam da ne konuşur ne de konuşturur.
Canım belki iyi niyetle yapmış olabilirsin ama erkekler böyle şeyleri kaldıramıyorlar. bir kadın olarak ben bile kaldıramam aslında. İlla ileri derecede birşey yaşanmasına da gerek yok.
Mesela eşimin önceden Rus bir kız arkadaşı olmuş. Bizim beraber olduğumuzu öğrenince (kız istememiş bitmiş ilişkileri) mesaj atmış tebrik ederim, senin sevgini kazandıysa çok şanslı birisi olmalı falan diye. Ben mesajı görmediğim halde bana anlattı aramızda saklı,yalan vs olmasın diye. Nerdeyse bir yıl boyunca eşimin sosyal hesabındaki kızlara baktım. Bu mu yoksa şu mu diye. Seneler öncesine dönüp sosyal hesabındaki duvarını okudum.
Kaldıki ben pek kısklanmayan, kendine güvenen birisiyim. Hatta hiç kıskanmadığımdan bazen kıskanmış gibi bile yaparım sırf gururu okşansın diye
bence bastan konusup adamın gercek yüzünü gördüğü iyi olmusBu tarz bilgiler verilmeden onceden bir nabiz yoklamasi agiz aranmasi yapilmali cunku geneli uzucu oluyorn siz durust davranmissiniz ama bazen bazilari kaldiramiyor o zaman hayal kirikligi oluyor
Kıskan
Kıskanmayan biri o kadar araştırma yapmaz bence gayet kıskanmışsınız :)
Anladım bende 3.gibi yorumlamistim buraya yazmamdaki amac da buydu. Sonra bazi yorumlari okuyunca acaba o kisiyi yanlis mi anladim diye dusundum.cunku seni seviyorum da dedi bana anlattiklarimdan sonra.celiskiye dustum kisacasi.ve dusuncelerini acikca soyleyen biri degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?