• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış insanın ve hatalarımın çıkmazındayım

Haklısınız. Ben ona dürüstçe anlatmak istedim madem seviyor her şeyi bilsin diye düşündüm. Ama zaten onları duyunca benimle düşündüğü evlilik, takılmak olarak yer değiştirdi onun beyninde.

Onun geçmişini sorsan pürü paktır zaten. Onlar yapsın ama hiçbirşey yapmamış kızlarla evlensinler. Evet hata hatadır ama dönmesini bilen için derstir. Dediğim gibi başa kakılıyor yaşadım. Sen de yaşama[/QUOTE]

Evet kendisine sormadim ama kendi söyledi, ben bile bir şey yaşamadım dedi bana.

Evet kendisine sormadim ama kendi söyledi, ben bile bir şey yaşamadım dedi bana.[/QUOTE]

Hiç inandırıcı gelmedi ama olabilir de. Erkeler övünmeyi sever çünkü öyle şeylerle. Bana da öyle demişti ve gerçekti ama sonra o çığrından çıktı canım benim .Aldatmalar sanal olsun gerçek olsun. Sonra savunma sen b.kn içindeydi beni de sürükledin. Ben evliyken değil birine yan gözle bakmak aklımdan bile geçirmedim hamdolsun. Ama adam aldatmayı bile oraya bağladı. Eğer birşey yaşamadıysa gerçekten durum böyle oluyor maalesef

Bu arada yanında olurum lafını nereye çekerseniz çekin.. Oraya gider.. Pislik afedersiniz bu yaratık.. Haysiyetsiz, millete namus bekçiliği ayağına yatanlar başkalarının etinden yararlanmaya çalışanlar bu lafları eder.. Zamane erkekleri dürüstüm ayağına böyle hadsizlik yapar. Verilmiş sadakan varmış canım..

Bu arada yanında olurum lafını nereye çekerseniz çekin.. Oraya gider.. Pislik afedersiniz bu yaratık.. Haysiyetsiz, millete namus bekçiliği ayağına yatanlar başkalarının etinden yararlanmaya çalışanlar bu lafları eder.. Zamane erkekleri dürüstüm ayağına böyle hadsizlik yapar. Verilmiş sadakan varmış canım..

Evet nereye ceksen gelebilecek bir cümle kurdu.Onu yanlış anladığımı ne demesini istedigimi evlenelim mi demesinin gerektigini vb seyler söyledi. Insanlar cok kolay tanınmıyor ama ona inanmak istemistim.Hala kendimi sucluyorum acaba haksiz yere mi kızdım diye.Sonra dediklerini aklima getiriyorum. Ve evet iyiki gercek yuzunu gördüm diyorum.

Evet kendisine sormadim ama kendi söyledi, ben bile bir şey yaşamadım dedi bana.

Hiç inandırıcı gelmedi ama olabilir de. Erkeler övünmeyi sever çünkü öyle şeylerle. Bana da öyle demişti ve gerçekti ama sonra o çığrından çıktı canım benim .Aldatmalar sanal olsun gerçek olsun. Sonra savunma sen b.kn içindeydi beni de sürükledin. Ben evliyken değil birine yan gözle bakmak aklımdan bile geçirmedim hamdolsun. Ama adam aldatmayı bile oraya bağladı. Eğer birşey yaşamadıysa gerçekten durum böyle oluyor maalesef[/QUOTE]

Karakterle alakali sanırım. Durust erkeklerin varlığına inanmiyorum artik.Belki de kendileri gibi goruyorlardir herkesi.

Bu adam zaten seni sevmemiş. Sevmiş olsa değişmezdi. Ayrıca kimse seni yargılama haddine sahip değil. Çok gördüm yargılayanları sülale büyüklerinde kendi çocukları bin beterini yapti. Senin tercihin herkesin tercihi kendine. Çok kiziyorum çok günah diyorum bazı kizlar operasyon yaptırıyorlar ya iste bazı erkekler gerçekten hakediyor. Boşver hayırlı değilmiş. Seni bir et olarak gören adamdan hayır bekleme zaten.

