• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış Davranan Ben miyim?

Yorumda keratini bedavaya yaptırıyorum demissiniz ya ben piyasa fiyatını soyledim keratin islemi bellidir cunku. Siz de keratin yaptirmiyormussunuz zaten yanlış ifade etmissiniz o zmaan şimdi çözüldü olay :)
Yaptırıyorum demedim, benim kuaförüm bedava yapıyor dedim. Her işlemden sonra keratin yapalım diyor ben de istemem buklelerim bozuluyor diyorum. Kıvırcık saça keratin bakımı yapılmaz sürekli ısı kullanarak düzleştirme yapmıyorsanız.

Kuaför boyaları da 5-10 lira bir şey, 100 liraya boyuyorlar en az. Ne boyasını kullanırım kuaförün, ne şampuanını ne kremini ne keratin vb bakımlarını. Hepsi saçları perişan ediyor.

Bende yerinizde olsam bozulurdum. Kardesinden 100 lira isteyecek kadar sıkışık insan ona gore harcar. Durumu yok diye harcamayacak mı denilmiş tabiki harcar ama ozaman 50 100 lira da olsa istemeyecek. Kendi ailemde maddi olarak çok sıkıntılar çekmisti. Tek maaşla geçiniyorduk. Sırf canımız istemesin diye annem marketin önünden bile geçirmezdi, ay sonunu zor getirdigimiz icin ekstra alacak imkanı yoktu. O yüzden ben açikçasi kiziyorum boyle seylere. Alt tarafi cikolata olabilir ama yoksa yoktur. Kardesim bile olsa birinden para isteyecegime yemem o cikolatayi da agiz bükmek. Insan kardesine tabi ki yardim edecek ama madem eline 100 lira bile kalmiyor ona gore harcanmali.

kimse kusura bakmasın ben kimsenın enayisi değilim ,

ben zor idaremle geçinecem eşim abisine para verecek elti birşeyinden geri kalmayacak ,

demek eşinin parası var sana versin ozaman ,

beni en sinir eden konu eş abisi , :sinirli::sinirli:
Para vermesine bir şey demiyormuş konu sahibi, dorumları olmadığı halde eltisinin keratin yaptırması, damak çikolata yemesini istemiyormuş

Para vermesine bir şey demiyormuş konu sahibi, dorumları olmadığı halde eltisinin keratin yaptırması, damak çikolata yemesini istemiyormuş
Verdiği de 100-200 bişeymiş, bunu da atlamayalım. Kadın hergün bir damak yese 240 lira eder. Verdiği para aylık damak parası bile değil 😂

Eltiniz bence eşinin sizden para istediğinden haberi yok. Oyle kişiler var çünkü biliyorum bizim etrafimizda da var. Adamlar borç alıyorlar arkadaşlarından vs ama eşlerine soylemiyorlar. Eşleri de kocasının parası olduğunu düşünüp rahat rahat yiyip icip harcıyorlar. Borc olduğunu bilse belki o da kendini biraz tutar

Bana söylenen 100-200 gibi ama bence biraz daha fazlası gidiyor gibi, kayanın için üzülüyorum ama eşinin yaptıklarına bakıyorum susamıyorum. Bilmiyorum sanırım kötü biriyim

Karar veremediğim için yazdım ama sanırım size göre kötüyüm 😊
en nefret ettiğim şeydir yediğini içtiğini milletin gözüne sokan insan. pasta börekleri ha sana yollamış ha instagramda paylaşmış, her türlü itici.

Eşiniz düzenli para mi veriyor yoksa arada bir mi ?3_4 ayda bir 30_50 tl olabilir ,ama her ay 200_300 gibi bir para veriliyorsa haklisiniz.

valla paran yoksa değil keratin kuaföre bile gidemezsin ,

eşimin saçlarımı kestiği , benım ona ense traşı yaptıgım günleri , akşam oldugunda ekmek alacak paramızın olmadıgı günleri bilirim , paran yoksa damak çukulatada yiyemezsin ,

NET

valla paran yoksa değil keratin kuaföre bile gidemezsin ,

eşimin saçlarımı kestiği , benım ona ense traşı yaptıgım günleri , akşam oldugunda ekmek alacak paramızın olmadıgı günleri bilirim , paran yoksa damak çukulatada yiyemezsin ,

NET
E parası var ki yapıyor kadın. Açlıktan ölmeleri, soğan ekmek yemeleri mi gerekirdi ayda yılda bir 100 lira borçlandılar diye?

ben sizi anladım. siz kendinizden kısarken yardım ettiğiniz ailenin sizden daha rahat para harcaması sizi üzmüş.

arkadaşlar damak çikolata ne ki demişler, katılmıyorum ben buna, valla param var borcum yok ama her zaman damak çikolata alan bir insan değilim, bakıyorum hangisi indirimde onu alıyorum.

sadece bence öfkenizi yanlış yere yönlendiriyorsunuz. burada tabi ki suçlu eşiniz. eve lazımken komşuya verilmez. size tavsiyem eltiye bakmayın. ve istediğiniz harcamayı yapın. parayı kazanan sizsiniz.

