- 14 Ekim 2015
- 3.933
- 4.945
- 133
- Konu Sahibi mehdiyeoktay
süper6 yıldır berabersin evlenme teklifi alıyosun ama liseli gibi annemler görmesin ühühüh diye geri veriyosun. ben olsam ben de satarım heralde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süper6 yıldır berabersin evlenme teklifi alıyosun ama liseli gibi annemler görmesin ühühüh diye geri veriyosun. ben olsam ben de satarım heralde.
Evlendikten sonra alyansına da göz dikecek ilk parasız kaldığında.Yuzukmu yoksa iliskimi gizli tutulur? ? Iliskimi gizli tutabildim ben aralikli gorusekerek .... ve sorunn etmemiski 6 yildir hala benimle.. benim sorunum ozel olan ona emanet ettigim evlilik teklifi ettigi yuzugu nasil satar...
Benim babannem tum altinlarini ceyreklerini vermis dedeme zamaninda dedi. . Sonra bide bana diyoki senin parmaginin olcusu kacti. ...
Ailenle bu konuyu hiç ciddi şekilde konuştun mu en azından annen ile. Ya da ailen neden onaylamiyor bu noktaları düşündün mu? ailenden vazgecemiyorsun o zaman sevdiğin için sevdiğinden vazgeç. Bak ben bunu bencillik olarak görüyorum yanlış anlama ama.karsidaki kişiye de yazık ya. Belki o da farklı bir yol çizecek. Yok eğer seviyorum vazgeçemem dersen de ailenle konuşacaksın başka yolu yok.Haklisin bu surecte inanki cok denedim sogutmaya calistim bitti dedim yazmadim aramadim acmadim ama bi sekilde yine konusuyoruz yine birbirimize kosuyoruz on hic pes etmedi. .. ama ben ailemden vazgecemiyorumda. ..
Melodrama bağlamışsınız siz. Tek derdiniz yüzük olsaymış iyiymiş.Biliyo ailemin aska onay vermicegini beklerim dior sen olmassan kimse olmicak diyor .. kacalim diyor aska diyorum benden git baba ol evlen diyorum sonumuz yok diyorum seni bir gun sevdigimi anlicaksin diyor.. adam kucuk degilde 39 yasinda..