Yanlış insanın ve hatalarımın çıkmazındayım

Her şeyi olduğu gibi anlatsaydı evlenmezdim ben. Sonradan öğrenince de evlilik diye bir şey kalmıyor. Ben istemezdim uzun süreli ilişkisi olmasını dahi. Benim olmadı çünkü, abuk subuk flörtlerim dışında hiç ciddi ilişkim olmadı. Herkes nasıl biriyle mutlu olabilecekse onunla olmalı, zorlamaya gerek yok.
Bunları eşime de söyledim, saklamasaydın keşke evlenmezdim dedektif gibi her şeyini araştırmam gerekiyormuş demek ki dedim. İpin ucu kopunca danayı bulana helal olsun.

O zaman sen de eşini gerçekten sevmemişsin çünkü sevsen bunu sorun etmezdin. Geçmişte sen yoktun evleneceğim dediği insanla yaşadıysa sevgilsiiyle yaşadıysa ben çok problem etmem. Ama olur olmadık her kızla yaşadıysa bu tabiki sorun. Ama insan sevebilir güvenebilir bişeyler yaşayabilir ve ayrılabilir. Bundan doğal şey yok. Kimse ayrılcam diye başlamıyo ilişkiye çünkü. Seninde olabilirdi belki yaşamışta olabilirdin değil mi. Çok uç şeyler değil bence.

Ben de değer verdim de kısa süreli çocukça şeylerdi ben ciddi ilişki felan kaldıramam yapıma ters. Herkes aynı değil. Boşanmış bir erkekle hele asla birlikte olamam ancak gizlemesi gerek.

Ben de değer verdim de kısa süreli çocukça şeylerdi ben ciddi ilişki felan kaldıramam yapıma ters. Herkes aynı değil. Boşanmış bir erkekle hele asla birlikte olamam ancak gizlemesi gerek.

O zaman baştan sorucaktınız hayatınıza giren kişiye sıkı sıkı. Madem bu şekilde sert bi tavrınız varsa bu konuya ilk soracağınız şey bu olucaktı. Çünkü günümüzde sevgilisi olmayan bişeyler yaşamayan insan sayısı az. Eğer sormayıp sonradan öğrendiyseniz bu şekilde sert tepki vermeye sevgim azaldı diyerek karşı tarafı üzmeye de hakkınız yok mantıken bence.

sordum zaten beni kaybetmemek için güya doğru cevap vermemiş. Burada bazen gerçeği söyleme diyenler oluyor başka konularda. Sonra öğrenince sanki sonuç değişmiyor. Ben evlendim, boşanacağız yani bu kesin böyle gitmez çok mutsuzum çünkü. Herkes biri bir şeyi soruyorsa doğruyu söylesin, nikahtan sonra boşanmaz düşüncesi çok saçma. Bana baştan söyleseydi evlenmezdim diyorum üzmeye hakkınız yok diyorsunuz. Her şeye hakkım var benim, soruyorsam bir şeyleri demek ki benim için önemli söyleyecekti doğruyu. Şimdi sevgimde bitti her bir duygumda.

Dikkat edin ben sorup sormadığınızı bilmiyordum. sormadıysanız üzmeye hakkınız yok dedim. Sorduysanız ve o yalan söylediyse o suçludur tabikide hesap sormak hakkınızdır. Güveninizinde kaybolması normal. Evlendikten sonrada anlatmasaydı keşke yaptığı yanlış olmuş. Peki boşandıktan sonra napıcaksınız. Boşanmış biriylede yapamam dediniz. E sizde boşanmış biri olcaksınız. Yeni birini düşünemezsinizde bu durumda.

Evet yalnız ve kedili kadın olacağım. B,r daha kimseye güvenemem zaten çok zordu güvenmek benim için yalan dolan her şeyleri, kimseyle uğraşamayacağım artık çok kırgınım çok.

Geçmiş geçmişte kalmıştır günahı yla sevabiyla.Din adamları bile Allahın ortaya çıkarmadığini kul saklasin derken,bayanlarda nasıl bir bilinçaltı varsa geçmişte su içsek yeni sevgiliye anlatıyoruz. Erkekler her şeyi anlatıyor mu ki?
Üzülme seni seven değer veren biri çıkacak karşına

Evet yalnız ve kedili kadın olacağım. B,r daha kimseye güvenemem zaten çok zordu güvenmek benim için yalan dolan her şeyleri, kimseyle uğraşamayacağım artık çok kırgınım çok.

Eski konuna baktım durumun biraz farklıymış. sen bilirsin eşini sevmiyosan güvenmiyosan öyle bi evlilikten yalnızlık tabikide iyidir.

Bencede artık görüşme..sanki kendileri sütten çıkmış ak kaşık!
bunun gibilere dürüst olmak yerine kandıracaksın anca bbundan anlarlar..
geçmiş senin geçmişin adı üstünde GEÇMİŞŞŞŞ ..
seni geçmişinle yargılıyorsa zaten en iyisi yol vermek..boşver tatlım inş seni hakeden biri karşına çıkar

kadın bunu anlatmaya mecbur değildir ancak erkeğin bunu bilmesinde fayda vardır sonuçta geçmiş bizim gerçeğimizdir. ancak biz onlara yargılasınlar diye değil bilsinler diye anlatıyoruz. her erkek kabul etmez evet ama kabul etmeyen erkekle de zaten olmaz. boşver başka birini bulursun :)

Boşver üzülme hatta mutlu ol giden zaman olsun. Bu kişi bir şekilde kabullenmiş, olsa evlenseniz inan kavga etmiş olsanız sırf üste çıkmak için yüzüne bile vururdu.Sırf sabah kahvaltı hazırlayamadıği için arkadaşımın kuzenin yüzüne vurmuş eşi, o da bunun gibi tepkiler verdi, duyunca ayrıldı, sonra geldi çok pişmanım dedi. Ben dedim kabul etme bu adamı diye etti, sonra pişman oldu. kız intihara kalkıştı falan İlk başta verdiği tepkiden belli. Kendi her haltı yemiştir ama. Çünkü erkek yapar. Bizim toplumumuz böyle işte. Çocukken bile erkek çoğuna "göster oğlum amcaya, dayıya, dedeye pipini," diye büyütülür. Erkek herşeyi yapar. Kız aa ayıp, vay namussuz. Ben ortaokul öğrencisiydim, hayatım boyunca erkeklerle daha iyi anlaştım. :) Çocuğum ya çocuk, erkek arkadaşlarım var diye az dedikodumu yapmadı ailemdeki bazı kişiler. Yemin ederim onların kızları sonradan neler yaptı neler. Senin hatan ne olmuş biliyor musun anlattığında o tepki vermiş ya o zaman ayrılacaktın ondan, o kim seni geçmişinle yargılıyor, izin vermeyecektin. Bu sana tecrübe olsun. Amaaan salla gitsin.

Soyledigimde de çok yargilamisti.sorgulamisti.detaylarini sormustu.o zaman anlamaliydim belki de.

Onunla evlilik düşünemem artik.Bunlarin hepsi tecrübe oyle görüyorum. Hatanin neresinden dönülse kardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…