Haklısınız. Ben ona dürüstçe anlatmak istedim madem seviyor her şeyi bilsin diye düşündüm. Ama zaten onları duyunca benimle düşündüğü evlilik, takılmak olarak yer değiştirdi onun beyninde.
Bu arada yanında olurum lafını nereye çekerseniz çekin.. Oraya gider.. Pislik afedersiniz bu yaratık.. Haysiyetsiz, millete namus bekçiliği ayağına yatanlar başkalarının etinden yararlanmaya çalışanlar bu lafları eder.. Zamane erkekleri dürüstüm ayağına böyle hadsizlik yapar. Verilmiş sadakan varmış canım..
Evet kendisine sormadim ama kendi söyledi, ben bile bir şey yaşamadım dedi bana.
yanımda senin gibisine yer yok deseydin sende..
Onun geçmişini sorsan pürü paktır zaten. Onlar yapsın ama hiçbirşey yapmamış kızlarla evlensinler. Evet hata hatadır ama dönmesini bilen için derstir. Dediğim gibi başa kakılıyor yaşadım. Sen de yaşama
Bu adam zaten seni sevmemiş. Sevmiş olsa değişmezdi. Ayrıca kimse seni yargılama haddine sahip değil. Çok gördüm yargılayanları sülale büyüklerinde kendi çocukları bin beterini yapti. Senin tercihin herkesin tercihi kendine. Çok kiziyorum çok günah diyorum bazı kizlar operasyon yaptırıyorlar ya iste bazı erkekler gerçekten hakediyor. Boşver hayırlı değilmiş. Seni bir et olarak gören adamdan hayır bekleme zaten.
Evet kendisine sormadim ama kendi söyledi, ben bile bir şey yaşamadım dedi bana.
Ben bile bisey yasamadim=parali iliski yasamam ama kiz arkadaslarimda yasamak istemedi.
Boyle adamlar sevgiliyken ilki olayim kafasindalar. Yani sen bisey anlatmadan yakinlassan reddetmezdi.
Bosver artik gorusme birbirinize uygun değilsiniz
Evet kesinlikle katılıyorum. Ben bir sey anlatmadan önce sakasina da olsa konusunu acmaya çalışıyordu. Kendimi kotu hissetmem icin ben bile bir sey yaşamadım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?