Yanlış insanın ve hatalarımın çıkmazındayım

Yesilortu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
655
257
18
33
Merhaba arkadaşlar
Size anlatacaklarımı kalben yargılayabilirsiniz bunu söylemekten çekinmeyin lütfen.

Bu yaz hayatıma biri girmişti aslında daha önceden tanıdığım ama samimi olmadığım biriydi ve arkadaş olarak görüyordum. Dertleşiyorduk ve o da beni arkadaşı olarak görüyordu. Zaman içinde biz görüşmeye başladık,güzel vakit geçiriyorduk. Her üzüldüğümde evimin önüne geliyordu geceleri ama ben dışarı çıkmıyordum. Sanırım onun ilgisinden hoşlanmıştım. Zaman geçti sevgili gibi olduk ama sevgili değildik yani adını koymadık. Hala arkadaşım diye hitap edebiliyorduk birbirimize.Beni sevdiğini söylüyordu bunu sürekli dile getiriyordu. Ben ona çok güveniyordum ve sevgisine inanıyordum. Zamanla işler ilerledi aramizda gelecege yonelik evlilik konuşur olduk. Sonra madem sevgili olduk ona her şeyi anlatmam gerektiğini düşündüm. Ondan once 3 yıllık ilişkim olmustu ve aramızda gecenleri ona anlattım. İlk önce kızdı ama bu kızgınlığı bir gün sürdü.Unutmuş gibi davraniyordu.Bende gerçekten unuttuğunu düşündüm. Bir aksam mesaj attı. Sen benimle gelecekte ne düşünüyorsun yazdi. Bende ne düşünmemi istiyorsun yazdim.Yanımda olacağını ama yalnizca yanimda olacağını yazdi ve anladın sen dedi.Tabiki de anladim ne demek istediğini.Benimle geleceginin olmadığını söylemek istedi.Bu duruma çok kızdım çünkü ben ona karşı bu kadar dürüst olurken bana açık sözlü olmayıp mesajda ima edercesine söylemesi beni cok sarstı. Bogazimda düğüm oluşturdu o mesajı. O mesajının ardindan bir daha konusmama kararı aldım onunla.Beni arama vb seyler yazdim ve ona göre bu durum normaldi ona kızdığım için ben haksızdım. Suan konusmuyoruz konuşmayı görüşmeyi düşünmüyorum çünkü geçmişte bir şeyler yaşanmış olabilir ama bu durum seven birinin görüşünü bu yönde degistirmemeliydi diye düşünüyorum. Ben ona her şeyi göze alarak anlattım. Seni istemiyorum dese de tamam der susardım.Kalbim çok kırıldı. Biraz uzun oldu kusura bakmayın sadece derdimi anlatmak istedim.Okuduğunuz icin tesekkur ederim.

Bu tarz bilgiler verilmeden onceden bir nabiz yoklamasi agiz aranmasi yapilmali cunku geneli uzucu oluyorn siz durust davranmissiniz ama bazen bazilari kaldiramiyor o zaman hayal kirikligi oluyor

Bu durumu kaldıramamış gibi değildi gayet normal davraniyordu ama meğerse düşüncelerini söylemiyormus.

En güzelini yapmışsın anlatmakla. Bırak gitmek istiyorsa gitsin. Zaten böyle tepki veren biri evlendiğinde sürekli ısıtıp ısıtıp önüne koyar meseleyi her kavgada. O yanlış yaptığında da yine bu durumu öne sürer ben senin iin bunu kabul ettim diye. Tecrübeyle sabittir bırak gitsin...

Yani biriyle 3 sene çıktığınızı söylediğiniz için sizinle ilgili fikrini değiştiriyor.. İnsanlara ne oluyor anlamıyorum.. Zaman geçtikçe anlayışsızlığın dibinemi vuruyorlar.. Siz bu insana yaptığınız tavır en doğrusu.. Kararlı durun.. Zaten barışırsanız ileride başınıza kakar.. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Kapatmış gibiydi sonra o mesajlarinda gelecekte seninle sadece suan olduğu gibi oluruz ilerisi olmaz demek istedi.ya da ben oyle

Haklısınız. Ben ona dürüstçe anlatmak istedim madem seviyor her şeyi bilsin diye düşündüm. Ama zaten onları duyunca benimle düşündüğü evlilik, takılmak olarak yer değiştirdi onun beyninde.

Bir insanlar 3 sene sevgili olmuştum ve o süre zarfında o insanla bazi seyler yaşanmıştı. Bunlari anlattım bende çünkü dürüst olmak istedim.Anlatmak da kolay olmadi ama sonucuna raziydim.

en iyisini yapmışsın yaşadığın şeyler anlatmakla boşver değer biri değilmiş zaten seni geçmişine göre yargılıyorsa doğasına bırak öküzü canım üzülme

Bir insanlar 3 sene sevgili olmuştum ve o süre zarfında o insanla bazi seyler yaşanmıştı. Bunlari anlattım bende çünkü dürüst olmak istedim.Anlatmak da kolay olmadi ama sonucuna raziydim.
Detaya girmeyetdin keşke Olan olmuş.. Boşver, geçmiş olsun.. Seven adam herşeyle kabul eder, anlatsanda dinlemez zaten..

Yargılamasına bile raziydim.Öyle kötü imalarda bulunması beni uzdu.yalnizca yaninda olurum anladın sen falan yazması üzdü.

Neden sadece bir bayan eski ilişkisindeki yakınlaşmayı anlatma gereği duyuyor.
Erkeklere hak mı bu yani?
Sende ona sorsaydın ben böyle birşey yaptım anlattım, sen benim kadar dürüst olabilecek misin diye?
Baştan belli etmiş kendini üzülme bence.

Haklısınız. Ben ona dürüstçe anlatmak istedim madem seviyor her şeyi bilsin diye düşündüm. Ama zaten onları duyunca benimle düşündüğü evlilik, takılmak olarak yer değiştirdi onun beyninde.[/QUOTE]

Onun geçmişini sorsan pürü paktır zaten. Onlar yapsın ama hiçbirşey yapmamış kızlarla evlensinler. Evet hata hatadır ama dönmesini bilen için derstir. Dediğim gibi başa kakılıyor yaşadım. Sen de yaşama

ben hiç anlamadım konuyu kusura bakma.

yani "yalnızca yanında olurum" ne demek?

Bana gelecekte benimle ne dusunuyorsun dediginde ben de ona sordum.yalnizca ama yalnizca yaninda olurum anladin sen onu dedi.bugun nasilsa yarinda oyle olur dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…