Yanlış insanın ve hatalarımın çıkmazındayım

açıkçası bu dediğinden ben o anlamı çıkarmadım :/ şöyle demek istedi yerine karşılıklı konuşsanız daha iyi değil mi?

Nasıl bir anlam cikardin? Beni yanlis anladin dedi ama konuyu curutecek bir sey de soylemedi.Aksine benden ne bekliyorsun gibi konustu.Bugun neysek gelecekte de o oluruz dedi.Aramizdaki hicbir sey belli degildi zaten.Sevgilim gibiydi evet ama o beni nasil görüyor hic bilmiyordum.Evlilikten bahsediyordu ama bazen de sen benim en iyi arkadasimsin diyordu.

Iliskisinin boyutu ne olursa olsun geçmişte kaldiysa ve suan seni seviyorsa gecmisi unutmus demektir.yasananlar unutulur duygular degisir.insanlar degisir.hatalar yapılır ve insanlar bunun pismanligini yasarlar.eşin seni sevmese seninle evlenmezdi.

Bu kadar basit değil işte keşke olsaydı. Her insan sevdiği için evlenmiyor ve insanlar çok kolay yalan söyleyebiliyor. Ben artık umursamıyorum çünkü sevgim azaldı, gittiği yere kadar gider.

Bu kadar basit değil işte keşke olsaydı. Her insan sevdiği için evlenmiyor ve insanlar çok kolay yalan söyleyebiliyor. Ben artık umursamıyorum çünkü sevgim azaldı, gittiği yere kadar gider.

Evet her insan sevdiği icin evlenmiyor.Sanırım sende bundan emin değilsin. Umarım aranizdakileri halledersiniz. Büyük hatalar buyuk sonuclar doğuruyor.

Evet kendisine sormadim ama kendi söyledi, ben bile bir şey yaşamadım dedi bana.

Hiç inandırıcı gelmedi ama olabilir de. Erkeler övünmeyi sever çünkü öyle şeylerle. Bana da öyle demişti ve gerçekti ama sonra o çığrından çıktı canım benim .Aldatmalar sanal olsun gerçek olsun. Sonra savunma sen b.kn içindeydi beni de sürükledin. Ben evliyken değil birine yan gözle bakmak aklımdan bile geçirmedim hamdolsun. Ama adam aldatmayı bile oraya bağladı. Eğer birşey yaşamadıysa gerçekten durum böyle oluyor maalesef[/QUOTE]

cok cok haklisin canim.....aynisini bende yasadim...
ne hakaretler...Hemde nasil cigirindan cikdi hersey!
Allaha havale etdim...Allah bildigi gibi yapsin böyle pislikleri

yapılacak tek ve en doğrus şey.
zorlamayın sakın, keyfi bilir.
klasik "madem engel yok belki yaşarız bir şeyler" erkeği.
uzak durun.

Ne var ki senden önce olan şeyleri kafaya takmak bence çok ama çok mantıksız. İnsanın başına herşey gelebilir sevdi ama olmadı demek ki. Belki kız yanlış yaptı. Bunun yüzünden ayrılmak bence mantıksız. Eğer o kişi pişmansa

cok cok haklisin canim.....aynisini bende yasadim...
ne hakaretler...Hemde nasil cigirindan cikdi hersey!
Allaha havale etdim...Allah bildigi gibi yapsin böyle pislikleri[/QUOTE]

ve diyecek hiçbirşey kalmıyor ya o zaman en çok o dokunurdu. Artık rahatım hamdolsun

Bende artık öyle düşünüyorum.

Canım belki iyi niyetle yapmış olabilirsin ama erkekler böyle şeyleri kaldıramıyorlar. bir kadın olarak ben bile kaldıramam aslında. İlla ileri derecede birşey yaşanmasına da gerek yok.
Mesela eşimin önceden Rus bir kız arkadaşı olmuş. Bizim beraber olduğumuzu öğrenince (kız istememiş bitmiş ilişkileri) mesaj atmış tebrik ederim, senin sevgini kazandıysa çok şanslı birisi olmalı falan diye. Ben mesajı görmediğim halde bana anlattı aramızda saklı,yalan vs olmasın diye. Nerdeyse bir yıl boyunca eşimin sosyal hesabındaki kızlara baktım. Bu mu yoksa şu mu diye. Seneler öncesine dönüp sosyal hesabındaki duvarını okudum.