Onun geçmişini sorsan pürü paktır zaten. Onlar yapsın ama hiçbirşey yapmamış kızlarla evlensinler. Evet hata hatadır ama dönmesini bilen için derstir. Dediğim gibi başa kakılıyor yaşadım. Sen de yaşama

Evet kendisine sormadim ama kendi söyledi, ben bile bir şey yaşamadım dedi bana.[/QUOTE]

Ben bile bisey yasamadim=parali iliski yasamam ama kiz arkadaslarimda yasamak istemedi.

Boyle adamlar sevgiliyken ilki olayim kafasindalar. Yani sen bisey anlatmadan yakinlassan reddetmezdi.

Bosver artik gorusme birbirinize uygun değilsiniz

Bu adam zaten seni sevmemiş. Sevmiş olsa değişmezdi. Ayrıca kimse seni yargılama haddine sahip değil. Çok gördüm yargılayanları sülale büyüklerinde kendi çocukları bin beterini yapti. Senin tercihin herkesin tercihi kendine. Çok kiziyorum çok günah diyorum bazı kizlar operasyon yaptırıyorlar ya iste bazı erkekler gerçekten hakediyor. Boşver hayırlı değilmiş. Seni bir et olarak gören adamdan hayır bekleme zaten.

Ona anlatmamdaki amaç ondan sakladigim icin huzursuz olmamdi.anlatmak da kolay olmadi.Cok cabaladim anlatmak icin. Beni olduğum kisi icin sevdigini dusunmustum.Ama anladım ki oyle degilmis.Beni kiran bu degil aslinda.Açıkça yapamam seninle deseydi kirilmazdim saygi duyardim. Acikca soylemedi benimle o kadar zaman gecirdi.

Ben bile bisey yasamadim=parali iliski yasamam ama kiz arkadaslarimda yasamak istemedi.

Boyle adamlar sevgiliyken ilki olayim kafasindalar. Yani sen bisey anlatmadan yakinlassan reddetmezdi.

Bosver artik gorusme birbirinize uygun değilsiniz[/QUOTE]

Evet kesinlikle katılıyorum. Ben bir sey anlatmadan önce sakasina da olsa konusunu acmaya çalışıyordu. Kendimi kotu hissetmem icin ben bile bir sey yaşamadım dedi.

Bosver artik gorusme birbirinize uygun değilsiniz

Evet kesinlikle katılıyorum. Ben bir sey anlatmadan önce sakasina da olsa konusunu acmaya çalışıyordu. Kendimi kotu hissetmem icin ben bile bir sey yaşamadım dedi.[/QUOTE]

Yok ya boyle iki yuzlu adamdan bi cacik olmaz canım. Sana geri donsede burnundan getirir. Onla yasadin benlede yasayacaksinlar. Aglatana kadar yuzune vurmalar. En basindan bitmesi senin icin hayirli olmus

Evet kesinlikle katılıyorum. Ben bir sey anlatmadan önce sakasina da olsa konusunu acmaya çalışıyordu. Kendimi kotu hissetmem icin ben bile bir sey yaşamadım dedi.

Yok ya boyle iki yuzlu adamdan bi cacik olmaz canım. Sana geri donsede burnundan getirir. Onla yasadin benlede yasayacaksinlar. Aglatana kadar yuzune vurmalar. En basindan bitmesi senin icin hayirli olmus[/QUOTE]

Bu konusma olmasaydi onun ne dusundugunu ogrenmeseydim de benden boyle bir sey isteseydi onu yine birakirdim.baştan ogrenmek iyi oldu.

açıkçası bu dediğinden ben o anlamı çıkarmadım :/ şöyle demek istedi yerine karşılıklı konuşsanız daha iyi değil mi?

Ben de eşimin uzun süreli ilişkisinin boyutlarını öğrenince boşanma aşamasına kadar gelmiştim. Hala da sallantıda evliliğimiz. Bazı insanlar bir başkasının kendisinden çok sevildiği düşüncesini kafaya takınca büyüyor büyüyor çığ gibi oluyor her şey. Sırf bu takıntım yüzümden sevgim azaldı, çok aşıktım halbuki. En iyisi unut sen onu, mutluluk yerine ancak üzüntü verirdi bu ilişki ikinize de.

Back
X