Kardeş arasına karışmamanız iyi ama sırf eltinizi kıskanıyorsunuz diye para verdirmemek tam kıskançlık örmeği değil mi?
He dogru konu sahibi eltisine finansyal destek vercek tabiki de haklisin.
Bizde kafaya düsmedik elbette elimizde ne varsa kardes payi sayilir. Ama bu konuda farkli bisey var malum hersey pahali hele ki su pasta malzemeler vs lütfen ama allah var Yani benim esim her Ay kardesidwn para aliyorsa o zaman Ben yapmam okadar tatli. Sonucta gurur diye bisey var dimii

He dogru konu sahibi eltisine finansyal destek vercek tabiki de haklisin.
Bizde kafaya düsmedik elbette elimizde ne varsa kardes payi sayilir. Ama bu konuda farkli bisey var malum hersey pahali hele ki su pasta malzemeler vs lütfen ama allah var Yani benim esim her Ay kardesidwn para aliyorsa o zaman Ben yapmam okadar tatli. Sonucta gurur diye bisey var dimii
Konuyu okumadan yorum yapanlarda bugün :D Kardeşini geçindirmiyor iyi oku öyle gel

En uygun çikolata 3,5 lira yahu.
Damak çikosunu da günde 3 kere kahve yanına tek dilimiyle koyuyodur.
3 paket değil yani.
Tek dilimden günde 3 kere kahve içse 4 günde bitirir, hadi canı istedi ikişer yedi, 3 günde bitirir.
3 günde 8 lira harcamak çok değil ki sigara içen biri bu fiyattan çok daha fazlasını harcıyor günlük olarak.

Ulan ya, işçi havuz problemlerinden sonra damak karesi hesaplama problemine hızlı geçiş, eltili konu, sigaraya zam. Yaşlandım be.

En uygun çikolata 3,5 lira yahu.
Damak çikosunu da günde 3 kere kahve yanına tek dilimiyle koyuyodur.
3 paket değil yani.
Tek dilimden günde 3 kere kahve içse 4 günde bitirir, hadi canı istedi ikişer yedi, 3 günde bitirir.
3 günde 8 lira harcamak çok değil ki sigara içen biri bu fiyattan çok daha fazlasını harcıyor günlük olarak.

Ulan ya, işçi havuz problemlerinden sonra damak karesi hesaplama problemine hızlı geçiş, eltili konu, sigaraya zam. Yaşlandım be.
Belki yemiyor aynı parçayı bir hafta kullanıyor kadın :(

Belki yemiyor aynı parçayı bir hafta kullanıyor kadın :KK43:
Hatta belki kardeş de abiden sıkışınca 100-200 bişey alıyor. Biz öyleyiz mesela, bazen bende olmuyor ablamdan alıyorum, bazen onda olmuyor benden alıyor. Hatta markete gidiyorum bişey lazım mı dediğinde çikolata istemişliğim var. Paran yoksa yeme, niye ablandan istiyorsun di mi ama 😂

Bu gönderdiğim normal fiyatı yalnız, hafta sonu tanesi 4 liraya geliyordu. Yediğim tek çikolatadır, fiyatlarını gayet iyi takip ediyorum.

Keratin bakımı yaptırmıyorum ben, buklelerimi bozuyor. Ama koca kavanozunu 200 küsur liraya alıyor kuaförler, onu biliyorum. 50 kişiye falan uyguluyorlar. Yani üzgünüm ama kazıklanıyorsunuz.
Keratin bakımı 3-4 ayda bir 250 TL verip yaptırıyorum. Kullanılan ürün ve ne kadar profosyonel yapıldığı ile ilgili bu fiyat farkları.
Seneler önce çok cüzzi bir rakama yaptırmış hiç hayrını görmemiştim.
4-5 sene önce de şimdi ki kuaförüm de yaptırmaya başladım, çok faydasını görüyorum.
Hatta yaptırma sıklığım 6 ayda bire çıktı.
Kuaföre bu kadar para vermeyeyim toptancılardan ürünü alıp evde kendim yapayım diye araştırma yaptım.
Kaç sene önce kuaförümün kullandığı markanın setine 1.000 TL demişlerdi.
Ve bu fiyat kuaförlere de malzeme satan toptancı fiyatıydı, netten perakende değil.

Hatta belki kardeş de abiden sıkışınca 100-200 bişey alıyor. Biz öyleyiz mesela, bazen bende olmuyor ablamdan alıyorum, bazen onda olmuyor benden alıyor. Hatta markete gidiyorum bişey lazım mı dediğinde çikolata istemişliğim var. Paran yoksa yeme, niye ablandan istiyorsun di mi ama 😂
Ya bu şeye döndü yardım ediyorsam gezemez tozamaz, aynı durumda devam etmeli. Benim paramla özel aktivite yapamaz. ama burada aileyi geçindirecek kadar bir meblağdan bahsetmiyoruz ona bile karışıyor. Belki kızın ailesi veriyor ya da onlar alıyor ihtiyaçlarını. O para ile alındığı ne malum

Back