- 2 Aralık 2011
- 2.939
- 8.882
- 408
- Konu Sahibi hayalethesap
Tüm cevaplar için teşekkür ederim benim verdiğim damak örneği biraz olay olmuş gibi ama bu sadece anlattığım kadarıydı bilinmeyen farklı harcamaları yada planları vardı. Bir damak iki üç öğün yenir demişsiniz ama bende salak değişelim farklı boyutlarında ve farklı markalar olarak değişiyor. Kıskançlık mı yaptığım farkında değilim belkide içten içe kötü biriyim Bu meblağlar günümüze göre cüzi miktarlar ama her ay olan bişey. Ben sıkıp bişeylere yetişmeye çalışıyorsam oda kendi haline baksın ona bunları diyemediğim için buraya yazdım. Sizde alay konusu ettiniz. Neyse en azından beni haklı bulunlar var aranızda.
İsterse günde 20 tane yiyebilir 20 farkli markadan.
Bu yine sizi ilgilendirmez bence
Bilinmeyen planlar ve harcamalar diyorsunuz
Abartmaniz bir yana da yani bu kadar bilinmeyen plan ve harcama ne olabilir ki o da boyle cikolata tarzi ya da bakim tarzi bir seyse hatta buyuk capli tatilse bile yine sizi ilgilendiren bir durum yok.
Ama ben esimin para vermesinden rahatsizim diyorsaniz bunda da eltinizi ilgilendiren bir sey yok.
Bu da esiniz ve sizin aranizdaki konu.
Belki eltinin haberi bile yok.
Haberi varsa bile elti para istemedigi surece eltinin nereye harcama yaptigi sizi ilgilendirmemeli kisaca bence.