Kaldıki ben pek kısklanmayan, kendine güvenen birisiyim. Hatta hiç kıskanmadığımdan bazen kıskanmış gibi bile yaparım sırf gururu okşansın diye

Boyle düşündüğünü nasil anladınız? Belki bir şey yaşarız gözüyle mi bakmis bana yani?

genel anlamda yorumladım olayı, size özel değil.
bir erkek beraber olduğu kadının bu şekilde bir özelini öğrendiğinde yapacağı bir kaç şey var.
1-benim için önemli değil, seni seviyorum
2- ben yapamam özür dilerim
3- ben dolanayım bu civarda.
ilk ikisi olmadığına göre 3. ihtimaldir diye düşündüm.

bu konulara takık adamlar ekseri bu olayı kendilerine bir yol açılmış gibi kabul eden erkekler.
bu meseleyi takmayan adam da ne konuşur ne de konuşturur.

Ben her seyden sonra anlattiklarima ragmen beni sevmesini istedim.dusunemedim belki bu kiskanclik konusunu.sadece vicdanim cok rahatsizdi.belki bu durum onu ilgilendirmezdi ama simdi de dusunuyorum da iyi ki soylemisim diyorum.

Anladım bende 3.gibi yorumlamistim buraya yazmamdaki amac da buydu. Sonra bazi yorumlari okuyunca acaba o kisiyi yanlis mi anladim diye dusundum.cunku seni seviyorum da dedi bana anlattiklarimdan sonra.celiskiye dustum kisacasi.ve dusuncelerini acikca soyleyen biri degil.

Kıskan

Kıskanmayan biri o kadar araştırma yapmaz bence gayet kıskanmışsınız :)

Örümcek kafalı bir salaktan kurtulduğun için sevinmelisin. Böyle düşünen yobaz biriyle evlensen ne olacaktı?

Benim oğlum var ve evlenmek isterse inşallah benim oğlum o kızın ilk sevgilisi, beraber olduğu kişi olmaz. Bana bu tür evlilikler çok uzak geliyor. Yani tek bir kişiyle olup onunla evlenenler...Sıfır tecrübe, sıfır özgüven (karşılıklı), karşı cinsi tanımadığı için ne istediğini bilememe, sonra bir sürü problemli evlilik hep bu yüzden... O yüzden oğlum ileride evlenirse eğer, evlendiği kız erkekleri tanıyan, kadın-erkek ilişkilerinde tecrübeli, olgunlaşmış, en son ve en akıllı tercih olarak da evleneceği, hayatının sonuna kadar yaşayacağı erkek olarak benim oğlumu seçen biri olsun...Kızım olsaydı da aynısı onun için geçerli olurdu...

Bu tarz bilgiler verilmeden onceden bir nabiz yoklamasi agiz aranmasi yapilmali cunku geneli uzucu oluyorn siz durust davranmissiniz ama bazen bazilari kaldiramiyor o zaman hayal kirikligi oluyor
bence bastan konusup adamın gercek yüzünü gördüğü iyi olmus

Kıskan

Kıskanmayan biri o kadar araştırma yapmaz bence gayet kıskanmışsınız :)

Evet canım. Aynen öyle oldu. Söz konusu onunla özelini paylaşmış biri olunca kıskandım tabi. Demek istediğim bu zaten. O yüzden geçmiş paylaşılmamalı kadın olsun erkek olsun diyorum

Sevgisini anlamak istiyorsanız söylediklerine değil yaptıklarına bakın.
Dilin kemiği yok her şeyi söylemek mümkün ama iş fiile gelince kalakalırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…