En güzelini yapmışsın anlatmakla. Bırak gitmek istiyorsa gitsin. Zaten böyle tepki veren biri evlendiğinde sürekli ısıtıp ısıtıp önüne koyar meseleyi her kavgada. O yanlış yaptığında da yine bu durumu öne sürer ben senin iin bunu kabul ettim diye. Tecrübeyle sabittir bırak gitsin...
Yani biriyle 3 sene çıktığınızı söylediğiniz için sizinle ilgili fikrini değiştiriyor..İnsanlara ne oluyor anlamıyorum.. Zaman geçtikçe anlayışsızlığın dibinemi vuruyorlar.. Siz bu insana yaptığınız tavır en doğrusu.. Kararlı durun.. Zaten barışırsanız ileride başınıza kakar.. Hakkınızda hayırlısı olsun..
Detaya girmeyetdin keşkeBir insanlar 3 sene sevgili olmuştum ve o süre zarfında o insanla bazi seyler yaşanmıştı. Bunlari anlattım bende çünkü dürüst olmak istedim.Anlatmak da kolay olmadi ama sonucuna raziydim.
Detaya girmeyetdin keşkeOlan olmuş.. Boşver, geçmiş olsun.. Seven adam herşeyle kabul eder, anlatsanda dinlemez zaten..
Yargılamasına bile raziydim.Öyle kötü imalarda bulunması beni uzdu.yalnizca yaninda olurum anladın sen falan yazması üzdü.
ben hiç anlamadım konuyu kusura bakma.
yani "yalnızca yanında olurum" ne demek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?