yanıtlarınız çok önemli. ..

Bak neredeyse aynı şeyi yasamisiz. Bundan 4 yıl önce yüzük alalım dedi.ben de alalım ama ailemin izni olmadan takamam haberin olsun ona göre alinma kırılma dedim ve nerdeyse 4 yıldır yüzüğü hiç takamadim.Ama o yüzük 4 yıl boyunca çantamda durdu. Hiç yanimdan ayirmadim kaybetmedim de. Düşün çanta da değiştiriyor insan. Takamadim ama yanımdan da ayirmadim.simdi nisanlanacagiz alyans vs. Alınacak.ama o yüzüğün yeri bende ayrı. Bi kere kaybettim sandım da oturdum ağladım. Keşke alıp saklasaydiniz. Hem aileniz de biliyormuş.

Benim babannem tum altinlarini ceyreklerini vermis dedeme zamaninda dedi. . Sonra bide bana diyoki senin parmaginin olcusu kacti. ...

Yuzukmu yoksa iliskimi gizli tutulur? ? Iliskimi gizli tutabildim ben aralikli gorusekerek .... ve sorunn etmemiski 6 yildir hala benimle.. benim sorunum ozel olan ona emanet ettigim evlilik teklifi ettigi yuzugu nasil satar...
Evlendikten sonra alyansına da göz dikecek ilk parasız kaldığında.
Asıl sen buna hazır mısın?

Eger kararli olursan ve eger gercekten hayatin getirecegi veya karsindaki kisiden olusabilecek olumsuzluklari goze alabiliyorsan anne baba benim kararim kesindir diyeceksin.yoksa da karşındaki kişiyi de düşün sonu olmayan belirsizlik.

Haklisin bu surecte inanki cok denedim sogutmaya calistim bitti dedim yazmadim aramadim acmadim ama bi sekilde yine konusuyoruz yine birbirimize kosuyoruz on hic pes etmedi. .. ama ben ailemden vazgecemiyorumda. ..

Benim babannem tum altinlarini ceyreklerini vermis dedeme zamaninda dedi. . Sonra bide bana diyoki senin parmaginin olcusu kacti. ...

Adam davul zurnayla benimle evlenirsen ilerde BDV'nin müdavimi olursun diyor kısaca. Ben şimdiden iki muhtemel konuyu görür gibiyim "Düğün yapılır yapılmaz düğün borçları adına tüm takılarımı aldılar" "Elimi yıkamak için yüzüğümü çıkardım bir türlü bulamıyorum eşim almış olabilir mi?"..

Haklisin bu surecte inanki cok denedim sogutmaya calistim bitti dedim yazmadim aramadim acmadim ama bi sekilde yine konusuyoruz yine birbirimize kosuyoruz on hic pes etmedi. .. ama ben ailemden vazgecemiyorumda. ..
Ailenle bu konuyu hiç ciddi şekilde konuştun mu en azından annen ile. Ya da ailen neden onaylamiyor bu noktaları düşündün mu? ailenden vazgecemiyorsun o zaman sevdiğin için sevdiğinden vazgeç. Bak ben bunu bencillik olarak görüyorum yanlış anlama ama.karsidaki kişiye de yazık ya. Belki o da farklı bir yol çizecek. Yok eğer seviyorum vazgeçemem dersen de ailenle konuşacaksın başka yolu yok.

e diyemedinizmi ilerde sen tek başına benden habersiz ne haltlar yiyeceksinde sıkışıp ziynetlerime saldıracaksın?
bencil ve ilişkiye evliliğe sadece ben gözüyle yaklaşıyor gibime geldi.
bizli konuşmuyor şimdiden benler başlamış

Biliyo ailemin aska onay vermicegini beklerim dior sen olmassan kimse olmicak diyor .. kacalim diyor aska diyorum benden git baba ol evlen diyorum sonumuz yok diyorum seni bir gun sevdigimi anlicaksin diyor.. adam kucuk degilde 39 yasinda..

Biliyo ailemin aska onay vermicegini beklerim dior sen olmassan kimse olmicak diyor .. kacalim diyor aska diyorum benden git baba ol evlen diyorum sonumuz yok diyorum seni bir gun sevdigimi anlicaksin diyor.. adam kucuk degilde 39 yasinda..
Melodrama bağlamışsınız siz. Tek derdiniz yüzük olsaymış iyiymiş.
Hala küçücük yüzüğü saklayacak yer bulamamaya cevap vermiyorsun.
Sen onu çok da istemiyorsun gibime geldi.

Bir de gerçekten zor durumda kalmış olabilir mı? Maddi durumu nasıl öğrenci mı çalışıyor mu kaç yaşında bunlar da önemli. Hanı yüzüğü satıp parasını yiyecek kadar parasız kalabilir mı? İnsanlık halı bazen 1 liraya bile muhtaç olabiliyor insan. Bir de siz konuşurken hiç mı maddi konulardan konuşmuyorsunuz ? İnsan durumunu bilir 6 yıllık görüştüğü kişinin.

Back